18 yasindayim ve okul kapanditan iki gun sonradan beri tatil boyunca surekli calistim. Once bi magazada satis danismani olarak, simdi de bi hukuk burosunda asistan olarak. Amacim lise kafasindan cikmak, yeni insanlar tanimak, kendi harcligimi kazanmak, evde oturmaktansa kendime bi ugras bulmak kendimi, insan iliskilerimi gelistirmekti ki bunlari da sagladim. Mesela lisedeyken haftada 60 lirayla okula gider gelir yemek yer birde uzerine para arttirdik arkadaslarimla. Yani ne biliyim para kisitliydi ama fazla bile geliyodu hayli hayli idare ediyordum bide ogrenciyken ailenden harclik aliyorsun malum ucuza elin gidiyo mesela 50 liralik bi tsort almamda 25 liralik alirdim. Bugun suanki butcem icin normal cunku aldigim para hep kendime, ogrencilik yani harcligimi aikemden aldigim donem icin pahalı bisey aldim. Ay sonra bi icime oturdu ben para idare etmeyi bilmiyomuyum, cok mu oldu filan diye kendi kendime beynimi yedim. Afrikalilar Suriyeliler bir bir gozumun onunden gecti. Bi yanimda kizim manyak misin irgat gibi calistin prensesler gibi harca diyo.
Ya bu size de oluyo mu yoksa pms den mi
Ya bu size de oluyo mu yoksa pms den mi