- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
hayır sanmıyorum ama bn kendi paramla ilgili bu kocam dahi olsa karar vermesini yanlış buluyorum.paaranı çek x bankasına yatır orada kalsın diyor mesela, istemiyorum.adam sızın yardımınızla ev alıp katakuleye getırıp sızden ayrılacak
benden soylemesı
sorun o da değil de,, ben istemediğim bu ev alma işini sadece o istiyor diye almak zorunda mıyım.istemiyorum dediğim için her gün huzursuzluk olacakmış bizim evde
şekerim aile konutu bir, aile konutu şerhi koydurduğunda kısıtlayıcı bir şerhtir, hiçbir tasarrufta bulunamaz.bu şerhi tapuya işletmek çok basitİstemiyorsunuz ama ev ortak diyorsunuz? O zaman kendi üstüne, kendi parasıyla alsın.
özel sebepler var.dediğiniz gibi.ideal evlilikte güvenme duygusu olması gerekir.olmayınca sıkıntılar oluyot.demek istediğim kadın ve erkek farklı.dini kullandığım yok.unutun dinle ilgili yazdıklarımı.burada paylaşmam hataydıValla sizin evliliğinizde özel sebepler vardır, eşinize güvenmezsiniz bilemem ama kadınların bu kendi param triipleri çok çirkin. Eee erkekler de tüm kazançlarını yıllarca harcıyorlar, kendilerini güvenceye almıyorlar, onlar da o zaman öyle düşünüp kenarda köşede para biriktirsin olur mu? Biz de gelirler, giderler bellidir, artan da benim hesabımda birikir. Eşime güveniyorum, oda bana güveniyor ki bende olmasına ses etmez. Ama kritik durum olduğunda senin benim olmaz dediğim gibi gider vardır birde ortada eve giren para. Kimi kadınlarda altınları sahipleniyor, dini yada hukuku da işlerine geldikleri gibi çıkar ilişkilerine karıştırıyorlar. Eşine güvenmeyen mal mülk olayına girmesin Zaten, hem güven yok hem ev alınıyor. Bence erteleyin
illa ev alıcam diyor, kırka geldim bişiyim yok diyo.benim birikmişim varr.o peşinatsız alamaz ki.ben ev ev ev demiyorum kiAlinan hersey ortaktır evlilikte. Yasal olarak yarisina sahip olursunuz zaten.
Bununla beraber, esinizle ortak miktarlar koyun ortaya o zaman. Siz nasil tüm paranizi vermek istemiyorsaniz o da vermesin.
Ama tüm bunlarla beraber, zaten çok guvenmediginiz bir evlilik için harcama yapmayin. Mal mülk evlilik kurtarmaz. Biraz vakit tanıyın acele etmeyin.
Dilerim hayirlisi olur hakkınızda
Boyle bir evlilikte ev almayi dusunmek de neyin nesi?ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim
+++++Boşanın kendinize 1 arti 1 ev alin mutlu huzurlu olun..
Vermek zorunda değilsinarkadaşlar,
bişi danışıcam.kadın maaşının tamamını eve vermek zorunda mı?ortak bir ev alınacak, sonuçta aile konutu, paramın tümünü vermeli miyim ev için?bir bayan olarak soruyorum bunu.benim paramın bir kısmını güvence olarak kendimde tutma durumum olamaz mı?islamda da bayanın maddi güvencesi ile ilgili bir sürü ayet var.sorunlu bir evliliğim var. ne biliyim.ben paramın bir kısmını on beş bin kadar kısmının kenard durmasını istiyorum.eşim bağırdı.'senin iş sorunlarını çekiyorum, sorunlu evliliği çekiyorum vs' siye, kapıları vurdu.yakınıma gelip vuracakmış gibi yaptı ben korktum ama vurmadı...
dğn bir ev gezdik, ev kötü idi, beğenmedim deyince çantasını yere fırlattı çok korktum.
sevilmediğimi hissetmeye devam.
Almayın o zaman evarkadaşlar,
bişi danışıcam.kadın maaşının tamamını eve vermek zorunda mı?ortak bir ev alınacak, sonuçta aile konutu, paramın tümünü vermeli miyim ev için?bir bayan olarak soruyorum bunu.benim paramın bir kısmını güvence olarak kendimde tutma durumum olamaz mı?islamda da bayanın maddi güvencesi ile ilgili bir sürü ayet var.sorunlu bir evliliğim var. ne biliyim.ben paramın bir kısmını on beş bin kadar kısmının kenard durmasını istiyorum.eşim bağırdı.'senin iş sorunlarını çekiyorum, sorunlu evliliği çekiyorum vs' siye, kapıları vurdu.yakınıma gelip vuracakmış gibi yaptı ben korktum ama vurmadı...
dğn bir ev gezdik, ev kötü idi, beğenmedim deyince çantasını yere fırlattı çok korktum.
sevilmediğimi hissetmeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?