Ondan beter olsun ne demek ya hu ?
Bu basil beddua ?
Bir tarafi savunurken diğer tarafa ettiğiniz su bedduayi kiniyorum.
Burda bedduayi gerektirecek birsey yok insanlar kendilerince iyilik yapmak istemisler ve ellerine olani vermislerdir,
oyle yada boyle kimse zorlamamistir illa al bunu giy diye lutfen bilip bilmeden boyle beddualar etmeyin,
ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin INSALLAH
Elimdeki çamaşır sulu,sarkmış,rengi kaçmış elbiseleri o kadına vermem! Kimse kusura bakmasın.Kınayın,kınamayın,o sizin insiyatifinizde.İmkanımı en iyi şekilde kullanıp o kadına öyle yardım ederim.Yüzüm olmaz,utanırım onları vermeye.O elbiseleri o kadına verenler bittabi bunu biliyor ama umursamıyorlar.O kadın nasılsa hep kötü giyiniyor,kim bakacak diye düşünüyorlar.Bu benim insanlığıma sığmaz.Onları vereceğime hiç vermem daha iyi.Elimdekinin en iyisini yaparım.O elbiseleri o kadına verip,üstüne üstlük bakışlarıyla aşağılayanlar hakkında da kötü düşünürüm evet!
Elimdeki çamaşır sulu,sarkmış,rengi kaçmış elbiseleri o kadına vermem! Kimse kusura bakmasın.Kınayın,kınamayın,o sizin insiyatifinizde.İmkanımı en iyi şekilde kullanıp o kadına öyle yardım ederim.Yüzüm olmaz,utanırım onları vermeye.O elbiseleri o kadına verenler bittabi bunu biliyor ama umursamıyorlar.O kadın nasılsa hep kötü giyiniyor,kim bakacak diye düşünüyorlar.Bu benim insanlığıma sığmaz.Onları vereceğime hiç vermem daha iyi.Elimdekinin en iyisini yaparım.O elbiseleri o kadına verip,üstüne üstlük bakışlarıyla aşağılayanlar hakkında da kötü düşünürüm evet!
İçiniz o diğerlerine beddua etmeyi elveriyorsa o da ayri bir tezat ...
Belki onu veren insanin da durumu yok ..
Hicbir halde beddua etmenizi hakli göstermez. ..
arkadaslar oturddugumu çevrede bir bayan var ustundeki kiyafetler hep komsularininmis.parkta karsilastik bana biliyo musun ustumde bazen komsununn kaazagii ouyor onunla karsilasinca çok utaniyorum sanki beni kuçummsuyolr ustume basima bi tuhaf bakiyorlar dedi.bende sana oyle geliyodur bazi insanlar karsindakinin ustune basina bakarlar dedim.fakirlik istee gozu kor olsun dedi.ne kotu bisedimustundeki baskasina ait diye saklanmak.deli gibi alisveris yapanlar oluyor.baskallaari ise onlarin eskisine muhtaç
Durumu yoksa yardım(!) etmesin o halde.Böyle yardım olmaz.Herkese hak ettiğini vermek esastır,benim görüşüm beni bağlar.
ustumde giydigim biseyi veremem açikçasi tanir.benimde gucum yok anca bi tisort alabilirim ama iyi halde kiyafeti olanlar giymeeiklerini yollayabilir.snnirim 38 beden.ama 36 ya da 40 olabilir bakinca 38 gibikiyafeti verenin jeepi var dusunun kizlar.digerleri de zengin hep
bulasikçi cnm ikizleri var.esinin izin gununde restaurantta çalisiyor
antalya da cnm.ikizler 1.5 yasinda falan tam bilmiyorum.çocuklara bakcak kimse yok anane var ama hastaymis oda bakmiyormus zaten yasliymis.burda kimse temizlige çagirmaz cnm temizlik firmasiyla anlasiyor herkez.bulasiga gidiyorr haftada bir gunn.eesi siigortali
antalya da cnm.ikizler 1.5 yasinda falan tam bilmiyorum.çocuklara bakcak kimse yok anane var ama hastaymis oda bakmiyormus zaten yasliymis.burda kimse temizlige çagirmaz cnm temizlik firmasiyla anlasiyor herkez.bulasiga gidiyorr haftada bir gunn.eesi siigortali
kyllanmadiginiz ev esyaniz giysiniz oyuncaginiz varsa yollayabilirsiniz.elden anca bu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?