- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
Belki bir yeri altındandırAbi şöyle bir adamı hayatında tutacan, elinden kaçırmayacan da ne olacak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bir yeri altındandırAbi şöyle bir adamı hayatında tutacan, elinden kaçırmayacan da ne olacak?
Koparıp bozdurup ödemediği borcu tahsil edemeyeceğine göre o da pek işe yarar bişe değilBelki bir yeri altındadır![]()
Koparıp bozdurup ödemediği borcu tahsil edemeyeceğine göre o da pek işe yarar bişe değil![]()
merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
1- mühendis değilmerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
herkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........Hem üzüldüm ama daha çok sinirlendim size. Paralarınıza yazık olmuş ne diyim daha fazla batmayın bari
Ablacım sen benim dediğimi yap bi. Olursa ne ala borçları kapatıp ayrılırsın, olmazsa da artık üstüne su içersin bir bardak. En azindan daha fazla borca girmeden ayrılırsın. Bir daha da iyi kalp adı altında kendini dolandırma lütfen bak yazık yani.herkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........
teşekkür ederim sizeSu ana kadar ne kadar kredi çektiniz toplamda? Onu bi hesaplayın, bugünkü kapama tutarlarını. Sonra deyin ki bu kadar kredi borcum olduğu için yenisini onaylamıyorlar. Bunu kapatırsak çekebilirmişim. Atiyorum sizden onbin mi çekmenizi istiyor, bu borçları kapatirsak otuz bine kadar onayliyorlar deyin. Belki başkasına kredi çektirip sizin borcu kapatır kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeyim deyip. Borcunuzu kapatirsa da basın tekmeyi gitsin. Bu ne böyle ya bu kadar saf olmayın.
Sakın inanma bacım daha önce tanıdığım birini doktorum diye dolandırdı. İlk başta sana bonkör davranabilir dolandırıcalrın hep kullandığı taktik. Belki birkaç taksiti de öder ama sonrası yok. Dikkat et en azından bundan sonra çekmemerhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
teşekkür ederimAblacım sen benim dediğimi yap bi. Olursa ne ala borçları kapatıp ayrılırsın, olmazsa da artık üstüne su içersin bir bardak. En azindan daha fazla borca girmeden ayrılırsın. Bir daha da iyi kalp adı altında kendini dolandırma lütfen bak yazık yani.
Umarım işe yarar da kurtulursunuz borçtan da o asalaktan da.teşekkür ederim