- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
ev yarı yarıya olacak.ortak bütçeden ödenecek.benim kendimi bir bayan olarka güvenceye alabilceğim hiçbir para olmıcakCanm biraz ayrinti verirmisiniz evi esinle sanami alicaksiniz?sadece senmi oduceksin evin parasini yoksa esinle ortak mi
ev yarı yarıya olacak.ortak bütçeden ödenecek.benim kendimi bir bayan olarka güvenceye alabilceğim hiçbir para olmıcak
ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirimİyi de aldığınız evin yarısı sizin zaten bu da bir güvencedir
ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim
sorun o da değil de,, ben istemediğim bu ev alma işini sadece o istiyor diye almak zorunda mıyım.istemiyorum dediğim için her gün huzursuzluk olacakmış bizim evdeTapu ortaksa siz de destek olun. Ne var bunda? Eşinizle ilgili başka sorununuz varsa boşanıp kurtulun. Belli ki aranızda paraya gelene kadar daha ciddi sorunlar var.
adam sızın yardımınızla ev alıp katakuleye getırıp sızden ayrılacaksorun o da değil de,, ben istemediğim bu ev alma işini sadece o istiyor diye almak zorunda mıyım.istemiyorum dediğim için her gün huzursuzluk olacakmış bizim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?