Para boyle birsey.hikaye içimi çok acitti :(

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
arkadaslar oturddugumu çevrede bir bayan var ustundeki kiyafetler hep komsularininmis.parkta karsilastik bana biliyo musun ustumde bazen komsununn kaazagii ouyor onunla karsilasinca çok utaniyorum sanki beni kuçummsuyolr ustume basima bi tuhaf bakiyorlar dedi.bende sana oyle geliyodur bazi insanlar karsindakinin ustune basina bakarlar dedim.fakirlik istee gozu kor olsun dedi.ne kotu bisedimustundeki baskasina ait diye saklanmak.deli gibi alisveris yapanlar oluyor.baskallaari ise onlarin eskisine muhtaç

bi hediye alsam utandirmis olur muyum pahali bisey alamam ama bi tisort en azindan

Parasızlık kötü Allah yardımcısı olsun Ama bence herseyden önemlisi kendini öyle hissetmemeli Bu utanacak Birşey değil

insanlarnda ne kotu verdikleri kiyafetler hep sarkmis kollari fala.insan az iyi olanlari verir cidden çok eskiler ya.uzuluyorum hep karsilasiyoruz.

malesef bu böyle birisi çok iyi maaş alırken diğeri üstüne giysi alacak parası olmaz.onun hiç bi suçu yok neden utansın ki asıl utanması gereken onun üstüne başına bakıp da kıyafetine göre değer veren insandır.

Hediye alman guzel birsey, bence yanlis anlasilacak birsey yok. Hepimiz birbirimize hediyeler alabiliyoruz.
Benim merak ettigim, bu kisinin nasil gecindigi. Evli mi, calisiyor mu? Nasil geciniyor?

hamileyken brosur dagitirdi.yagmurda ayakklarri su içinde kalirdi.o yuzu gozume geliyo durmadan.ben bu gece uyuyamam ya of

Bulunduğun yerin belediyesine başvurun birlikte. Giysi, kumanya, ayakkabı vb yardım yapıyorlar.
Belki bir yarasına merhem olur

bulasikçi cnm ikizleri var.esinin izin gununde restaurantta çalisiyor

samimi degilim belediyeye basvuralim diyemem.kapisina bir iki bisey birakip kaçsam

Bence yanlış anlamaz.

Sizi , kendisine yakın bulmuş ki bu derdini sizinle paylaşmayın.Bence çok sevinir..

O kolları sarkmış,eski püskü elbiseleri o kadına verenlere yazııııklar olsuuun! Annem eskiyen elbiseleri toz bezi yapardı,ben de öyle gördüm.Tutup da bizden daha kötü durumdaki insanlara vermedik.O da bir insan ya.Umarım onlar o kadından beter olurlar.Kadın sizi yakın bulmuş,ayda 3-4 parça kıyafet bütçenizi sarsmaz sanıyorum.İkizlere de çam sakızı çoban armağanı bir şeyler alırdım ben olsam.Gidip direkt elden verin,kapıya bırakıp kaçma olayı bana zile basıp kaçan çocukları hatırlattı.Öyle yapmayın..Kendi kullanmadığınız,giymediğiniz kıyafetlerinizi vs de verebilirsiniz.Tek kıyafetle de sınırlı değil aslında,gıda falan da olabilir,aklıma bir sürü şey geldi.

Son düzenleme:
üzüldüm ALLAH yardimcisi olsun..Karsidaki o niyetle bakmiyorsada insan cekinir

Burda bedduayi gerektirecek birsey yok insanlar kendilerince iyilik yapmak istemisler ve ellerine olani vermislerdir,
oyle yada boyle kimse zorlamamistir illa al bunu giy diye lutfen bilip bilmeden boyle beddualar etmeyin,
ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin INSALLAH

Ondan beter olsun ne demek ya hu ?
Bu basil beddua ?
Bir tarafi savunurken diğer tarafa ettiğiniz su bedduayi kiniyorum.

birinin maaaşı,diğerininin bi ayakkabı parasıdır
hak mı hukuk mu.garibanlık asla ayıp değildir.

Amiiin amiiin .

amiinnnnnnn allah muhtac etmesınn ınsallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…