- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Genel olarak eşinize karşı çok ezici davranıyorsunuz. Bizimde borcumuz var. Hem evlilikten hemde bekarken aileme destek için kredi çekmiştim bir süre onu ödedim. Üstelik kyk borcumda var. Eşimin yok. Ben çalışıyorum ben ödüyorum, bana neden kyk kredisi çektin diye sormadı, soramaz. Benim ailemin gücü o kadar desteklemeye yetti çünkü. O almamış kayınbabam destek olmuş. Bana tutup ne zaman bitecek diye sürekli sorsa darlasa gerçekten patlarım. En nefret ettiğim şey çünkü hesap sorulmasıdır. Zaten hesabımı kitabımı her zaman bilir ayarlarım. Ee sizden tatilinize kadar eksik etmiyor her imkanı sunuyor, bana göre bu şekilde yeter vermem artık demek hoş değil
Ha şunu belirteyim ben kadınların maaş kartını eşlerine vermesini doğru bulmuyorum, ödemeler paylaştırılır bir borç varsa. Kadında kendi parasına göre gelirini giderini ayarlar.
Ha şunu belirteyim ben kadınların maaş kartını eşlerine vermesini doğru bulmuyorum, ödemeler paylaştırılır bir borç varsa. Kadında kendi parasına göre gelirini giderini ayarlar.