para meselsi

adam sızın yardımınızla ev alıp katakuleye getırıp sızden ayrılacak
benden soylemesı
hayır sanmıyorum ama bn kendi paramla ilgili bu kocam dahi olsa karar vermesini yanlış buluyorum.paaranı çek x bankasına yatır orada kalsın diyor mesela, istemiyorum.
internette bir derdim vara girmeme kızıyor demin
yeter yaaa

İstemiyorsunuz ama ev ortak diyorsunuz? O zaman kendi üstüne, kendi parasıyla alsın.
şekerim aile konutu bir, aile konutu şerhi koydurduğunda kısıtlayıcı bir şerhtir, hiçbir tasarrufta bulunamaz.bu şerhi tapuya işletmek çok basit
iki evlilikte edinilen mallar ortak.
aslında kimin üstüne olduğuda önemli değil de ille de üstüne olacak diyor yarısı.tabi borca da ortak olacam ya

Valla sizin evliliğinizde özel sebepler vardır, eşinize güvenmezsiniz bilemem ama kadınların bu kendi param triipleri çok çirkin. Eee erkekler de tüm kazançlarını yıllarca harcıyorlar, kendilerini güvenceye almıyorlar, onlar da o zaman öyle düşünüp kenarda köşede para biriktirsin olur mu? Biz de gelirler, giderler bellidir, artan da benim hesabımda birikir. Eşime güveniyorum, oda bana güveniyor ki bende olmasına ses etmez. Ama kritik durum olduğunda senin benim olmaz dediğim gibi gider vardır birde ortada eve giren para. Kimi kadınlarda altınları sahipleniyor, dini yada hukuku da işlerine geldikleri gibi çıkar ilişkilerine karıştırıyorlar. Eşine güvenmeyen mal mülk olayına girmesin Zaten, hem güven yok hem ev alınıyor. Bence erteleyin

Böyle bir evlilikte ev alma düşünceside bir garip ..
bune sinir yahu azcık relax ..
Bizde ev aldık . Eşiminde benim maaşımda bir yerde toplanır ne giderimiz varsa ordan alırız.
Senın benım param yok bizde .
Ortak para var ..
alırkende birbirmizi sorarız ..

Alinan hersey ortaktır evlilikte. Yasal olarak yarisina sahip olursunuz zaten.
Bununla beraber, esinizle ortak miktarlar koyun ortaya o zaman. Siz nasil tüm paranizi vermek istemiyorsaniz o da vermesin.
Ama tüm bunlarla beraber, zaten çok guvenmediginiz bir evlilik için harcama yapmayin. Mal mülk evlilik kurtarmaz. Biraz vakit tanıyın acele etmeyin.
Dilerim hayirlisi olur hakkınızda

özel sebepler var.dediğiniz gibi.ideal evlilikte güvenme duygusu olması gerekir.olmayınca sıkıntılar oluyot.demek istediğim kadın ve erkek farklı.dini kullandığım yok.unutun dinle ilgili yazdıklarımı.burada paylaşmam hataydı

illa ev alıcam diyor, kırka geldim bişiyim yok diyo.benim birikmişim varr.o peşinatsız alamaz ki.ben ev ev ev demiyorum ki

Her gun biraz daha sasiriyorum kk'da. Sorunlu evlilikte ev neden? Adam size olan saygisini yitirmis. Sevmedigini her dk kusuyor size. Yani ne bu adamlara bagliliginiz? Calismayan kadini anliyorum da sunu calisan kadinlar yapinca cok uzuluyorum cok kiziyorum. Hayret bisey ya.. o parayi eve degil avukata verir bu adami bosardim ben yerinde olsam.

ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim
Boyle bir evlilikte ev almayi dusunmek de neyin nesi?
Ev almayi dusunmekten daha onemli dusunecek seyleriniz olmali bence..
Bosanmak gibi

Bizde borç ödüyoruz. Maaşımın yarısını borç için veriyorum diğer yarısı bana kalıyor diğer bütün giderleri eşim karşılıyor

Sorunlu evliligi cekiyorsa esin bosansin, niye ev ariyor almak istiyor ki?? Canim sen parani koy kenara,hic guven olmaz yarin birgun alinan evi allem kallem anasinin danasinin uzerine yapar seni de dimdizlak birakir. Aman diyim dikkat et.

Evliliğin durumuna göre değişir. Bizim bütün paramız ortak. Sen ben yok. Altınlar benim hakkım diye de düşünmedim hiç.
Evliliğinize güvenmiyorsanız ev almaya uğraşmayın zaten. Sorunlu evlilikte senin paran benim param başlayınca sorunlar daha da artar.

Vermek zorunda değilsin
Ancak Bennde calısıyorum
Eşim ev kredisini kredi kartlarını ve faturaları ödüyor maaşı bitiyor
Diğer kalan masraflar da bana ait
Bu bakımdan benim de tüm maaşım eve harcanıyor
Kocamın maaşı herseye yetse idi ben de benim maaşımla ikimiz için birikim yapardım
Ancak senin eşine zaman tani
Bu hareketleri cok anlamsız

Kocandan vazgeçemiyorsun ama adamla geçinmek için bir yol da bulmuyorsun.Babanın evine gidip "eş başka bişi" diye dönen sen değil miydin?

Eşinle ilişkin o kadar sorunluydu ki senin eşinle ilgili açtığın bir konudan sonra bir haber çıkmıştı manolya ....... isminde bir kadın eşi tarafından öldürüldü diye de burdaki üyeler hep endişelenmiştik senden ses çıkana kadar seni o kadın zannetmiştik.Düşün yani evliliğinin dışardan nasıl göründüğünü.Tövbeler olsun.

Eski konulardan vurmayı sevmem ama ev almadan boşanmayı düşünmez misin? Adam seni kandırabilir gibime geliyor nedense.

Evliliğiniz sorunlu. Ev almayı düşünmeyin şu aşamada. Ayrıca ola ki ev aldınız krediyle, kredinin yarısını eşinizin hesabına havale edersiniz (dekontları saklayın ve açıklamasına da ev kredisi için diye yazın), maaşınızın kalanını kendinize ayırırsınız.

Sizin evliliginizdeki sorunları bilmiyorum ama genel olarak görüşümü yazicam.evlilukte senin paran benim paramı anlayamadım ben bir türlü.ben de eşim de çalışıyoruz.biz mesela ödenecekleri ödüyoruz kalan para da zaten ikimizin.herkes ihtiyacına kullanıyor.ev alınacaksa da zaten evin bütçesinden alınır.ama senin eşine güvenin yok gibi geldi.her an ayrılabilirsiniz diye bile düşünüyorsunuz sanırım.o zaman ev alma işi çok mantıklı değil.

Almayın o zaman ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…