• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paRa idaresii nasil yapmaliyim

ya mesela kıyma falan pahalı,ben kıyma arada alıyorum mesela sonuçta sebzeylede karın doyuyor.kıyma alırsam da yarım kılo mesela.onuda 1 kullanımlık 5-10 parçaya falan boluyorum yemeklere lezzet versin diye katıyorum:KK48:yada daha buyuk parça bol bayat ekmek al sana köfte,miss
et olarakta tavuk alsam 3 e boluyorum(biz 2 kişiyiz),tavuk ciğerı satılıyor 2-3 tl ondan alıyorum hem güzel hem bereketli hem de et:KK54:
pazara gittiğimde tek bi yere dalmıyorum,soruyorum butun manavlara ona gore
pahalı meyveler yerıne daha uygun olan meyvelerden falan mesela
alışverişide bim gbi yerlerden yapıyorum daha uygun oluyor
ve en önemlisi eşinize acıtasyon yapın bence boğazınızsan kısacağınıza sigarayı bıraksın,hem kendine de iylik yapmış olur:KK48:
benden şimdilik bu kadar:KK52:

Kurbandan kurbana kıyma et görüyoruz

Ooo babamin evindeee cookk cokkk iyidim gunluk 200 tl harciyodum valaa nerde gezme nerde partii nerdee eglence ordaydm ama simdi kendime tam bisy alcm elektirigi vermm bu parayla dyoomm napaymm hayatt buu
Bu mevsim de kışlık hazırlayabilirsiniz. Zaten bu aydan sonra olmaz.
1 kasa domatesi 10 liraya aldık mesela kilosu 50 kuruşa geldi. Siz de alıp kavanozlara kavurup koyabilirsiniz hem yemeklerde hem de menemen yaparsınız.
Taze fasulye. Barbunya Börülce bunlari domatesle kavurup dolaba yada kavanoza yapabilirsiniz. Yine patlıcanı kizartip koyun karniyariklik. Biber ve patlıcan közleyip koyun. Yine dolmalık biber ve patlıcan yapabilirsiniz.
Patlicani domatesle kavurup kavanoza katabilirsiniz türlü yemeklerinde kullanırsınız kışın rahat edersiniz.

Artık bizde alışverişi bimden yapıyoruz önceden tereddüt için de kalmıştık acaba güvenlimi değil mi diye hatta ilk başlarda markalar değişik olunca ilk başta begenmemistim ama herseyin ilk var derler ya aldık hepsinden ve cok memnun kaldık. :KK68:
Sütü sütü içelim alıyoruz yoğurt almıyoruz kendimiz yaptigimiz için ama deneme amaçlı aldık oda guzel. Makarnasi.peyniri çok güzel. Keza fasulye nohut falanda güzel bütün ürünlerini denedik hepside güzel.

Bende en çok Bim' in ürünlerini beğeniyorum, dediğiniz gibi yoğurdu, sütü çok güzel. A101 den bir sıfır önde pek çok ürününde. Alakasız ama scarlett marka pedlerini denediniz mi, molpede bin basar mesela :-) Ama Bim bize uzak kaldığı için A101 ya da Şok tan yapıyorum alış verişimi, onlar da güzel, yani kısaca ucuz diye aldanmamak lazım, ürünleri çok güzel üçününde.

Bende en çok Bim' in ürünlerini beğeniyorum, dediğiniz gibi yoğurdu, sütü çok güzel. A101 den bir sıfır önde pek çok ürününde. Alakasız ama scarlett marka pedlerini denediniz mi, molpede bin basar mesela :-) Ama Bim bize uzak kaldığı için A101 ya da Şok tan yapıyorum alış verişimi, onlar da güzel, yani kısaca ucuz diye aldanmamak lazım, ürünleri çok güzel üçününde.
A101 den de aldım ama Bim daha güzel bence. Pedlerini denedim oda güzel. :oops:

Öğlen yemeğini dışarıda yiyorsa evde hazırlayıp yanında götürebilir. Biz öyle yapıyoruz, hem daha daha sağlıklı hem de baya tasarruf oluyor. Sigara başlı başına bir masraf, keşke bırakabilse ama eğer tiryakiyse oradan kıstırmaz. Elektrik için ucuz tarife saati varsa yaşadığınız yerde ona geçin. Bizde 12 den sonra yarı yarıya indirimli. Gün içinde çamaşır bulaşık hiç yıkamıyorum hep gece. Biraz zor oluyor, siz çocuklusunuz daha da zor olur ama faturaya iyi yansımasını gördüm şahsen
Öyle hayatmi sürdürülür hem komsularin rahatsiz olmuyormu gece makineleri actigin zaman

ya mesela kıyma falan pahalı,ben kıyma arada alıyorum mesela sonuçta sebzeylede karın doyuyor.kıyma alırsam da yarım kılo mesela.onuda 1 kullanımlık 5-10 parçaya falan boluyorum yemeklere lezzet versin diye katıyorum:KK48:yada daha buyuk parça bol bayat ekmek al sana köfte,miss
et olarakta tavuk alsam 3 e boluyorum(biz 2 kişiyiz),tavuk ciğerı satılıyor 2-3 tl ondan alıyorum hem güzel hem bereketli hem de et:KK54:
pazara gittiğimde tek bi yere dalmıyorum,soruyorum butun manavlara ona gore
pahalı meyveler yerıne daha uygun olan meyvelerden falan mesela
alışverişide bim gbi yerlerden yapıyorum daha uygun oluyor
ve en önemlisi eşinize acıtasyon yapın bence boğazınızsan kısacağınıza sigarayı bıraksın,hem kendine de iylik yapmış olur:KK48:
benden şimdilik bu kadar:KK52:
Aynen sana katiliyorum bogazdan kisacaginiza sigarayi birakin

Back
X