Para boyle birsey.hikaye içimi çok acitti :(

Ondan beter olsun ne demek ya hu ?
Bu basil beddua ?
Bir tarafi savunurken diğer tarafa ettiğiniz su bedduayi kiniyorum.

Elimdeki çamaşır sulu,sarkmış,rengi kaçmış elbiseleri o kadına vermem! Kimse kusura bakmasın.Kınayın,kınamayın,o sizin insiyatifinizde.İmkanımı en iyi şekilde kullanıp o kadına öyle yardım ederim.Yüzüm olmaz,utanırım onları vermeye.O elbiseleri o kadına verenler bittabi bunu biliyor ama umursamıyorlar.O kadın nasılsa hep kötü giyiniyor,kim bakacak diye düşünüyorlar.Bu benim insanlığıma sığmaz.Onları vereceğime hiç vermem daha iyi.Elimdekinin en iyisini yaparım.O elbiseleri o kadına verip,üstüne üstlük bakışlarıyla aşağılayanlar hakkında da kötü düşünürüm evet!

İçiniz o diğerlerine beddua etmeyi elveriyorsa o da ayri bir tezat ...
Belki onu veren insanin da durumu yok ..
Hicbir halde beddua etmenizi hakli göstermez. ..

Siz vermezsiniz tamamda baskasi kendince yardimini yapmis vermis..kinamak baska birsey beddua etmek baska,
o kendince belki o kazagi vereninde imkani yok iken elinde olani vermis olamaz mi ?Bakislarinda o anlam yoksada ben olsam birinin bana verdigi kiyafeti giysem karsidakinin niyeti o degilse bile oyle anlayabilirim cok yazik tanimadan insanlari nasil boyle yargilayabiliyorsunuz..

Allah yardımcısı olsun inşallah bir çözüm bir rahata erme yolu bulunur zor bilirim başkalarının üzerindeki kıyafeti giymeyi ya da kendin almadan sana hediye babında gönderilenleri ister yırtık eskimiş olsun ister yeni sen almıyorsun ya sen seçmiyorsun ya hiçbir anlamı yok Çocukluğumun bir dönemi aslında büyüyene kadar böyle geçmişti bilirim o sızıyı çok iyi bilirim akrabalar yakınlarımız kıyafet gönderirlerdi fakir değildik çok aslında ama kendi gücümüzde pek yoktu lüks ya da pahalı kıyafetler almaya çeşitlerimizin olmasına ne verilirse onunla idare ederdik.Bu konuyu okuyunca eskiyi deşti bende gözlerimin önüne geldi insan daha çok cesaret ediyor şimdi çeyiz hazırlıyorum a dan z ye kendi başıma en iyilerini yapmaya çalışıyorum hiçbir zaman fazla çantam ayakkabım olmadı ama evimde eksiğim olmasın diye uğraşıyorum başarıyorum da hırs oluyor bu yaşananlar oluyormuş istersen başarabiliyormuşsun.İnşallah onlar da istedikleri gibi gönüllerince yerler gezerler giyerler zamanla oturur bizim gibi hayırlısıyla

İçiniz o diğerlerine beddua etmeyi elveriyorsa o da ayri bir tezat ...
Belki onu veren insanin da durumu yok ..
Hicbir halde beddua etmenizi hakli göstermez. ..

Durumu yoksa yardım(!) etmesin o halde.Böyle yardım olmaz.Herkese hak ettiğini vermek esastır,benim görüşüm beni bağlar.

ewet maalesef hayatın adeletsizliği bu işte.kimbilir buna benzer ne durumlar var.tabiki düşününce üzücü bir durum.hele bi bayan için düşünürsek bu durumu daha üzücü ve kırıcı.Allahım yardımcısı olsun zor durumda olan herkesin.bende bu tarz durumlardan çok etkileniyorum.sende hassas bi insansın belli.ben olsam senin düşündüğün gibi bir hediye alırdım.en azından üzerinde başkasının görmesinden çekinmeden giyebileceği bi kıyafeti olur kadının

ustumde giydigim biseyi veremem açikçasi tanir.benimde gucum yok anca bi tisort alabilirim ama iyi halde kiyafeti olanlar giymeeiklerini yollayabilir.snnirim 38 beden.ama 36 ya da 40 olabilir bakinca 38 gibikiyafeti verenin jeepi var dusunun kizlar.digerleri de zengin hep

o zaman onlarin vicdanina kalmis.. beddua etmek hos degil yine lafimin arkasindayim.. INSALLAH birgun oda istedigi gibi giyinip rahat rahat gezer ALLAH yardimcisi olsun INSALLAH

elinde olanı vermişler işte. Demek ki kadın da ona bile muhtaç ki giyiyor. Giymeyecek olsa yine alır başkasına verir. Elinde olan ı verene insanlıktan nasip alamamış muamelesi yapıyosunuz. yırtık eskimiş kıyafetlerimizi çöpe mi atalım. Neyim var neyim yok temizliğe gelen ablaya veriyorum. Hatta kusura bakma yırtık falan varsa diyorum da. Kadın güle oynaya alıyor.

Bir de anlttı ben bir torba eski kıyafet verdiysem apartmandaki kızları topluyomuş üstlerine uyanları beğendiklerini alıyolarmış kızlar. Bayıla bayıla giyiyolar diyo. Gönül isterdi ki yeni alalım ama tanımadığım kızlara yeni kıyafet alamicam.

He sen hatun kişiyle tanışmışsın. Kimdir nedir kaç beden giyer bilirsin. Kendine bir tshirt alacağına arada 2 tane alır birini ona verirsin. Bunu da yaparsın ama eskiyi de verirsin ya. Kimse sana yeni alma demiyor. Giyip giymemek kadının tercihidir. Ona o karar versin. Sen yardım yapan insanlara beddua etme.

Biz giYECEK kiyafetimiz yok deyip yeni alirken baskalari komsularinin eskisini giyiyor. Cok yazik. Elimizdekinin kiymetini bilmeliyiz..

Allah yardımcısı olsun konu sahibi arkadaşım ,peki bu bayanın eşi çalışıyor mu eğer sigortalı bir işte çalışıyorsa belediyeden yardım çıkma ihtimali düşük olabilir ama sigortası yoksa yardım alabilir,bayanın bebekleri çok mu küçük eğer küçük değilse oda bir işe girebilir hem bazı fabrika gibi yerlerde ücretsiz kreş imkanı oluyor.Yada bebeklerini bir kaç saatligine bırakabilecek bir yakını varsa evlere temizliğe gidebilir günlük 80 ila 100 lira arasında para alabilir haftanın 2-3 günü gitse 200-300 lira kazanabilir.

dolabini açip ne giysem diye bakariz bi suru seyin içinde biseyimiz yok deriz off çok zor cidden

antalya da cnm.ikizler 1.5 yasinda falan tam bilmiyorum.çocuklara bakcak kimse yok anane var ama hastaymis oda bakmiyormus zaten yasliymis.burda kimse temizlige çagirmaz cnm temizlik firmasiyla anlasiyor herkez.bulasiga gidiyorr haftada bir gunn.eesi siigortali

Ne gelir ki elden simdi .
Bir tanidik olsa ise alsa keşke ..

Nası herkes temizlik firmasıyla anlaşıyor. Temiz bir hatunsa firmaya falan bakmaz bu işler. Bir iki tanıdığa haber salsa iş çıkar. Ama işte bebeler var isteyen olsa da gidemez zaten. Anca el işi yapabilir. Eşi sigortalı da olsa geçinemiyorlarsa kaymakamlığa ya da belediyeye gidip bebekler için yardım alabilir diye düşünüyorum. Hatta sen git. Benim babam gitmişti biri için. Telefon ve adres bilgilerini al. Belediye 2 gün sonra evlerine gidip değerlendiriyor. Çölyak hastası 10 yaşındaki bir çocuk için glutensiz gıda yardımı istemeye gitmişti babam. Belediye hem gıdaları karşılıyor, hem babaya iş buldu, hem evin büyük oğluna burs bağladı, hem de çocuğu dersaneye yazdırdılar. Çünkü onların sponsorları var. Belediye başkanından randevu alıp birebir görüşüyorsun durumu. Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılarlar bence..

kyllanmadiginiz ev esyaniz giysiniz oyuncaginiz varsa yollayabilirsiniz.elden anca bu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…