Para öyle değil böyle harcanır

Nane limon bizi diskoya götür
En son beni felaket sinirlendirmişti 1 günde 1.500 lira harcadım fakire fukarayada verdim
Çok sinirlendi 1 ay sonra tam 40 katı borç yaptı faydası olmuyoki onun yaptığını yapınca sen harcıyomuş gibi yapıp sakla paraları..

1 günde 1,500 tlmi öyle harcıcaksan gene bana söle çok fakirim ben yasıkk bana s4 alıcamda 500de ben koyarım artık napalım

1 günde 1,500 tlmi öyle harcıcaksan gene bana söle çok fakirim ben yasıkk bana s4 alıcamda 500de ben koyarım artık napalım

Evet okadar yarısıyla kendime kıyafet aldım diğer yarısınıda verdim.
Bulsam yiycem yinede bulamıyorum o dönem hastaydı paralar bendeydi değerlendirdim.
Ama onun boçlarına 7binlira ödedim motosiklet almıştı 2tane o nedenlede kaza yapmıştı beli kırıldı . o ay gıcıklığına yaptım yani.
Öyle bir para birdaha toplu bişekilde görmek nasip olmadı olursa söz sana 500 gayme

ay belimi kırıldı çok geçmiş olsun canım sağol düşünmen yeter limoncuk bencede çeyrek falan alabilirsin enazından hem ceza olmuş olur hem para gitmemiş olur tabi kocana yedim dersin

ay belimi kırıldı çok geçmiş olsun canım sağol düşünmen yeter limoncuk bencede çeyrek falan alabilirsin enazından hem ceza olmuş olur hem para gitmemiş olur tabi kocana yedim dersin

Teşekkürler evet beli kırıldı 1 ay kadar kalkamadan yattı..
Yok çeyrek almasın sıkışınca onu istiycek bence saklasın parayı sonra ortada az bıraksın küçük şeyler alıp şuna verdim buna verdim savsaklasın..
Ah ah ben yapamıyorum ama yapabilene helal olsun.

Son düzenleme:
işte bu çok ıyı fıkır zekisin tutişim

teşekkür ederim canım

alsın ama kocasına göstermesin saklasın canım bende öyle sölüyorum zaten

malesef ben de yapamıyorum. eşime elli kere dedim ucuz bir hediye al maddiyatımız iyi değil, gitmiş bana 2000 liralık telefon almış doğum günüm için taksitle ödeyeceğiz. sıkıntıyı çeken yine ben olacağım. maddi durumumuz iyi değil diye dert yandığı yine ben.sadece bana değil herkese hediyeler almak istiyo eşim. kendi bebeğime almadığım şeyleri başkalarının bebeklerine hediye almak istiyor. kendine gidip kazak bile almaz.

ayranımız yok içmeye tahtıravanla gidiyoruz s..maya.

valla biz tutalım ilerde hastalığı var sağlığı var diyoruz adamlar savuruyor.bazen bende sinir oluyorum harcayayım diyorum yok anam alışmadık g...tte don durmazmış olmuyor.ama benim kızlar büyüdü aman babacığım şu alınacak yokl babacığım bu oh iyi olmuş.dinsizin hakkından imansız gelir.

teşekkür ederim canım

alsın ama kocasına göstermesin saklasın canım bende öyle sölüyorum zaten

Sinirden vallahi kendimi duvarlara vurucam.
Annem bana küçük altın vermişti 5 tane filan sakla kızım lazım olunca harcarsın die
Sakladım sakladım sonra ailesinine gittik parasını harcadı düşünmeden.
Sonra benzin paramız kalmadı tabi ortada kaldık nası döncekse neye güvendiyse
Çıkardım verdim altınları dayanamıyorum işte salak ben.
Bildiğiniz gibi değil o para harcanmadıysa yine eşe gidiyo bişekilde..

sonuçta bilmiyordu o altınları vermeseydiniz nasıl harcadıysa bulsaydı dönüş parasını borç harç

kızlar ya şanslıyım ya da fena bir reklama kapıldım gidiyorum.

benimki de sürekli biriktirelim diyo.

ama bende de maalesef para durmuyor.

şu an işsizim neyse ki rahat bir nefes aldı.

ama işe girdikten sonra muhakkak beni frenlemek için bir şeyler yapar.

ya da reklam yapıyor ''ben tutumluyum ''diye.

bilemicem artık:26:

Eşimin parasına asla acımıyorum.
Çalışsın, kazansın ben harcarım benim felsefem bu
çatır çatırda harcarım
hemde o biçim onun bile ağzı açık kalır
en iyisi yapiyorum kendisi abuk subuk harcamalar yapacağna ben harciyorum daha iyi

princess in love
hayat felsefeniz koca parasi yemek mi
gercekten cok ilginc
ama daha ilginc olan birsey var ki
erkeklerin bu tarz dusuncedeki kadinlari el ustunde tutmasi.
bizdemi boyle yapsak acaba

Ben bunu hastalıklı bır dusunce olarak nıtelendırıyorum. Ve aynı sekılde bır esın ozellıkle seven bır esın boyle dusunmesı ıcın esıne karsı bır hınc,nefret beslıyor olması gerektıgını dusunuyorum...

Gun gelır bu felsefe ıle paranın az kazanıldıgı ortamlara dustugunde ınsan ayrılıgın esıgıne gelır. VArdır harcarsın ayrı konu ama boyle bır hıncla harcamak tuhaf:)Allah verırmıs denermıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…