• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para istemek???

Nasıl bir abi bu ya ... Allah hiçmi yüreğine biraz merhamet birazda sefkat vermemiş . Hastahanedeyken aramasını geçtim insan annesnn babasının yanından ayrılmaz ya . Neyse ben daha fazla abin hakkında yorum yapıp senin canını sıkmak istmeyorum .
Değil senn istemen onun zaten düşünmesş gerekir ama abinde düşünme kabiliyeti yok madem istemek senin en doğal hakkın . Keşke böyle hayırsız evlatlar için dava flan açılsa:50:

Dediğin gibi patlasan ne olacak ki??sıfıra sıfır elde var sıfır...ödemedi dün zaten:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne diyelim Allah basina ayni sikintilari dertleri vermesin diyelim. Abi sonucta ama madem bu kadar cimri ve vefasiz en iyisi hic yokmus gibi hayata devam etmek. Yardim alabilecek bir abi yokmus aslinda, hic olmamis gibi.... Zor ya...

Nasıl bir abi bu ya ... Allah hiçmi yüreğine biraz merhamet birazda sefkat vermemiş . Hastahanedeyken aramasını geçtim insan annesnn babasının yanından ayrılmaz ya . Neyse ben daha fazla abin hakkında yorum yapıp senin canını sıkmak istmeyorum .
Değil senn istemen onun zaten düşünmesş gerekir ama abinde düşünme kabiliyeti yok madem istemek senin en doğal hakkın . Keşke böyle hayırsız evlatlar için dava flan açılsa:50:

İnan ben de çok üzülüyorum ve ilginçtir içten içe onu özlüyorum yani abiyi özlüyorum.geçen gece annem abim ben çarşıya çıkmışı gördüm rüyamda..o kadar mutlu uyandım ki..ne garip değil mi?varken yok olmak..

İnan ben de çok üzülüyorum ve ilginçtir içten içe onu özlüyorum yani abiyi özlüyorum.geçen gece annem abim ben çarşıya çıkmışı gördüm rüyamda..o kadar mutlu uyandım ki..ne garip değil mi?varken yok olmak..

hiç gelip gitmezler mi? annen ve babanın halini görmedi mi hastalığı boyunca... küslük felan mı vardı. çok garip bi abin var. pardon yok...

madden de olamasa manevi yanında olmalıydı.

hiç gelip gitmezler mi? annen ve babanın halini görmedi mi hastalığı boyunca... küslük felan mı vardı. çok garip bi abin var. pardon yok...

madden de olamasa manevi yanında olmalıydı.

Haftada bir gün bir saat gelir eşiyle beraber..yok hiç küslük olmadı,olamazdı ki..annem ben babam hep hastalıklarla uğraştık,onlara vakit kalmadı..aslında gelin çok şanslı,ne kayınvalide görümce derdi gördü ne bişey..annem evlerine herhalde 3veya 4 kere gidebilmiştir 5senelik evliliklerinde.
Ne zaman gelirler o zaman görür gelin kayınvalidesini..ama yine de yaranamayız...:(

bencilliğin bu kadarı pesssssssss yani abine. Bak cnm seneler akıp gidiyor. sende bi aile kurmanın zamanı gelmiş.. annene babana bakan sen varsın. ya sana ilerde bişey olsa napcaksın, bunu düşünüomuymus abin..
bence kızma zamanın gelmiş.. Konus ve resmen olay cıkar!

Peki yalnız mı eşiyle mi??
Gelin olanlar var mı aranızda yani görümceniz gelip sizden para isteseydi tavrınız ne olurdu kii??

Valla burada açılan konulardan 10 tanesinden 2 tanesi "eşim ailesine maddi yardım yapıyor, yeter" şeklinde olduğu için, bence yengenizin olmadığı bir ortamda konuşun. Çok uzak değil, yakın bir tarihte bir bayan "eşim her ay annesine 100 TL veriyor" diye konu açmıştı. Çoğu bayan da "aaa, artık bir ailesi olduğunu hatırlamalı, önce karısına verecek" gibi yorumlar yaptı. Siz sadece abinizle başbaşa konuşun.

Haftada bir gün bir saat gelir eşiyle beraber..yok hiç küslük olmadı,olamazdı ki..annem ben babam hep hastalıklarla uğraştık,onlara vakit kalmadı..aslında gelin çok şanslı,ne kayınvalide görümce derdi gördü ne bişey..annem evlerine herhalde 3veya 4 kere gidebilmiştir 5senelik evliliklerinde.
Ne zaman gelirler o zaman görür gelin kayınvalidesini..ama yine de yaranamayız...:(

çok ilginç bir şahsiyet... bende evliyim. babam kanser tedavisi görürken hep yanındaydık... birsürü paralar harcandı. maddiyatı değilde maneviyatı çok zordu. maddiyet bişekilde halloldu.. ya manevi olarak yaşadığımız. babam başka biz başka tükendik...

sizi iyi anlıyorum. sakin sakin değilde baya bi kayman lazım abine. yengende yanında olsun. bu güne kadar nasıl dayandın... abiyse onların evlatlarıysa elini taşın altına koyacak. haftada bir , bir saatlik uğramayla evlat olunmaz...

ver abini bize dövelim resmen çok sinir oldum:47:. bu tipleri dövmek lazım. bazen şiddet iyidir güzeldir...

Valla burada açılan konulardan 10 tanesinden 2 tanesi "eşim ailesine maddi yardım yapıyor, yeter" şeklinde olduğu için, bence yengenizin olmadığı bir ortamda konuşun. Çok uzak değil, yakın bir tarihte bir bayan "eşim her ay annesine 100 TL veriyor" diye konu açmıştı. Çoğu bayan da "aaa, artık bir ailesi olduğunu hatırlamalı, önce karısına verecek" gibi yorumlar yaptı. Siz sadece abinizle başbaşa konuşun.

Abimle konuştum canım...
Eşi mutfaktayken açtım konuyu,ödü patladı eşi duyacak diye..

ortada başka bir durum var ama... eşim luzumsuz yere ailesine para gönderirse kızabilirim. ama Allah korusun böle bir durum varda göndermiyorsa, kocamla kavga ederim...

Kızlar merhaba,size bişey danışmak istiyorum.daha önceki konularımdan bilirsiniz belki, annem kanser hastası ,babam da..ben çalışıyorum.işteyken anneme kadın bakıyor,allaha şükür babam daha iyi.onun yardımcıya ihtiyacı yok..benim hayatım iş ev arası geçiyor,çünkü annem evde sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor,diğer herşey bana kalıyor.manevi olarak çok yük var üstümde..inanın 4 senedir tatile bile gitmedim,onları bırakamadım.bir de devamlı hastanelerdeyiz,o psikoloji de bizi çok yoruyor.
Bir de maddi masraflar varki sormayın.hastaneler,ilaçlar,doktorlar derken elde avuçta bişey kalmıyor.devlet bazı şeyleri karşılıyor ama masraf ta çok oluyor.
Benim bir de abim var,evli..kendisinin durumu iyi.eşi de çalışıyor.çok sıkıştığım zamanlarda ondan para istedim,çoğu zaman benim param yok deyip kenara çekildi.
Ödeme var yapamadım dedim,yok bu ay dedi,sonra bir kere bile arayıp ne yaptınız diye sormadı.aylarca hastanelede kaldık,bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı.Ben artık bu duruma bir son vermek ve 1 ödemeyi de ona bağlamak istiyorum.sonuçta onun da annesi babası değil mi?
Ama bunu nasıl yapmalıyım?yani eşi de yanındayken mi konuşmalıyım yoksa kendi başımızayken mi?eşinin yanında çok terslenemez bana diye düşünüyorum,o da bilsin zor durumumuzu,ondan saklı bişey olmasın değil mi?
Ama bir taraftan da korkuyorum ya eşinin yanında kötü bişey olursa diye?ne yapmalıyım sizce?
Bu arada abim bir firmada üst düZey müdür,yani durumu gerçekten iyi ama bize yardımı yok.
Ya da ondan maddi yardım istemem saçma mı?ayrı evi var ya..bilemedim yaaa..
Yardım edebilir misiniz?

Abin ayrı evde olsun veya olmasın.Anası babası kardeşi.Anne babaya bakmakla sorumlu.Bakacak tabii.Sen söyle,ben başa çıkamıyorum sen de ilgileneceksin de.

çok ilginç bir şahsiyet... bende evliyim. babam kanser tedavisi görürken hep yanındaydık... birsürü paralar harcandı. maddiyatı değilde maneviyatı çok zordu. maddiyet bişekilde halloldu.. ya manevi olarak yaşadığımız. babam başka biz başka tükendik...

sizi iyi anlıyorum. sakin sakin değilde baya bi kayman lazım abine. yengende yanında olsun. bu güne kadar nasıl dayandın... abiyse onların evlatlarıysa elini taşın altına koyacak. haftada bir , bir saatlik uğramayla evlat olunmaz...

Bazen benim de içimden elime terliği alasım geliyor,,yüzüne haykırmak deli gibi küfretmek istiyorum.
Sadece bir kere çok şiddetli tartıştık,ben kovdum onu hastane odasından.o da sen kendini iice bişey sandın dedi..
Diyorum ki,öyle bişey olsun kiii,ben göstereyim onlara insanlık nasıl bişeymiş..

ne vicdansız bir evlatmış,eşi duyarsa duysun,
anne baba kanser
var mı ötesi...
Allah merhamet versin abine ve eşine.

yengen kızacak bir tip mi?. neden korktu ki...

Benim kimsesen çekindiğim yok aslında hatta ortada böyle bir durum varken ama olur da benden sonra kavga ederler diye korktum,sen bana neden söylemedin diye abime çıkışırsa..bilmiyorum ki evin içinde nasıllar??kapılar kapandığında neler oluyor..
Ama dün ödeme günüydü,henüz ödenen bişey yok..bu hafta bekleyip,belki eşiyle başbaşa konuşurum olmazsa ne dersiniz?

Abin ayrı evde olsun veya olmasın.Anası babası kardeşi.Anne babaya bakmakla sorumlu.Bakacak tabii.Sen söyle,ben başa çıkamıyorum sen de ilgileneceksin de.

Konuştum canım abimle..200 tl veririm dedi sadece,olduğu kadr dedi..istemem dedim..

Benim kimsesen çekindiğim yok aslında hatta ortada böyle bir durum varken ama olur da benden sonra kavga ederler diye korktum,sen bana neden söylemedin diye abime çıkışırsa..bilmiyorum ki evin içinde nasıllar??kapılar kapandığında neler oluyor..
Ama dün ödeme günüydü,henüz ödenen bişey yok..bu hafta bekleyip,belki eşiyle başbaşa konuşurum olmazsa ne dersiniz?

yengeni sen tanırsın. bu konuda hassasım ben. aynı şeyi ben yaşasaydım kendim verirdim parayı.

Kızlar arada kaçıranlar için aşağıdaki yazımı yine atıyorum....

Kızlar abimle konuştum,detayları anlatıyorum.
Gittim biraz tv izledik,sonra eşi mutfağa gitti ben de konuyu açtım.
Annem için ödememiz gereken 1000 lira var her ay,hastane masrafları için çektiğimiz kredi gibi bişey,biliyorsun bunu ödemekte Zorlanıyorum dedim.
Ben annemle konuştum her ay 200 tl vericem size dedi,abi diğer masraflar tamam yetişiyoruz ama dedim,senden ricam 1000 tl yi ikiye bölelim sen 500 ben 500 ödeyelim dedim.olduğu kadar dedi.olduğu kadarla olmaz o iş dedim,bu aydan itibaren yarısını sen öde dedim,sus sakın eşim duymasın dedi,onun yanında konuyu açma,ben halletçem dedi.sonra eşi geldi konu kapandı,ben de eşinin yanında açmadım.nasıl halledecek acaba?son ödeme tarihi bu pazartesi..

yengeni sen tanırsın. bu konuda hassasım ben. aynı şeyi ben yaşasaydım kendim verirdim

Evlerinde herşeyleri var şükür,kıyafetler hep marka ama bize gelince olduğu kadar....ağrıma gidiyor:(

Kızlar arada kaçıranlar için aşağıdaki yazımı yine atıyorum....

Kızlar abimle konuştum,detayları anlatıyorum.
Gittim biraz tv izledik,sonra eşi mutfağa gitti ben de konuyu açtım.
Annem için ödememiz gereken 1000 lira var her ay,hastane masrafları için çektiğimiz kredi gibi bişey,biliyorsun bunu ödemekte Zorlanıyorum dedim.
Ben annemle konuştum her ay 200 tl vericem size dedi,abi diğer masraflar tamam yetişiyoruz ama dedim,senden ricam 1000 tl yi ikiye bölelim sen 500 ben 500 ödeyelim dedim.olduğu kadar dedi.olduğu kadarla olmaz o iş dedim,bu aydan itibaren yarısını sen öde dedim,sus sakın eşim duymasın dedi,onun yanında konuyu açma,ben halletçem dedi.sonra eşi geldi konu kapandı,ben de eşinin yanında açmadım.nasıl halledecek acaba?son ödeme tarihi bu pazartesi..

Halletmezse eşinin yanında açarsın konuyu.Enayi yerine koymasın seni.Ayıp kız evlatsın.Utanmıyor mu? Yıkmış senin üstüne.Peki sen evlensen napacak.Karısı duymasın diye 10 takla atacağına,anasına babasına evlat,sana da abi olmasını bilsin.

Back
X