Para boyle birsey.hikaye içimi çok acitti :(

allah düşürmesın genelde kabul ediyorlar....sen de çok eski olmayan giymediklerini verebilirsin......hatta ben atmaya kıyamıyorum giyilmiş kabanlarımı ihtiyacı olan birileri çıksa veririm.....

kyllanmadiginiz ev esyaniz giysiniz oyuncaginiz varsa yollayabilirsiniz.elden anca bu gelir
Ben de konuyu okuyunca soracaktım hangi şehir diye... Buradan da yardım sağlayabilirsiniz kk geniş bir platform diyecektim.

belediye benim gitmemi sayar dimi giderim bi gun zor deil
gidip bir sorun bilgi alın duruma göre kendinizce başka çareler ararsınız ama en azından bir adım atmış olursunuz

bulasikçi cnm ikizleri var.esinin izin gununde restaurantta çalisiyor

ben uç hafta içinde turkiyeye geliyorum kesinlikle ikizlere ve aanneye burdan alışveriş yapmak istiyorum az da olsa sevinirler diye düşünüyorum ... Fakat istanbulaa gidicem ben ama bu aaileeyii tanımak istiyorum gerekirse antalyaya da gelebilirim ve kardeş aile olmak istiyorum ... mmaaddi manevi destek olmak istiyorum
Özel mesaj atamıyorum pelin bana bi şekilde adreslerini teelefon numara bırakabilirsen sevinirim

Son düzenleme:
pepe yolla eger yollayabilirsen kargoyu ben vereyim sevaptir

antalya uncali ptt'ye atabilirsin cnm.baska yolayan olursa onlari da birlestirip vericem.ins olur 38 beden gibi çunku.bi palto Yolliyorsun Dimi Cnmcigdemm unal isim

Böyle bir yardımlaşmaya sebep olduğunuz için sizi tebrik ediyorum ve size teşekkür ederim. Yardım eden insanlardan da Allah razı olsun. Nacizane bir önerim olacak, anneden ziyade bebeklere yardım yapılırsa daha iyi olur.
Benzer bir durumda olan ailenin bebeğine ben bez ve mama yardımı yapıyorum bazen.

amin cnm saol.ben bisey yapmadim daha duyarli insanlarimiz saolsun asil.bebeklere kiyafet veren oluyo dedi de ondan ama mama ne kullanir bilmem bezi de bilmem sormam gerek

Katılıyorum. Anne ne bulsa geçirir üstüne de bebekler çabuk büyüyorlar. 1.5 yaşındalarmış heralde. Mama ve beze gerek yoktur da. Yürüyorlardır artık. Ayakkabı giysi oyuncak her türlü şey gerekebilir. O yaşlarda çocuğu olan anneler daha iyi bilir. Bebeklerin giysileri de eskimez. anneler kküçülen giysileri yollayabilir.

pepe olur tabii neden olmasin.benim çikmam gerek yarion konusuruz hepinize tesekkurlerii geczler

Annemde yıllar önce fakir bir ailenin kızlarına yardım etmişti.Kızlar ,kardeşlerimin okulunda okuyolardı ve başkalarının verdikleri yırtık önlükleri çantaları falan giyiyolardı,montları bile yoktu
Nasıl sevinmişlerdi yardım edince,bide o kadar güzellerdi ki anlatamam,sarışın masmavi gözlü,insanın içi parçalanıyor
Nefret ediyorum bir ayakkabıya 15.000 tl veren ve kimseye yardım etmeyen ,bir de ayakkabı parasıyla övünen insanlardan
Bu arada siz de alın bence komşunuza durumunuz varsa,bunun ayıbı yok ki çağırırsınız evinize oturmaya,verirsiniz içimden geldi hediye aldım diye,durumunuz varsa 1 tişört almayın sadece bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…