para para para para

KIZLAR BIR ERKEK SEVMEDIGI KIZLA EVLENEBILIRMI?

MESALA: erkegin maddi durumu iyi dgl isi yok gucu yok, ve kizin durumu iyi ve bu sebebten dolayi kiza yuklenip yalanciktan seviyorum diyerek kizi evliliklen kendi hayatini kurtarak kulanabilirmi?

Bu daha önce açmış olduğun bir konudan alıntı. Bir kadın böyle bir şeyi boşuna hissetmez. Ve içgüdülerimizin çoğu doğrudur. O zamandan bu zamana iş ya da maddi durumunda bir değişiklik yoksa bundan sonra da mucize bekleme. Yoluna devam et, doğru insanı bulduğunda ondan öncekilerin neden yürümediğini anlarsın.

Aynen bizimde öyle oldu. Üniversitenin ilk yıllarında tanıştık öyle çok paramız pulumuz yoktu ama okullar bitti askere gitti geldi bir hafta sonra hemen işe girdi benim istediğim işe girmem ise 2 yılımı aldı ama şu an çok güzel bir şekilde paramızı kazanıyoruz. Yine sizin dediğiniz gibi ben onda hiç bir gelecek görmesem tembel asalak bir erkek olsaydı 5 yıldır hayatımda olup şu an sözlüm olmazdı.

Tembel biri degil.. ustelikle is yok diye skinti yapiyor.. sadece cok sey uzerime yuklencek.. biri uzerime yuklenirse sevmiyorm hele bir erkek olsa.. sevdigim erkek ama.. evlilik falan hayal ediyor.. parasiz issiz nsl evlilik hayal edilir bilmiyorum. Hem annemde kabul etmiyor issiz bir insani kapima getirme diye.. sevglmde cok aceleci davraniyor.tanistir annenle diye..

bır ışe gırsın elı para görsün
maddı yönden hazır olsun öyle tanıştır annenle
öyle hadı evlenelım demekle evlenılmıyor malesef
düğün yapmasan bıle masraftan kısmak ıçın bı ton ayrı masraf var
sağlam bır ışı olsun acele etme bence

anneanem hep önce ekmek sonra köpek der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…