Abimle konuştum canım...
Eşi mutfaktayken açtım konuyu,ödü patladı eşi duyacak diye..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ortada başka bir durum var ama... eşim luzumsuz yere ailesine para gönderirse kızabilirim. ama Allah korusun böle bir durum varda göndermiyorsa, kocamla kavga ederim...
Ya bende bunu anlamıyorum, ne yani ben yada eşim fark etmez; ailelerimize bir jest yapmak isteyipte bir faturasını ödemek, yada kendisine özel bir şey alması için 3-5 kuruş para vermek için sürünmeleri mi gerekiyor? Yani biz evlat olarak, sağlıklarında kıymetlerini bilemeyecek miyiz hiç?
Benim ailemin ihtiyacı yok, eşimin ailesinin yine hiç ihtiyacı yok. Ama mesela, arada anneme hadi bu hafta ev temizliği için gelen kadının parasını ben vereyim derim, ya da maaşı aldığımda al anne şunu , koy kenarına bulunsun , özendiğin birşeyi alırsın derim. benim babam maç delisidir mesela, bekarken sırf onun için eve lig tv bağlatmıştım faturasını ben ödüyordum, evlendim halen daha ben ödüyorum. Benim babama hediyem o, izlesin keyifle. Şimdi de, kayınpederim için bağlatıcaz, belgesel delisi o da, bağlatalım izlesin dedik. Bazı şeyleri düşünmek için, anne-babaların muhtaç ve iyice düşmüş olmasını beklemeye gerek yok bence. Çünkü onların hakkı ödenmez. 100 yapamıyorsan 50 yaparsın, durum vardır 300 yaparsın, ama bazı şeyleri anne-babaya yapmak için bir kıstas yok bence.