- Konu Sahibi sweatfebruary27
-
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım..koltuklarımın belli bir markası yok yerel bi mobilyacıdan aldık hatta aldıktan sonra 2 farklı yerde daha gördüm..aldığımız yerden dolaba ayna koymalarını istedik ama olamayacağını söylediler belki de ortada kahverengi geçişleri var ya belki de ondandır ..artık büyük aynlar var ya ekstradan ondan alırız ya da bi duvarı aynayla kaplarız..sizin dolap ne kadar büyükmüş öyle maşallah :) vitrini de birkez almış bulundum..yeni gelin evinde olurmuş annem dedi :) artık ileride kendi evimizi alırsak dediğin gibi vitrini atar büyük lcd panel alırım..çok zormuş bu işler..
Daha önce bu konuyu başka yere açtım ama çok yorum gelmedi..halbuki fikirleriniz önemli benim için..o yüzden iki yere konu açmak yasak ama biri kapatılıcaksa eğer editörlerimizden çeyiz sayfasındakinin kapatılmasını istiyorum,
benim düğünüm haziranda ama şimdiden mobilyalarımızı aldık..her türlü eleştiri ve öneriye açığım..
salon takımım :bizim koltuklarımız kırık beyaz kırlentlerde daha açık bejli tonlarda..ayrıca orta sehpayı da aldık:)
Eki Görüntüle 657938 Eki Görüntüle 657939 Eki Görüntüle 657940
yemek odası:resimler ışıktan dolayı buğulu çıkmış ama yakından daha güzel :)
Eki Görüntüle 657941 Eki Görüntüle 657942 Eki Görüntüle 657943 Eki Görüntüle 657944
oturma odası: bu köşe(msi)takımın koyu moru olucak küçük köşe+puf
Eki Görüntüle 657945 Eki Görüntüle 657946
yatakodası: sade bi model beğendik aynalı tercih ediyorduk aslında ama bunu çok beğenince gözümüz başkasına bakmadı.neyseki dolap ve yatağın fotosunu netten buldum daha iyi görüntüsü tuvalet aynasını da kendi çektiğimden ekliyorum..bir de küçük ayrıntı bizimkinin başlığında ve komidini biraz farklı onu da eklemessem içim rahat etmez:)
Eki Görüntüle 657951 Eki Görüntüle 657952 Eki Görüntüle 657953
koltuk takımına bayıldım.( salon için olana)
kumaşın adını ve kodunu ögrenmek istiyorum ama sana iş mi çıkartırım.
ben de bu renkte oturma odasına köşe düşünüyorum.
canım benim salon takımım bu renk olmucak..kırık beyaz-krem tarzında olucak..istersen onun rengin kodunu faturada yazdığı kadarıyla vereyim ama sen fotodaki rengi beğendin sanırım ?
ver en azından kumasın türünü öğrenmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?