• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papci hastası eşim

Geçenlerde dışarı çıktığımızda karşımızdaki masada böyle bi çift vardı. Kadın bişeyler anlatmaya çalışıyor ama adamın umurunda değildi. Telefonuna gömülmüş oyun oynuyor. Hangi oyun bilmiyorum ama kadının o üzgün hali beni çok etkiledi.

Hahahhha aslinda hastalik degil bendeki, benim esim papci oynamadan once de isten gelir yemek yer koltukta sizardi, birlikte yapabildigimiz tek etkinlik yoktu sohbet muhabbet zaten yoktu hep uyukluyodu adam.hic bir keyfi ilgisi alakasi yok hicbiseyle, cok bunalmistim, hani haftada bir halisahaya mac etmeye gitse forma giyip maca cikarim sirf birlikte birsey yapalim diye o derece bunalmistim. Bi gun baktim bu oyuna sarmis, ilk defa bisey ilgisini cekti uyuklamadan keyif alarak bisey yapiyo diye bende dahil oldum baktim guzel oyun:) simdi birlikte oynuyoruz ara sira, hem paylasim oluyo guzel oluyo yani:)
Benimki de pubg oynuyor. Bu ara acayip moda oldu. Geçen gün tartıştık bile bu mevzudan dolayı :işsiz:

Bende senin yaşadıklarını yaşadım 1 hafta konuşmadım geldi özür diledi oyunu sildi bende silmene gerek yok dozunda oyna dedim şimdi sadece geceleri çocuk uyuyunca beraber oynuyoruz zevkli oluyor ilk başta saçma buluyordum alışınca keyifli olduğunu anladım .

Biliyorum o oyunu o kadar popüler ki telefon yorumuna bakarken bile bunda kasıyor bunda kasmıyor yorumları yapılıyordu pubg için..
Daha önce online oyun oynamış biri olarak bıraktıktan sonra zamanımı ne saçmalıkla geçirdiğimi anladım..Eşim evlilik aşamasında bıraktırmıştı iyi de oldu..

Niye mutlu olmayim hanımefendi. Bu siteyi mutsuz olduğumuz anları paylaşmak için kullanıyorum. Sizde hergün mutsuz oldugumu düsunuyorsaniz üzülmeyin , hayat şartları her zaman bir olmuyor :)

Yerinizde olsam telefonuma indirir eşimle takım olur oynardım. Hem size öğretmeye çalışır falan bir paylaşım olur eğlenirsiniz :) Ben de günde bir saat oynuyorum bu oyunu çok keyifli. Biri oynama dese de dinlemem sanırım. :KK48:

Benim esim de oynar fakat bebek olunca surekli sesleniyorum ve huzur vermedigim icin keyif alamadigindan cikiyor:) bir de ben ondan daha bagimliydim geceleri oynardim kizimi uyutup kuzenlerimle. Ama aylardir girmedim. Erkeklerde bu etki neden olur anlamam. Merak etmeyin sıkılacaklardir. Oyuna devamli sacma guncellemeler geliyor bikmaya basladilar bile :)

Bu konu bana tanıdık geldi. 6 ay kadar önce benim de böyle bir sorunum vardı. Baya tartıştık ettik. Baktım olmuyor oyunu bırakacagı yok. Sonra ben de başladım. Şimdi birlikte oynuyoruz. İnşallah oyunu bırakmadığına pişman olmuştur. Bu konuda elimden geleni ardıma koymuyorum. Bence siz de başlayın birlikte oynayın. Yapacak başka birşey yok çünkü.

Benimki de bir ara başka bir oyun oynuyordu. Ben sildim seviyesi sıfıra düştü. Sıfırdan başlamak sıkıcı geldi kendisi sildi sonra ;)

benim enisdemde pupg bagimlisi memleketten bura gelmislerdi burda cok uçak gecer diyoki uçak her gecdiginde kafami kaldiryom oyundaki gibi hediye aticaklar saniyom😂
pupg yüzünden delirmis durumdayiz artik sonumuz hayrola..
bu yüzden biten evlilikler cok oluyo neyseki benim kocamim teli kaldirmadi yoksa kiyamet kopmusdu..

Iki gun öncede ben kavga ettim desem yeridir yani ben oynamasina degil ama 2 gun once bir bayan girdi oyuna esim genelde arkadaslariyla sesli oynar arkadaslari vardi gruplu hep bu oyun ama bikisi eksik di heral bu bayan geldi ve bayan bildiğin yürüyor adamlara gülüyor fingirdiyor nerden yaslar kac yok kurtarın beni gülüyor muhabbet ediyor esimde sadece yas verdi o ara sinirli sekilde bakip silcen dedim ve ne var oyun bu dedi sustu ama otekilerle muhabbet etti ve bitince kavga ettik baya dedim oncedende bayanlarda oynardi ama kimse bole muhabbet etmez herkez oynunu oynuyor ne bu yaslar beyler nerdensiniz baya muhabbetler. Bidaha yapmaz umarım baya sinir oldm ondam sonra oyuna bagimlisida oldu ama sorumu yoktu bana karsi skmaya başladı

Ben de gün i inde bir saati en az bu oyuna ayırıyorum gerçekten bağlıyor kendini.. ama en yakın arkadaşım oradan kendine flört edindi 😂

Back
X