para meselsi

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
arkadaşlar,
bişi danışıcam.kadın maaşının tamamını eve vermek zorunda mı?ortak bir ev alınacak, sonuçta aile konutu, paramın tümünü vermeli miyim ev için?bir bayan olarak soruyorum bunu.benim paramın bir kısmını güvence olarak kendimde tutma durumum olamaz mı?islamda da bayanın maddi güvencesi ile ilgili bir sürü ayet var.sorunlu bir evliliğim var. ne biliyim.ben paramın bir kısmını on beş bin kadar kısmının kenard durmasını istiyorum.eşim bağırdı.'senin iş sorunlarını çekiyorum, sorunlu evliliği çekiyorum vs' siye, kapıları vurdu.yakınıma gelip vuracakmış gibi yaptı ben korktum ama vurmadı...
dğn bir ev gezdik, ev kötü idi, beğenmedim deyince çantasını yere fırlattı çok korktum.
sevilmediğimi hissetmeye devam.

Canm biraz ayrinti verirmisiniz evi esinle sanami alicaksiniz?sadece senmi oduceksin evin parasini yoksa esinle ortak mi

Canm biraz ayrinti verirmisiniz evi esinle sanami alicaksiniz?sadece senmi oduceksin evin parasini yoksa esinle ortak mi
ev yarı yarıya olacak.ortak bütçeden ödenecek.benim kendimi bir bayan olarka güvenceye alabilceğim hiçbir para olmıcak

ev yarı yarıya olacak.ortak bütçeden ödenecek.benim kendimi bir bayan olarka güvenceye alabilceğim hiçbir para olmıcak

İyi de aldığınız evin yarısı sizin zaten bu da bir güvencedir
Evliliğinizde sorun varsa hiç mala mülke girmeyin boşanma yoluna bakın

İyi de aldığınız evin yarısı sizin zaten bu da bir güvencedir
ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim

Kredi çekilecek mi? Ev de bir güvence sayılır aslında. Ama şu haliyle evden daha ciddi bir problemin var. Eşin sana saygı duymuyor pek sevgi yok gibi. Devam etmek istiyor musun ?

ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim

Bu tür ihtimaller varsa zaten evliliği sürdürmeyin, mal mülk işlerine girmeden yollarınızı ayırın

yolunda gıtmeyen bır evlılıkte mal almak ıslerıne gırısmeyın derım
ayrıca tamamıyla maasınız ev alımına gıdecekse ev sızın ustunuze olsun ozaman

Sorunlu evlilikte ev neden aliyorsunuz? Oturun kirada. Begenmeyen ceksin gitsin. Bir de aldik sattikla mi ugrasacaksiniz bu halinizle?

Bir de her seyi dine gore mi yasiyorsunuz da paraya gelince olay dine baglaniyor merak ettim. Ha her seyi dine gore yasiyorum diyorsaniz tamam lafimi geri alirim
Isinize geldigi gibi kullanmayin dini

Dinen de hukuken de paranı verme konusunda bir zorunluğum olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle ki evlendikten sonra eşler arasında senin paran benim param ayrımı olmamalı. Evliliği ve esleirn güvenini zedeler.
Sonuçta ortak bir ev alacaksınız. Paran boşa gitmeyecek. O ev de bir çeşit güvence.
eşinle bu kadar sorunlu bir evliliğin varsa ev alma fikrini ertele.

Tapu ortaksa siz de destek olun. Ne var bunda? Eşinizle ilgili başka sorununuz varsa boşanıp kurtulun. Belli ki aranızda paraya gelene kadar daha ciddi sorunlar var.

Tapu ortaksa siz de destek olun. Ne var bunda? Eşinizle ilgili başka sorununuz varsa boşanıp kurtulun. Belli ki aranızda paraya gelene kadar daha ciddi sorunlar var.
sorun o da değil de,, ben istemediğim bu ev alma işini sadece o istiyor diye almak zorunda mıyım.istemiyorum dediğim için her gün huzursuzluk olacakmış bizim evde

sorun o da değil de,, ben istemediğim bu ev alma işini sadece o istiyor diye almak zorunda mıyım.istemiyorum dediğim için her gün huzursuzluk olacakmış bizim evde
adam sızın yardımınızla ev alıp katakuleye getırıp sızden ayrılacak
benden soylemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…