Para biriktirmek uğruna herşeyden vazgeçilmeli mi???

eger para biriktirmeniz günlük hayatinizi zehir ediyorsa tabiki dogru degildir.gerci herkeze göre az cok degisirde,benim altin kuralim sudur;ihtiyac alinir,fazlasi kenara konulur.ama ihtiyac herkeze göre degisir.mesela caninizin istedigini yemezseniz böyle para biriktirmek yanlistir,ama giyimde tasarruflu olunabilir cocuklarin yaslarina göre giyim fiyati artar azalir,durumunuz varsa genc kiziniza yada oglunuza biraz daha bonkör olmaniz gerekir,markali giyinmek ister haklidirda.bunlar göz önünde olmali

canım bizde evlenirken herşeyi ikimiz yaptık kimsede maddi destek görmedn Allaha şükür evlendiğimizde borcumuz yoktu rahattık.ama evlendik 3 ay sonra eşimin çalıştığı şirket güzel şartlarda x bir kuruluşa bağlı bir ev alma imkanı sundu.bizde altınların ve bileziklerin bir kısmını bozdurduk ve birazda kredi çekerek evin peşinatına yatırdık.şimdi ağustosa kadar kredi borcumuz var ben okuyorum maddi bütün sorumluluk eşimin üzerinde o çabalıyor.elinden geldiğince kredi borcunan hariç bankaya para yatırıyoruz biriktirmek adına.çünkü eşim askere gidecek giderken hem ev kirasını hemde beni kimseye karşı madur durumda bırakmamak adına para biriktiryor.diyecegim suki evet kenara para atmak mantıklı iyi günlerin zor günleride vardır muhakkak.ha para biriktiriyoruz diye sosyal bir faaliyette bulunmuyoruz değil gezme yeme sinema tatil kıyafet vs bu ihtiyaclarımızıda yapmaktayız cok şükür.sadece bir bebişi erteledik borcumuz bitene kadar oda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…