- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Kredi kartı ödemelerin neden her ay 350 tl? yani acaba gereksiz harcama mı?
Telefon parası dediğiniz fatura mı?
Faturaysa çok fazla değil mi?
2 gram altın demişsiniz bir de, birikim amaçlı 2 gram altın mı alıyorsunuz?
Öyleyse zaten ufak ufak bir şeyler yapıyorsunuz.
Fazla masrafınız yok aslında, yetmesi ve biraz biraz birikmesi lazım.
Ben annemin mecburiyeti dolayisiyla parali güne katiliyorum. Oradan param birikiyor. Bide ay sonunda param arttiginda kenara koyuyorum.. ama paralar bende degil annem sakliyor benim icin yoksa ben dayanamayip harcarim
merhaba kızlar.
sıkıntım şu muhasebe burosunda çalısıyorum 1000 tl maaş alıyorum ama o paradan ay sonunu zor goruyorum maas almaya 2 gün kaldı çebimde bozukluklar.
istıyorumkı en azından özel sektor sunucta işten cıktıgımda cıkarıldıgımda borclarımı odeyebılıyım yada en azından birşeyler sahıbı oluyum evlılık durumlarım var aıleme sıkıntı cekmeden ceyızlerımı alayım.
sabah aksam 20 dk yuruyorum evle iş arası. dolmus parası derdım yok. diyette oldugumdan evden salata malzemelerı getırıyorum salatamı yapıyorum.sabahları kahvaltımı evde yaparım. saçıma boya kendım yaparım sarı oldugu halde kuafore gıtmem kas bıyık agda fön maşa hepsı elımden gelır.kıyafet merakım var onuda herzaman sezon sonundan alırım. iyice arastırıp ıyı marka uygun fıyata bulurum.
her ay duzenlı evın elektrık faturasını yatırıyorum 100 tl
kredı kartlarıma 300 350 tl
telefon parası 100 tl
alabılırsın 2 gram altın
kendımede 150 tl para koyuyorum harclık
ay sonu gelmiyor. para bırıktıren bayanlar ne yapıyorsunuzda bırıkıyor bu paracıklar en azından soyle kenarda 10000 param olsa 6 yıldır aynı ısyerınde calısıyorum. yasım 26 kenarda bırıkmısım olsa fenamı olur.
merhaba kızlar.
Sıkıntım şu muhasebe burosunda çalısıyorum 1000 tl maaş alıyorum ama o paradan ay sonunu zor goruyorum maas almaya 2 gün kaldı çebimde bozukluklar.
Istıyorumkı en azından özel sektor sunucta işten cıktıgımda cıkarıldıgımda borclarımı odeyebılıyım yada en azından birşeyler sahıbı oluyum evlılık durumlarım var aıleme sıkıntı cekmeden ceyızlerımı alayım.
Sabah aksam 20 dk yuruyorum evle iş arası. Dolmus parası derdım yok. Diyette oldugumdan evden salata malzemelerı getırıyorum salatamı yapıyorum.sabahları kahvaltımı evde yaparım. Saçıma boya kendım yaparım sarı oldugu halde kuafore gıtmem kas bıyık agda fön maşa hepsı elımden gelır.kıyafet merakım var onuda herzaman sezon sonundan alırım. Iyice arastırıp ıyı marka uygun fıyata bulurum.
Her ay duzenlı evın elektrık faturasını yatırıyorum 100 tl
telefon parası 100 tl
alabılırsın 2 gram altın
ay sonu gelmiyor. Para bırıktıren bayanlar ne yapıyorsunuzda bırıkıyor bu paracıklar en azından soyle kenarda 10000 param olsa 6 yıldır aynı ısyerınde calısıyorum. Yasım 26 kenarda bırıkmısım olsa fenamı olur.
merhaba kızlar.
sıkıntım şu muhasebe burosunda çalısıyorum 1000 tl maaş alıyorum ama o paradan ay sonunu zor goruyorum maas almaya 2 gün kaldı çebimde bozukluklar.
istıyorumkı en azından özel sektor sunucta işten cıktıgımda cıkarıldıgımda borclarımı odeyebılıyım yada en azından birşeyler sahıbı oluyum evlılık durumlarım var aıleme sıkıntı cekmeden ceyızlerımı alayım.
sabah aksam 20 dk yuruyorum evle iş arası. dolmus parası derdım yok. diyette oldugumdan evden salata malzemelerı getırıyorum salatamı yapıyorum.sabahları kahvaltımı evde yaparım. saçıma boya kendım yaparım sarı oldugu halde kuafore gıtmem kas bıyık agda fön maşa hepsı elımden gelır.kıyafet merakım var onuda herzaman sezon sonundan alırım. iyice arastırıp ıyı marka uygun fıyata bulurum.
her ay duzenlı evın elektrık faturasını yatırıyorum 100 tl
telefon parası 100 tl
alabılırsın 2 gram altın
ay sonu gelmiyor. para bırıktıren bayanlar ne yapıyorsunuzda bırıkıyor bu paracıklar en azından soyle kenarda 10000 param olsa 6 yıldır aynı ısyerınde calısıyorum. yasım 26 kenarda bırıkmısım olsa fenamı olur.
Bence yapin iyi oluyor hem elinize toptan para gecmis oluyor.anneminde günler var aslında bende katılsam hiç aklıma gelmemişti. borç öder gibi her ay anneme veririm gelen altında yatırırımım olur.
arkadaşım aldığın maaş çok az o yüzden biriktirmen çok zor görünüyor,sen çok iyi durumdasın bu kadar para alıp aldığından 15 gün sonra yol parası bulamayanlar var ek iş yapmayı denedinmi yada zamanın varmı başka türlü bu maaşla ve bu masrafla nasıl birikir yani biriksede ço cüzi miktarlar olur heralde ,,,SEN ANLATTIĞIN KADARIYLA ZATEN ZARURİ İHTİYAÇLARINDAN BAŞKASINA PARA HARCAMIYORSUN Kİ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?