Para mevzusu

Sizin evlilikte güven yok
Parayı kendi hesabında tutmak isteyen adam o parayı hiç etmiştir buda tecrübeyle sabit

Sizin evlilikte güven yok
Parayı kendi hesabında tutmak isteyen adam o parayı hiç etmiştir buda tecrübeyle sabit
Tartışma çıkalı 3 saat oldu
Vade bozulalı 5 saat oldu
Ne ara hiç edecek
Kumarı yok birşeyi yok ben paranın durduğuna eminim
Benim derdim başka

Eşiniz haklı ayrıca şöyle bir durum da var neticede eve para getiren o, kasaba da olsa çalışmayı deneyin, iş imkanları kısıtlıdır belki ama bugün olmaz sonraki aya bir iş çıkar.

Eşiniz haklı ayrıca şöyle bir durum da var neticede eve para getiren o, kasaba da olsa çalışmayı deneyin, iş imkanları kısıtlıdır belki ama bugün olmaz sonraki aya bir iş çıkar.
Para getiriyor dediğiniz aylık kazancı olan erkek olabilir ama çoğu erkek kadın olmasa 1 kuruş tutamıyor maalesef elinde. Kadın birikim yapsın, kendi ihtiyacından kıssın, kenara para atsın "ama para getiren o" olmuyor öyle. Kadının birikimde emeği varsa tabii ki kadında kalabilir.

Nihayet beni anlayan biri çıktı sonunda..

Parayı faize yatırmayın, herkes kendindeki payla ilgilensin bitsin

Evden gitmeler azalır, kafası dağılır bir noktada.

Tartışma çıkalı 3 saat oldu
Vade bozulalı 5 saat oldu
Ne ara hiç edecek
Kumarı yok birşeyi yok ben paranın durduğuna eminim
Benim derdim başka

Ben konunun buraya çıkacağını söyleyeyim de sizinde aklınızda olsun. Bir erkek senin hesabın benim hesabımı anca para buhar olup uçtuysa yapar. Niye durduk yere huzursuzluk çıkarsın ki?

“Beni kırdığı anda bile evi terk edebilen biriyim” sizin cümleniz, bu aslında bir başarı dik duruş değil çok saçma evi terk ediyorsam boşanıyoruzdur kesin ve nettir , zırt pırt git gel yapsam biz de birlikte birikim yapmaz ayrı ayrı takılırdık, kocam sürekli eli kapıda bekliyorsa neyine güvenicem.
Siz de madem öyle o parada hakkım var 40 binini bana gönder ben de kendi takılarımla birleştireyim diyin yani mantıklı olan bu gibi

Ek olarak altınlarınızı bozup bankaya yatırdıysanız banka da vadeli hesaba yatırıp parayı kuşa döndürmeyin, ilk iş gününde sabah erken saatte uyanıp (8 gibi) online olarak altın hesabı açıp altın alın. Yine altın olarak dursun köşede.

Vadeli hesapta para sabit kalıyor 5 bin kadar faiz ekleniyor
Çok miktarlarda gözüm yok sadece bazı belli başlı harcamalara gider diye düşünmüştüm

Sizin olay Para degil guven meselesi...sizin esinize guveniniz yok.

Isin ozune odaklanin.

Sakin bir sekilde evliligi devam ettirmeli mi sonlandirmali mi diye dusunun.

Vadeli hesapta para sabit kalıyor 5 bin kadar faiz ekleniyor
Çok miktarlarda gözüm yok sadece bazı belli başlı harcamalara gider diye düşünmüştüm
Para sabit kalmıyor işte enflasyon gerçeğini göz aradı ediyor olmanız cok komik

Asıl onun bana güveni yokmuş
Cift tarafli guvensizlik yasadiginizin farkinda misiniz? Bu guvensizlik gostergesi olarak patlak vermis olay "Yok vade bozdurdum, altin bozdurdum, senin hesabin benim hesabim.... " Simdilik Para etrafinda donen bu guvensizlik bulutu, Eger saglamlastirilmazsa, evliliginizin farkli noktalarinda da bas gosterecek. Ve sitede en gec 2 yil sonra bambaska bir konuda yaziyor olacaksiniz.

Lutfen isin ozune odaklanin, detaylara degil. Dilerim kendinize evliliginize disardan bakip, ne demek istedigimi anlarsiniz.

Karsilikli bir ortak nokta bulmaniz dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…