- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Bu dediklerini yapabilecekmisin peki?
Bende niyetleniyorum ama yapamıyorum nasıl bir psikolojim var ise
Parayı harcayamıyorum
eşim çatır çatır yiyo tabi.
Biraz evvel ondan dolayı böğürerek ağladım sinirimden
Şu kocasının paralarını çatır çatır yiyen hatunlar banada biraz cesaretmi neyse ondan versin lütfen.
Aynı şekilde miktarını bile bilmediğim milyarlarca borcumuz var kendi için yaptığı şeylerden tabi..
Boş yere dememişler erkeğin iki kaşığından birini kıracaksın :) Nush ile uslanmamış, gazanız mübarek ola :) Şöyle zaraya falan uğrayın sezonda baya pahalı olur
aman siz ona uymayın geleceğinizi düşüünün
sizde ona harçlık olarakverın madem elinde para tutamıyor haftada 100 lıra verın çocuğumuzun geleceği için bunu yapmak zorundayız deyın
bende hiç tutamam oyuzden eşime söyledım bana verme dıye çünkü alışverişten sonra pişmanlık duyuyordum
çok haklı...eşin düşünmüyor sen düşün cnm.bende fazla tutamam parayı eşim haftalık belirli bi para verir onu kullanırım.yani eşlerden biri tutmalı..bebeğinizin geleceğini düşün ALLAH korusun ya kötü birşey olursa diye düşün..biz de eşimle okuyoruz ve sürekli okul masrafı var elimize harcayacak doğru düzgün birşey geçmiyor ama sabır eşim bana sabreder para konusunda sende eşine sabır et ve harcamaması gerektiğini konuş.olmadı son çare paralarının bir kısmını başka yere koy.kötü ama en güzel çare ve eşini para konusunda sık biraz sanırım rahata alışmış eşin zorlanınca durumu toparlayamamış inş durumun farkına varır
Zorlandığın yerlerde sana yardımcı olabilirim yüz de bana yolla
O çalışıyorsa bende çalışıyorum. Ve o harcadığı parada benim de hakkım var. Bugüne kadar az harca demenin faydasını görmedim ben. Kısasa kısas. O harcıyosa şükürler olsunki bende harcamayı biliyorum. Yeter artık.Onun ailesi varsa benimde ailem var.Varsa bişeyler yardımı falan banada söylesin bende aileme yardım edeyim. Benim ailem hep bize eli dolu hediyelerle gelir onunkisi ise tam tersi.Şu yok bu yok gelirken marketten al. Alsın almasınada benim ailemede alınsın. Ben bunun derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?