anlık zevkler,günübirlik eğlenceler için geleceğini riske atmamalı:içelim:
Ben 16 Aylik Evliyim.yaklaşik 6 Yil üzerine Evlendik Eşimle.eşim Taniştiğimizdan Bu Yana Hep Bir şekilde Para Biriktirmeye çalişirdi.bana Da Derdi Ama Ben çeyizimi Kendim Yaptiğim Için Tüm Parami çeyize Yatiriyordum.(kendisi şansliydi Ona Düşen Herşeyi Ailesi Yapti)
Düğünde Takilanlari Aldi Benden.bozulamayacak Olanlari Birakti diğer Bilezikleri Ve Liralari Ve Parayi Alip Bozdurup Bankaya Yatirdi.kendi Parasinida üzerine Koydu.şimdi Hala Para Biriktirme Derdinde.bazen O Kadar Kziyor Sinirleniyorumki Yani çalişip Istediğim Gibi Harcayamadiktan Sonra Niye çalişiyorumki Ben Diyorum.bazen De Hoşuma Gidiyor Ilerisi Için Iyi Olucak Diye.
Hadi Siz Anlatin Bakalim..sizler Para Biriktirebiliyormusunuz Ve Buna Nasil Bakiyorsunuz.herşeyden Kasip Biriktirmeli Mi Yoksa Yemeli Mi???
EVET JULİED CİM ÇOK HAKLISIN..
AMA BEN YOLU BULDUM MAAŞIMI DİREK ELİNE VERİYORUM.PRİMİMİ İSE KESİNTİYE UĞRATIYORUM.İÇİNDEN BİR MİKTARI KENDİME AYIRIP SONRA VERİYORUM ELİNE.PRİMİMİ HESAPLAMASI BİRAZ ZOR.TAM TOPARLAYAMIYOR YANİ..BEN DE ÇOK İSTERİM AMA EŞİME KURUŞU KURUŞUNA VERMEYİ.AMA VERMİYORUM.BİRAZ DÜZELENE KADAR DA VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM CANIMMM
:teytey:
Ben 16 Aylik Evliyim.yaklaşik 6 Yil üzerine Evlendik Eşimle.eşim Taniştiğimizdan Bu Yana Hep Bir şekilde Para Biriktirmeye çalişirdi.bana Da Derdi Ama Ben çeyizimi Kendim Yaptiğim Için Tüm Parami çeyize Yatiriyordum.(kendisi şansliydi Ona Düşen Herşeyi Ailesi Yapti)
Düğünde Takilanlari Aldi Benden.bozulamayacak Olanlari Birakti diğer Bilezikleri Ve Liralari Ve Parayi Alip Bozdurup Bankaya Yatirdi.kendi Parasinida üzerine Koydu.şimdi Hala Para Biriktirme Derdinde.bazen O Kadar Kziyor Sinirleniyorumki Yani çalişip Istediğim Gibi Harcayamadiktan Sonra Niye çalişiyorumki Ben Diyorum.bazen De Hoşuma Gidiyor Ilerisi Için Iyi Olucak Diye.
Hadi Siz Anlatin Bakalim..sizler Para Biriktirebiliyormusunuz Ve Buna Nasil Bakiyorsunuz.herşeyden Kasip Biriktirmeli Mi Yoksa Yemeli Mi???
EVET HAKLISIN SANIRIM...
AMA SANIRIM BENİM EŞİM BİRAZ ABARTIYOR GİBİ...
BAZEN BOĞASIM GELİYOR ONU SIRF BU YÜZDEN.ERKEKELRE GÖRE BİR ÇOK ŞEY GEREKSİZ.
SAÇLARINA FÖNÜ SEN ÇEKEBİLİRSİN,KAŞLARINI ALABİLİRSİN,MÜMKÜNSE RÖFLEDEN VAZGEÇ KENDİ RENGİNE DÖN..AMAN BİR SÜRÜ AYAKKABIN VARKEN NE GEREĞİ VAR Bİ TANE DAHA ALIOSUN..YUMUŞATICI KOYMANA GEREK YOK ÇAMAŞIRLARA..HEM TUVALETE HEM MUTFAĞA AYRI AYRI ÇAMAŞIR SUYUNA GEREK YOKKİ..KIYAFETLERİNİN İÇİNE GİREMİYORSAN YENİ BİŞELER ALMAK YERİNE ZAYIFLAMAYI DENE Bİ 5 KİLO..ARABAYLA HERYERE GİTME..VE BUNUN GİBİ KAÇ KATI..
İŞ DE BENİM KOCAM senağlama senağlama senağlama
ya sanki para biriktirmek uğruna süründükçe birikmiyo ya, yani kıtlık daha mı çok kıtlık getiriyo ne
sanki biraz biriktirip birzada yaşamak lazım, ne zaman göçeceğimiz belli mi
ay çok ağustos böceği gördüm kendimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?