- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi hurremland
benim aklıma arkadaşınızın yoğun olup bu durumu unutabileceği geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında haklısınız, ama isteme tarzınız bence yanlış olmuş. Hani siz ona demişsiniz ya borç olarak vermiyorum diye, ama daha sonra da paramı geri istemek gibi olmasın falan filan diyerek hata yapmışsınız. Herhalde o şöyle düşündü "hani borç olarak vermemişti demekki sadece laftaymış borç olarak vermiyorum deyişi" bence öyle algılamış o yüzden kırılmış olabilir. Ama parayı göndermemesi de ayrı tabi!!!
hep öyle olur zaten hep en yakın bildiğinden yersin kazığı ben çok kazık yedim arkadaşlarımdan bu güne kadar bi tane si bile kadir kıymet bilmedi
Kesinlikle son bir kez arayıp ona göre kara vermelisin. Çünkü sen şu an "aramadı" diye düşünüyorsun, peki ya çok geçerli bir sebebi vardıysa da "arayamamışsa"?
İnsanlık hali, bin türlü ihtimal var. Bir kez daha araman seni yermez, aksine emin olursun. Bence ara, kararını ona göre ver.
Aynı durum benim de başıma gelmişti, bir arkadaşım aramıyor, sormuyor vefasız çıktı diye yakınırken arayamaması için cidden geçerli bir nedeni olduğunu öğrendim. O yüzden artık haber almadan peş,n hüküm vermiyorum, sen de öyle yap.