para harcamayı bilmiyorum.

kızlar böyle de dert olur mu demeyin :) memur çocuğuyum.annemle babam neredeyse cimrilik aşamasında tutumlular.babam üniversiteye giderken 200 lira para verirdi yemek yol malzeme her şey içinde:) o parayla geçinmeye çalışırdım.Sonralarda okulu bitirdim işe girdim falan.sürekli bir biriktirme eğilimim var.evlilik aşamasına param hep çeyize falan gitti zaten.şimdi arabam var kredi ödüyorum.ama güzel bir maaşım var.geçen alışveriş yapayım diye bir gazla çıktım mesela asla 90 100 e kazak alamadım.h&m den 30 liraya indirimli bi kazak aldım döndüm.alamıyorum önce gereksiz geliyor sonra kızıyorum kendime.arkadaşlarımı görüyorum imreniyorum ama alışverişe çıkınca o özenen ben değilmişim gibi hiç bir şey almıyorum.
tatile çok düşkünüm sürekli uçak biletleri alırım mesela bunları ödüyorum sıkıntı gelmiyor.Sanırım borç ödemeyi seviyorum ben verin bana 100 bin borç ödeyim iki senede sesim çıkmaz ama 100 liraya kazak alamam.bana fikir verin ya nasıl aşarım bu durumu.
Bu kötü birşey değil ki kendinize kiyafet vs. Seyler olarak değil gezmek yeni yerler keşfetmek için yatırım yapıyorsunuz ne var ki bunda cimri degilsiniz gereksiz harcamalar yapmıyorsunuz bunu değiştirmeye neden çalışıyorsunuz:) kaliteli bi iki tane klasik bi iki spor ayakkabı pantolon elbise mont çanta vb. edinin yeter zaten fazlası olmasada olur cok uygun olanlar sizi daha cok masrafa sokabilir kaliteli olanlar daha az masraf yaptırır çünkü uzun süre sizinle olur :)

mesela pandora bileklikler çok güzel geliyordu bana.baktım fiytına imkansız o parayı vermem.verecek durumum var ama.gittim aliexpresten aldım 3 dolara.sonrada kızdım kendime arkadaşımın yanında onunki gerçek benimki çakma.saf saf iş yapıyorsun kısıyorsun diye :KK43:
ama 30 tl ye indirimli kazak varken 100 tl vermek saçma bana göre.
pandora bileklik zaten sadece dolandırıcılk bana göre. çok da güzel yapmışsınız aliexpres ten benzerini bularak. bu karakter meselesi bende lüks şeylere harcamam veya indirimden alıırm. siz tatile harcamayı seviyorsunuz. ne güzel işte. bazıları giyimine harcar bazıları gezmeye.
eve gidin gardrobunuzu açın gerçekten ihtiyacınız neler var çıkarın. şimdi 1 ocaktan sonra tüm mağazalar indirime girecek. o zaman listenizdeki herşeyi indirimden alın.

kızlar böyle de dert olur mu demeyin :) memur çocuğuyum.annemle babam neredeyse cimrilik aşamasında tutumlular.babam üniversiteye giderken 200 lira para verirdi yemek yol malzeme her şey içinde:) o parayla geçinmeye çalışırdım.Sonralarda okulu bitirdim işe girdim falan.sürekli bir biriktirme eğilimim var.evlilik aşamasına param hep çeyize falan gitti zaten.şimdi arabam var kredi ödüyorum.ama güzel bir maaşım var.geçen alışveriş yapayım diye bir gazla çıktım mesela asla 90 100 e kazak alamadım.h&m den 30 liraya indirimli bi kazak aldım döndüm.alamıyorum önce gereksiz geliyor sonra kızıyorum kendime.arkadaşlarımı görüyorum imreniyorum ama alışverişe çıkınca o özenen ben değilmişim gibi hiç bir şey almıyorum.
tatile çok düşkünüm sürekli uçak biletleri alırım mesela bunları ödüyorum sıkıntı gelmiyor.Sanırım borç ödemeyi seviyorum ben verin bana 100 bin borç ödeyim iki senede sesim çıkmaz ama 100 liraya kazak alamam.bana fikir verin ya nasıl aşarım bu durumu.

Aldığınız uçak biletleri ile tatile mi gidiyorsunuz orasını anlayamadım kusura bakmayın...

Alisverisi kredi karti ile yapin ve daha sonra kartin borcunu odeyin. Madem borc odemeyi seviyorsunuz. Bu yontem tam size gore bence..

100tl 'ye kazak almayın zaten. Yazık günah. Bu markalar iyice çığrından çıktı. Asgari ücretin bu kadar az olduğu ülkede afedersiniz kı..mız açıkta dolaşmadığımıza sevineceğiz yakında.
Tekstil çok gelişti diyorlar da nereye kime geliştiği ortada.. Başka milletten insanların elinde dolu poşetler.. :KK62:

Sezon başı birşeyler bakalım diye çıkıp bu nedir ya? diye söylenerek çıktığım çoktur. Geçen h&m'de bir hırka denedim, güzel de durdu ama 130tl. Bir kaç dakika düşündüm sonra çocuk reyonundan oğluma pantolon aldım çıktım.. Kimileri o ne ki der ama bana göre fazla..

He gelirim iyi diyebilecek birine dokunur mu dokunmaz, ben ortalama bir kazanca sahibim ama bence bu fiyatlar çook fazla..

Back
X