Genellikle patron şirketlerinde ya da SSK'lı çalışan insanlar olduğumuz için gelecek kaygısı mutlaka para biriktirme düşüncesine itiyordur hepimizi. Elbette yaşlılığımıza yatırım yapmak, çocuklarımıza gelecek hazırlamak güzel bişey. Ama hayatın telafisi yok arkadaşlar. Geçen yaşınızı ömrünüzü geri getiremezsiniz. 10 yıl sonra iyi bir paranız olabilir ama 10 yıl önceki arzularınızı yapacak ne enerjiniz ne de hevesiniz artık kalmaz. O yüzden evet para biriktirelim ama abartmayalım kendimize de ayıralım. Ben bazen diyorum ki birşeye 10 yıl sonra kavuşma ihtimalim varsa - bütçemi kısarak- biraz daha rahat yaşayarak 13 yılda kavuşayım. O üç yıllık birikim benim lüksüm olsun. Daha az biriktireyim ama mahrum da kalmayayım herşeyden. Dikkatli, planlı ve de doğru harcadıktan sonra inanın ne mahrum kalırsınız ne de parasız. yerimseniben
kesnlikle katılıyorum çalıkuşuna gelecegimi kurtarmak için bugünlerden vazgeçmek bana pek mantıklı gelmıyo tamam herşey tadıyla elbette sınırlarını bilerek bişeyler sahibbi olmaya çalışarak ama ömür çok kısa bazı şeyler zamanında güzel ben bu genç yaşımda yiyemedik gezemedikten sonra 50 60 yaşımda ne yapıyım o malı o parayı benım kardeşim 17 yaşında vefat etti biz şuanda sürekli keşke her istedigini yapsaydık hiç bişey gözünde kalmasaydı diyoruz belki benım hayata bakışım bu olaydan sonra degişti bilemiyorum zevk eglence dediginiz şey bence ilerde hatıra olacak ama herşey yaşında zamanında güzel yaş ilerliyo zaman geçiyo hayat kısa
eşim benim sever gezmeyi yemeyi birikim yapmamız lazım çünkü belli olmuyo dünya durumu
araba taksitimiz var ödenecek borçlarımız var vs vs
ev düşünemiyoruz şimdilik
ama gezecez inşallah borç içinde olsakta
Genellikle patron şirketlerinde ya da SSK'lı çalışan insanlar olduğumuz için gelecek kaygısı mutlaka para biriktirme düşüncesine itiyordur hepimizi. Elbette yaşlılığımıza yatırım yapmak, çocuklarımıza gelecek hazırlamak güzel bişey. Ama hayatın telafisi yok arkadaşlar. Geçen yaşınızı ömrünüzü geri getiremezsiniz. 10 yıl sonra iyi bir paranız olabilir ama 10 yıl önceki arzularınızı yapacak ne enerjiniz ne de hevesiniz artık kalmaz. O yüzden evet para biriktirelim ama abartmayalım kendimize de ayıralım. Ben bazen diyorum ki birşeye 10 yıl sonra kavuşma ihtimalim varsa - bütçemi kısarak- biraz daha rahat yaşayarak 13 yılda kavuşayım. O üç yıllık birikim benim lüksüm olsun. Daha az biriktireyim ama mahrum da kalmayayım herşeyden. Dikkatli, planlı ve de doğru harcadıktan sonra inanın ne mahrum kalırsınız ne de parasız. yerimseniben
EVET HAKLISIN SANIRIM...
AMA SANIRIM BENİM EŞİM BİRAZ ABARTIYOR GİBİ...
BAZEN BOĞASIM GELİYOR ONU SIRF BU YÜZDEN.ERKEKELRE GÖRE BİR ÇOK ŞEY GEREKSİZ.
SAÇLARINA FÖNÜ SEN ÇEKEBİLİRSİN,KAŞLARINI ALABİLİRSİN,MÜMKÜNSE RÖFLEDEN VAZGEÇ KENDİ RENGİNE DÖN..AMAN BİR SÜRÜ AYAKKABIN VARKEN NE GEREĞİ VAR Bİ TANE DAHA ALIOSUN..YUMUŞATICI KOYMANA GEREK YOK ÇAMAŞIRLARA..HEM TUVALETE HEM MUTFAĞA AYRI AYRI ÇAMAŞIR SUYUNA GEREK YOKKİ..KIYAFETLERİNİN İÇİNE GİREMİYORSAN YENİ BİŞELER ALMAK YERİNE ZAYIFLAMAYI DENE Bİ 5 KİLO..ARABAYLA HERYERE GİTME..VE BUNUN GİBİ KAÇ KATI..
İŞ DE BENİM KOCAM senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?