Kızlar merhaba,size bişey danışmak istiyorum.daha önceki konularımdan bilirsiniz belki, annem kanser hastası ,babam da..ben çalışıyorum.işteyken anneme kadın bakıyor,allaha şükür babam daha iyi.onun yardımcıya ihtiyacı yok..benim hayatım iş ev arası geçiyor,çünkü annem evde sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor,diğer herşey bana kalıyor.manevi olarak çok yük var üstümde..inanın 4 senedir tatile bile gitmedim,onları bırakamadım.bir de devamlı hastanelerdeyiz,o psikoloji de bizi çok yoruyor.
Bir de maddi masraflar varki sormayın.hastaneler,ilaçlar,doktorlar derken elde avuçta bişey kalmıyor.devlet bazı şeyleri karşılıyor ama masraf ta çok oluyor.
Benim bir de abim var,evli..kendisinin durumu iyi.eşi de çalışıyor.çok sıkıştığım zamanlarda ondan para istedim,çoğu zaman benim param yok deyip kenara çekildi.
Ödeme var yapamadım dedim,yok bu ay dedi,sonra bir kere bile arayıp ne yaptınız diye sormadı.aylarca hastanelede kaldık,bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı.Ben artık bu duruma bir son vermek ve 1 ödemeyi de ona bağlamak istiyorum.sonuçta onun da annesi babası değil mi?
Ama bunu nasıl yapmalıyım?yani eşi de yanındayken mi konuşmalıyım yoksa kendi başımızayken mi?eşinin yanında çok terslenemez bana diye düşünüyorum,o da bilsin zor durumumuzu,ondan saklı bişey olmasın değil mi?
Ama bir taraftan da korkuyorum ya eşinin yanında kötü bişey olursa diye?ne yapmalıyım sizce?
Bu arada abim bir firmada üst düZey müdür,yani durumu gerçekten iyi ama bize yardımı yok.
Ya da ondan maddi yardım istemem saçma mı?ayrı evi var ya..bilemedim yaaa..
Yardım edebilir misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi