papucum dama atıldı :(

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
kızlar yakın bir arkadaşımın benden daha yakın kardeşten öte dediği bi arkadaşı geldi bir kaç haftalığına .gelmesiye benim papuç dama atıldı haliyle. önceden nerdeyse hergün arayıp birbirimizi saatlerce konuşurduk mesajlaşırdık şimdi arayınca sürekli arkadaşlayım sonra konuşalım diyor. haklı bi yandan arkadaşı gelmiş uzaktan onla vakit geçirmek istiyo ama insan bi 10 dksınıda mı ayırmaz ya =(

banada dosstumsun çok yakınımsın özelsin vb. diyodu ama gelen arkadaşyla sadece tanıştırdı ve bi yerde bir kere oturduk hep beraber . madem benide o kadar yakın buluyosun kendine kız geleli kaç gün olmuş insan bi kaç kere hep beraber bişeyler yapalım der .kız geldi geleli sadece 1 gününü ayırdı bana. o da arkadaşıyla tanıştırmak için =(

o beni aramayınca ben gittim onların yanına 2 kez ama o kadar pişman oldumki . gittiğimde resmen görünmez adam gibiydim. ikisi birlikte konuşup durdu . ben lafa katılmak istedim konu açtım . açtığım konuyu kapatıp ikisi ortak konuştu. ne görülüyodum ne duyuluyodum. kendimi okdar fazlalık hissettim ki onların yanında. arkadaşım yabancı birisi gibiydi.

önceden heran saçma sapan bişey olsada arardı anlatırdı buluşurduk neredeyse hergün bu kız geldiğinden beri unuttu beni .sürekli birlikteler. ve ben bu kızı kıskanmaya başladım . biliyorum o gittikten sonra arkadaşım bana yine eskisi gibi davranacak ama ben bana özelsin diyen birinin bana bu şekil davranmasını sindiremiyorum .

kız geleli yaklaşık 2 hafta oldu ve ben gitmesini 4 gözle bekliyorum .

arkadaşımada çok kırgınım. sizce ona bu kırgınlığı anlatmalı mıyım ? ya da ben mi çok abarttım olayı ??

Bak şimdi ;

İkinizinde ortak arkadaşı tek bir kız. Tek kızın iki ayrı ve birbirini tanımayan arkadaşı idare etmesi zor bana kalırsa..

Sen o kızın gitmesini dört gözle bekliyorsun. Belki de buluştuğunuz da , o kızda seni pek kendine yakın bulmamamış olabilir. Bu yüzden de hep birlikte olmanıza engel olabilir..

Zaten bi kere buluştuğunuzda,muhabbetlere fransız kalmışsın..
Bu mevzunun üzerine, bir kere daha hep birlikte buluşalım teklifi beklemek doğru kaçmaz..

Arkadaşı elbet gidicek,o seni aradığında biraz tersle onu..
Anlat belki hatasını..

kızın benden hazetme olasılığı yokki. konuşmadık bile . sadece 2 kere yanlarında bulundum okdar. sevmemes için bi neden yok. ben arkadaşıma kırıldım sadece nerdeyse tüm gün benle konuşan kız şimdi bi 5 10 dksını bile ayıramıyo bana .

yaptiginiz biraz cocuksu.. onun ilgisine ihtiyaciniz var hepmi sizinle ilgilenicek o arkadasiniz. sizde biraz anlayis gosterin o gelen arkadas gelip gidici belki birazda onunla zaman gecirmek istemistir..

Belki arkadaşı uzaktan az bi'süreliğine geldim tanımadığım adamın yanında rahatça her şeyimi anlatamam diye düşünüyodur.
Şahsen ben de kısa süreliğine arkadaşımı görmeye gitsem sürekli tanımadığım bi'arkadaşı yanımızda olsun istemem.

sizinki geçici bir durummuş belki arkadaşınız bu yüzden ağırlığı ona vermiş olabilir sonuçta o kişi onun için oraya gelmiş onunla ilgilenmese olmaz o kızda bu kısıtlı süre içinde arkadaşınızı sizle paylaşmak istememiş olabilir bence idare edin gidene kadar daha sonra kırgınlığınız varsa arkadaşınızla konuşursunuz hoş bir durum değil tabiki ama kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.benimde buna yakın bir durumum olacak bu yıl bakalım umarım benim arkadaşım sizinkinden daha dikkatli olur dengeyi korumak konusunda bu konuda endişelerim yok desem yalan olur ama başa gelen çekilir sizinki geçici hiç değilse böyle düşünün rahatlayın beterin beteri vardır.

ben sürekli onların yanında olayım istemedim ki . ben onu aradığımda bari bi 10 dklığına bana geri dönsün dedim . üstelik 3 4 hafta arkadaşı burada . bi 3 gününü ortak geçirebilridik . 30 günün içinden 3 gününü hep beraber takılsak bişey olmazdı . ben sürekli diplerindede değilim. kalan 27 günde istedikleri gibi takılabilirlerdi.
bilmiyorum fazla mı alıngan ama aynı durumda ben olsam böyle davranmazdım .

Telefon konusunda tabii ki haklısın sonuçta hergün görüştüğüm biri arkadaşı gelince bir ay beni rafa kaldırsa ben de bozuk atardım.
Ben senin yerinde olsam aramam, o arayınca da uygun bi'dille darıldığımı söylerdim

hiç hoş bi durum değil hemde . ben arkadaş konularında çok hasssasım sanırım. gösterdiğim hassasiyeti karşımdakindende bekliyorum aynı şekil .

darıldığımı imali sözlerle anlatmaya çalışıyorum ama takmıyo gibi pek. resmen kendimi yedek arkadaş gibi hissediyorum

Arkadasınızın yakın arkadası yenı gelen hanımefendi..
Yalnızlıgını sızınle doldurmus..
Arkadasıyla yoluna devam edıyor su an da

Canım ben olsam ne yapardım bılıyor musun ?
Hıc aramaz , umursamazdım en basında ...
Senı ılla kı arayacak ve aradıgında da hıc bırsey olmamıs gıbı konusurdum , gorusmek ısterse ısım var derdım hep bır bahane
uydururdum ...
Cunku arkadasın maalesef senın ona verdıgın degerı vermemıs sana ...
Bır nevı senınle zamanını doldurmus dıyelım buna ...

hiç hoş bi durum değil hemde . ben arkadaş konularında çok hasssasım sanırım. gösterdiğim hassasiyeti karşımdakindende bekliyorum aynı şekil .

ben sizi çok iyi anlıyorum eskiden bende sizin gibi düşünürdüm ama karşındakinden çoğu zaman aynı hassasiyeti göremiyorsun burda hiç hoş bir durum yok sonuçta siz hep o arkadaşınızın yanındaydınız iyi günde kötü günde başka daha yakın bir arkadaşı geldi diye sizi kaldırıp rafa atması hiç hoş değil bazı insanlar değerinizi ancak çok geç olunca anlar ama size imalı sözlerden uzak durmanızı öneririm karşınızdaki sizi bu şekilde ciddiye almaz zararlı çıkarsınız gerçekten haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışın net şekilde tavrınızı koyun ne arayın ne sorun sorarsa ben seni uyarmıştım dersiniz yokluğunuzun ne demek olduğunu o arkadaşı gidince anlar size değer veriyorsa zaten hatasını telafi etmeye çalışır o zamanda affedip affetmemek size kalır.buarada o arkadaşını kendine daha yakın görüyor olabilir sonuçta gerçek dostluk zaman mekan tanımaz uzaktada olsa kalpteki yerini korur eğer size aksini söylemediyse bunda bir sorun yok tek sorun size hakkettiğiniz ilgi alakayı göstermemesi daha dikkatli olup dengeyi sağlayabilirdi.

arayacağına adım gibi eminim . bazen fazla değer veriyor ama böyle durumlardada hiç arkadaşı değilmişim gibi davranıyo.
dediğiniz gibi yaparım ama evlerimiz çok yakın . işim var dersem bile gelir bişey olmamış gibi davranır olayın üstü örtülür . bense herzaman ki gibi kırıldığımla kalırım . niye hiç bir arkadaşım kırıldığımda üzüldüğümde beni umursamıyor =(

sanırım ben onun için gerçek dost değilim . zaten kırıldığım ağrıma giden başka davranışlarıda vardı . bu da tuz biber oldu .ama malesef şöyle kötü bir huyum var . biri beni çok üzse bile gelip 2 tatlı söz söylediiğinde hemen yelkenler suya iniyo bende. tavrımı kesin bi şekilde koyamıyorum ortaya . basit biriyim ben sanırım :44:

Cok onemseme bence cunku bundan oncekı yorumumda da dedıdım gıbı sen daha cok deger vermıssın ona ...

Bırak gıtsın yoluna gorusme haklısın yaptıgı hıc adıl degıl ...

Bazı ınsanlar yalnız kalmamak ıcın sırf arkadas olurlar bu da onlardan bırısı ...

Aradıgında tavrını koy oyleyse gorusmek ıstemedıgını soyle ...

basit değilsin sadece iyi niyetlisin canım ama bu durumu değiştirmek istiyorsan tavrını koymak zorundasın yoksa hep aynı muameleyi görürsün karşındakinin sana saygı duyması için önce senin kendine saygı duyman ve bunu göstermen lazım.

aslında arkadaşın kız geldiyse elbetteki ilgilenecek onunla
sonuçta sana kardeşten öte arkadaşım demiş
onunla yalnız vakit geçirmek istemesi normal bence
sizi ilk gün tanıştırmış bi günü birlikte geçirmiştiniz sonraki günler belki yanındaki arkadaşı istememiş te olabilir tanımadığı kişilerin yanında rhat edemiyor olabilir bunları anlayışla karşılarım

ama gitmesine iki hafta var diyosun 1 ay burda diyosun ben ilk okurken 3-4 günlüğüne geldi sanmıştım bu kadar uzun süreliğine geldiyse ve arkadaşın bu süre içinde seni hiç sallamıyosa sen onu sallama artık
buluştuğunuzda sizi yok saymaları gerçekten de çok ayıp
senin kırıldığını da mutlaka anlamıştır ama bile bile bunu yaptıysa büyük bi tepkiyi hakediyo bence
tamam o kız çok yakın arkadaşı olabilir ama şu anda da sen yakın arkadaşı konumundasın
o gelince arama sorma arkadaşsız kalınca eskiye dön yok öyle dünya
sana gerçekten değer verse en azından mesajla da olsa hatrını sorar kusura bakma arkadaştan dolayı ilgilenemiyorum o gidince telafi ederiz filan der gönlünü alır en azından
ben olsam çok kırılırdım ve arama mesafe koyardım

Son düzenleme:
bende önce sizin gibi düşündüm 1 haftalığına falan gelmiştir arkadaş bu kadar tepki vermemeli diye sonradan durumu anlayınca bende ciddi bir tepkiyi hakettiğini düşünüyorum.

Görüşmem ben olsam..
Kız gidince arasa, hayırdır tek mi kaldın kankan gitti mi der terslerdim.
Bu ne terbiyesizlik yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…