Merhaba
ben 3 yildir evliyim bekarligimdada evliligimde hic calismadim
ancak esimle tartisma esnasinda bana verdigi paralari başıma kakmaya başladi.
cok agrıma gidiyor
calismak istiyorum engel oluyor istemiyor.
evde el işi yapip para kazanim diyorum engel oluyor.
köseye sıkıştım bi gelirim yok eşimde böyle yapınca agrima gidiyor. artık ondan para alamam. napicagimi bilmiyorum
harcamalarınız mı çok arttı? Aslında bu sizin çalışıp çalışmamanızla alakalı değil eşinizin karakteriyle alakalı karşılaştırma yapacak olursam benim annemde ev hanımı babam arada kakıyo başına yengelerim de ev hanımı amcalarım hiiç kakmıyo böyle şeyler hiç konusulmamalı ama gel görki oluyo
seni üzdüğünü ona söylemedin mi? nasıl tepki veriyo?
tartıstıgımızda bunu yapıyor sonra sular duruldugunda kızdıgım icin söledim diyor. ama cidden artık ondan para alamam. harcamalarım artmadı ama 2 3 liranin bile lafını yapması agrıma gidiyor
Niye çalışmanızı istemiyo acaba ? Bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum!!!! Benimde nişanlım taaaa sevgiliyken bana çalışmanı istemiyorum demişti. Kusura bakma ama kiramı faturamı sen mi ödiyceksin demiştim oda öderim nolcak demiştiiyi o zaman dedim her ay 2 milyarı hesabıma yatır sigortamıda öde diyince susup kalmıştı baştan bunlara yüz vermemek gerekiyo ilk 6 ay çalışıyorum diye çok surat yaptı ama hiiiiç umrumda olmadı
Bence para almaktan vazgeçmek yerine masraflarınızı arttırınsonra çooook para harcıyosun diyince " madem çalıştırmıyosun o zaman vermek zorundasın " diceksiniz.
Paranın lafını yapan erkekleri hiç sevmem bi erkek karısına bakmak zorunda helekş kendi çalıştırmıyosa hiç bişiyşnizi eksik etmiycek! Belki onurunuza yediremiyceksiniz ama hep daha çok masraf çıkartırın her seferindede " keşke bende çalışsaydım ben öderdim " fakan gibi şeyler söyleyin. Allah yardımcınız olsun.
peki maddi yönden mi sıkısıksınız onun için mi 2 - 3 liranın lafını yapıyo
hayır aslında neden boyle yaptigini bilmiyorum ama cok uzuluyorum
siz sonuçta çalışmak istiyormuşsunuz ama eşiniz çalıştırmıyormuş
o zaman herşeyinizi karşılamak zorunda
ve zaten en zor mesleği yapıyorusunuz ev hanımlığı
başlıbaşına çalışmak zaten o
Merhaba
cok agrıma gidiyor
köseye sıkıştım bi gelirim yok eşimde böyle yapınca agrima gidiyor. artık ondan para alamam. napicagimi bilmiyorum
çok üzülüyorum böyle konular okudukça.
halbuki biz kadınlar erkekler için birer nimetiz.çalışmak zorundada değiliz.erkek çalışmak eşinin çocuklarının ve evinin giderlerini karşılamak zorundadır.
tabi bu demek değildirki kadında har vurup harman savursun.kadında erkeğin getirdiğini idareli kullanmakla yükümlüdür.
tekrar diyorum kadın çalışmak zorunda değildir.çalışıyosa bile bu onun eşine ve ailesine bir lütfudur.
üzmeyin kendinizi...
tartıstıgımızda bunu yapıyor sonra sular duruldugunda kızdıgım icin söledim diyor. ama cidden artık ondan para alamam. harcamalarım artmadı ama 2 3 liranin bile lafını yapması agrıma gidiyor
İNATLA AL ÇATIR ÇATIRDA YE. HATTA SİGORTANI FALAN DA YATIRTIR.Merhaba
cok agrıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?