Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ben bunu anlatmak istiyorum para yoksa huzur da yokben sabah 9 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum iki küçük çocuğum var eş yok.. dersaneye yazıldım cumartesi günü sabahtan akşama kadar sürüyordu. annem bakmam dedi. eski eşe mesai yapıyorum haftasonu bakar mısın dedim.. annem hasta falan dedim..
evde annem huzur vermedi bana.. ders çalışacagına şu işi yap bu işi yap diye.. dersaneye sosyalleşmek için gittiğimi söyledi hatta.. çocuklara 1 saat bakmaya bile kır dizini otur evinde bak çocuguna dedi..
aldım karşıma konuştum .. anne ben boşanmış bir kadınım ileriki yaşlaromda kimseye muhtaç olmamak için memur olmam lazım bana destek ol diye.. malesef olmadı...her seferinde kazanamayacağımı ima etti..
azmettim işe giderken yolda video dinledim.. kitap okudum.. iş yerinde bulduğum her fırsatta video dinledim kulaklıklla herkes müzik dinlediğimi sandı tabi sürekli değil kapı telefon durmuyor işler yoğun..
işten gelip çocuklarla oyna ilgilen,gece çocukları uyuttum hergün 3 saat çalıştım tabi insanlık hali kimi zamanda uyuyakaldım.. ama son gün gece bile ders çalıştım.. günlük 5 saat uyuyordum dediğim gibi bazende uyuyakladım.. çocuklar ateşlendi ayağımda sallarken yine çalıştım.. ve ben mezun olalı 10 yıl oldu okul kim ben kimmm. temizlik yemek ütü iş çocuklar..... isteyince hepsi yapılır arkadaşım...
ve sonuç 85 aldım kpss den.. istersen yapabilirsin..
sen işten çıksan maddi sıkıntın olacak annenle kavga edeceksin ve moralin bozuk diye yine ders çalışamayacaksın..
çok teşekkür ederim...
puanımı söylediğimde annem beni tebrik bile etmedi.. bunu da buraya bir dipnot düşelim![]()
Azminize hayran kaldım yolunuz açık olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün... Konu sahibi zor ama imkansız değil arkadaşın dediği video dinleyin temeliniz varsa bol soru çözün...ben sabah 9 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum iki küçük çocuğum var eş yok.. dersaneye yazıldım cumartesi günü sabahtan akşama kadar sürüyordu. annem bakmam dedi. eski eşe mesai yapıyorum haftasonu bakar mısın dedim.. annem hasta falan dedim..
evde annem huzur vermedi bana.. ders çalışacagına şu işi yap bu işi yap diye.. dersaneye sosyalleşmek için gittiğimi söyledi hatta.. çocuklara 1 saat bakmaya bile kır dizini otur evinde bak çocuguna dedi..
aldım karşıma konuştum .. anne ben boşanmış bir kadınım ileriki yaşlaromda kimseye muhtaç olmamak için memur olmam lazım bana destek ol diye.. malesef olmadı...her seferinde kazanamayacağımı ima etti..
azmettim işe giderken yolda video dinledim.. kitap okudum.. iş yerinde bulduğum her fırsatta video dinledim kulaklıklla herkes müzik dinlediğimi sandı tabi sürekli değil kapı telefon durmuyor işler yoğun..
işten gelip çocuklarla oyna ilgilen,gece çocukları uyuttum hergün 3 saat çalıştım tabi insanlık hali kimi zamanda uyuyakaldım.. ama son gün gece bile ders çalıştım.. günlük 5 saat uyuyordum dediğim gibi bazende uyuyakladım.. çocuklar ateşlendi ayağımda sallarken yine çalıştım.. ve ben mezun olalı 10 yıl oldu okul kim ben kimmm. temizlik yemek ütü iş çocuklar..... isteyince hepsi yapılır arkadaşım...
sen işten çıksan maddi sıkıntın olacak annenle kavga edeceksin ve moralin bozuk diye yine ders çalışamayacaksın..
olmaz böyle bir şekilde annenizi ikna etmelisinizAnnemle babam ayrı,babamın bizimle alakası yok. Bu hayatta sarılabileceğim bir tek rabbimden sonra annem var(onu kırmak incitmek en son istemeyeceğim şey olur. Bunu iyi biliyor ve suistimal ediyor. O kadar üzgünüm ki mesajlara göz yaşlarıyla cevap veriyorum
(
ya da memur olacağı için hemen birileri kapar da çabuk evlenir parasından mahrum kalırım mı diye düşünüyor acabadevlet memuru olunca sen uizaga gidersin diye mi izin vermiyorki
valla ne desem bilemedim
evlen kurtul diycem , Allah iyilerle karsilastirsin insallah
Bakın üzgünsünüz ama biraz da kendinize gelin diye ağır olabilir yazacaklarım
Öncelikle çocuk değilsiniz işi gücü olan yetişkinsiniz annem izin vermez modundan çıkın
Babanız iyi adammış hala size ve annenize nafaka veriyormuş bu aşamada sadece kardeşinize nafaka verme yükümlülüğü var
Siz kendi potansiyelinizi bir fark edin babamın durumu iyi memur diyorsunuz en baba memur 3500 alır sizin eve giren gelir daha yüksektir
Anneniz birikim yapacak diye neden sizin cebinizde kuruş yok maaşınızı tamamen vermeyin
Yazmamışsınız ne kadar diye 2000 diyelim biriktiren anneniz değil siz olun gerekirse seneye oturun ders çalışın birikiminiz ile
Annenize kavgasız bir anda kararlarınızı anlatın gerekirse ayrı bir hayat kurun atanmayın ama boyunduruk altından çıkın
Bağırıyor küfrediyor vs vs bir şey olmaz hani cidden ihtiyaç var kıyamıyorum deseniz farklı da sırf o baskın diye neden her şeyden vazgeçesiniz
Bir de özel okul demişsiniz yoğun mu çok
Örneğin oğlumun okulunda haftada en fazla 21-22 saat dersegitiyormuş branş öğretmenleri sınıfçılar da 30
Tamam hep okuldasınız toplantı vs var ama onun dışındaki zamanı yoldaki zamanı vs de kullanın
Bakın üzgünsünüz ama biraz da kendinize gelin diye ağır olabilir yazacaklarım
Öncelikle çocuk değilsiniz işi gücü olan yetişkinsiniz annem izin vermez modundan çıkın
Babanız iyi adammış hala size ve annenize nafaka veriyormuş bu aşamada sadece kardeşinize nafaka verme yükümlülüğü var
Siz kendi potansiyelinizi bir fark edin babamın durumu iyi memur diyorsunuz en baba memur 3500 alır sizin eve giren gelir daha yüksektir
Anneniz birikim yapacak diye neden sizin cebinizde kuruş yok maaşınızı tamamen vermeyin
Yazmamışsınız ne kadar diye 2000 diyelim biriktiren anneniz değil siz olun gerekirse seneye oturun ders çalışın birikiminiz ile
Annenize kavgasız bir anda kararlarınızı anlatın gerekirse ayrı bir hayat kurun atanmayın ama boyunduruk altından çıkın
Bağırıyor küfrediyor vs vs bir şey olmaz hani cidden ihtiyaç var kıyamıyorum deseniz farklı da sırf o baskın diye neden her şeyden vazgeçesiniz
Bir de özel okul demişsiniz yoğun mu çok
Örneğin oğlumun okulunda haftada en fazla 21-22 saat dersegitiyormuş branş öğretmenleri sınıfçılar da 30
Tamam hep okuldasınız toplantı vs var ama onun dışındaki zamanı yoldaki zamanı vs de kullanın
ben sabah 9 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum iki küçük çocuğum var eş yok.. dersaneye yazıldım cumartesi günü sabahtan akşama kadar sürüyordu. annem bakmam dedi. eski eşe mesai yapıyorum haftasonu bakar mısın dedim.. annem hasta falan dedim..
Babam kendi isteğiyle nafaka vermiyor i, ben evlenene kadar, erkek kardesim 18 yasına kadar nafaka ödemek zorunda, devlet otomatik olarak maaşından kesiyor. Annemi mahkeme mağdur bulduğu için nafaka verdi. Kendi rızası dahilinde değil yani
Dersim çok yoğun değil ama çalışacak ortamım yok malesef
Arkadaşa katılıyorum. Videolar bana da çok katkı sağladı. Ben 2 ay kadar hazırlandım gerçi. Okulda otobüste taktim kulaklığı hep video dinledim. Akşamları 2 3 saat baktım kimi zaman uyuyakaldım. Yazın iki ay hastanede çalıştım yolda gelirken uyuyakalıyordum ama yine de bir şeyler yapmaya gayret ettim. Önceki sınavda 6 7 ay çalıştım yüksek alamadım. Bu seferkinde 2 ay baktım elimden geleni yaptım tevekkül ettim 82 küsür aldım. Kpss de stres ve çok önemsemek işe yaramıyor buna emin ol. İşten çıkma ama bulduğun her vakit verimli çalışmaya özen göster. İlk önce kendine dürüst ol bilmediğin konuları es geçme. Düzgün öğrenmeye çalış. İnşallah atanırsın. Annene de minnet etme kafana koy ve yap. Sonra sana destek olmayanlar utansın.ben sabah 9 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum iki küçük çocuğum var eş yok.. dersaneye yazıldım cumartesi günü sabahtan akşama kadar sürüyordu. annem bakmam dedi. eski eşe mesai yapıyorum haftasonu bakar mısın dedim.. annem hasta falan dedim..
evlene kadar değil normalde ögrenci iseniz alırsınız.okulunuz bitmiş normalde kesilmesi gerek,babanız önemsemiyor bence yoksa şimdiye 3 yıl içinde başvursa kesilirdi.Erkek kardeşiniz üniversite bitirinceye kadar alabilir tabi yinede onda da 25 yaş sartı olabilir en son yaş.Babam kendi isteğiyle nafaka vermiyor i, ben evlenene kadar, erkek kardesim 18 yasına kadar nafaka ödemek zorunda, devlet otomatik olarak maaşından kesiyor. Annemi mahkeme mağdur bulduğu için nafaka verdi. Kendi rızası dahilinde değil yani
Dersim çok yoğun değil ama çalışacak ortamım yok malesef
Baska yorumcular da yazmis. Annenizin maasina ek olarak ucunuz de nafaka aliyorsunuz. Totalde az bir para degil. Yasam kriterlerinizi bilmiyorum ama kesinlikle kit kanaat gecinmezsiniz. Bunu Istanbul'da yasayan cocuklu biri olarak soyluyorum. Anneniz siz calismassaniz kit kanaat gecineceginize sizi inandirmis. Kasitli yapmis ve basarili da olmus. Kk'da acilmis bezer konular var. Bu sekilde cocugunu zorla calistiran annelerin birikim diye aldigi paralar magdur edilen evlada cogunlukla hic geri donmuyor tamamen annenin kendi istegi dogrultusunda harcaniyor, ortaya koyulan emege gore degil.Tam 3 yıldır tüm çabalarıma karşı kabul etmiyor. Benim kazandığımla kenara para biriktiriyor. Çalışmasam para biriktirmez, anca kıt kanaat ucu ucuna geçinebiliriz
Atandiniz mi peki ?
Anneye ne diyecegimi bilemedim
Babam başka kadınla nikahsız yaşıyor, onun yanında kalamam ve kadın çok ahlaksızAnnene bu kadar yalvaracağına babanın yanında yaşasan keşke gerçi evli mi bilmiyorum baban ama belki bir yıl sırf evde kalır ders çalışırdın
Annen fazla paragöz belli...