bi hediye alsam utandirmis olur muyum pahali bisey alamam ama bi tisort en azindan
samimi degilim belediyeye basvuralim diyemem.kapisina bir iki bisey birakip kaçsam
O kolları sarkmış,eski püskü elbiseleri o kadına verenlere yazııııklar olsuuun!Annem eskiyen elbiseleri toz bezi yapardı,ben de öyle gördüm.Tutup da bizden daha kötü durumdaki insanlara vermedik.O da bir insan ya.Umarım onlar o kadından beter olurlar.Kadın sizi yakın bulmuş,ayda 3-4 parça kıyafet bütçenizi sarsmaz sanıyorum.İkizlere de çam sakızı çoban armağanı bir şeyler alırdım ben olsam.Gidip direkt elden verin,kapıya bırakıp kaçma olayı bana zile basıp kaçan çocukları hatırlattı.Kendi kullanmadığınız,giymediğiniz kıyafetlerinizi vs de verebilirsiniz.
O kolları sarkmış,eski püskü elbiseleri o kadına verenlere yazııııklar olsuuun!Annem eskiyen elbiseleri toz bezi yapardı,ben de öyle gördüm.Tutup da bizden daha kötü durumdaki insanlara vermedik.O da bir insan ya.Umarım onlar o kadından beter olurlar.Kadın sizi yakın bulmuş,ayda 3-4 parça kıyafet bütçenizi sarsmaz sanıyorum.İkizlere de çam sakızı çoban armağanı bir şeyler alırdım ben olsam.Gidip direkt elden verin,kapıya bırakıp kaçma olayı bana zile basıp kaçan çocukları hatırlattı.Öyle yapmayın..Kendi kullanmadığınız,giymediğiniz kıyafetlerinizi vs de verebilirsiniz.Tek kıyafetle de sınırlı değil aslında,gıda falan da olabilir,aklıma bir sürü şey geldi.
Burda bedduayi gerektirecek birsey yok insanlar kendilerince iyilik yapmak istemisler ve ellerine olani vermislerdir,
oyle yada boyle kimse zorlamamistir illa al bunu giy diye lutfen bilip bilmeden boyle beddualar etmeyin,
ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin INSALLAH
Burda bedduayi gerektirecek birsey yok insanlar kendilerince iyilik yapmak istemisler ve ellerine olani vermislerdir,
oyle yada boyle kimse zorlamamistir illa al bunu giy diye lutfen bilip bilmeden boyle beddualar etmeyin,
ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?