para problemi, ne yapacagim ben

hep iyi niyetle yapılan şeyler ama inan onların da evliliği mutlu değil... kocasının parası yoksa adam yerine koymayanlar, parası çoksa canım kocam cicim kocam diye yalakalik yapan da coook
Töbe biz niye mutsuz insan olduk durduk yere?

Güzel kardeşim dünyada çıkar üzerine kurulmayan ilişkiler de var. Azıcık gözünü açarsan görebilirsin bunu. Hatta sen bile yaşayabilirsin böyle bir ilişkiyi. Valla bak, aç gözünü.

hep iyi niyetle yapılan şeyler ama inan onların da evliliği mutlu değil... kocasının parası yoksa adam yerine koymayanlar, parası çoksa canım kocam cicim kocam diye yalakalik yapan da coook
Çok haklısın meriinacım
Bu tarz konulara tuzu kuru evlilerin yorum yapmaması gerekiyor kendilerini kurtarmışlar bol keseden bekarlara ahkam kesiyorlar.
Kendileri evliliğe giden o ışıltılı yolda ne tavizler vermiştir kim bilir 😂

merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
Bence de korkun.. Kendi ailesinin destek çıkmadığı bir adama siz hangi sıfatla destek çıkıyorsunuz?? Kız arkadaşı, sevgilisi??? Üzgünüm canım ama bugün varsın yarın yoksun.. Size şimdi çektirir parayı ödemeleri de düzenli yapıyorum bak gibisinden sonra büyük miktar çektirir aklına girer birşey yapar sonra bir bakmışsın adam ortadan kaybolmuş.. Yapmayın lütfen... Madem bu adam mühendis (ki ona bile inanmadım) neden kendisi çekmiyor krediyi de size çektiriyor.. Bugün öğrencilere bile saçma birşekilde kredi veren bankalar, 3 bin lirayı güvenipte vermediği bir adamla birlikte olduğunuzu da bi düşünün derim..

O sildiği ailesi evlenince ortaya çıkacak, çünkü hep öyle oluyor erkek evlenince aile kıymete biniyor. Şimdi sevgili mantığıyla duygusal davranıp veriyorsun evlenince çok zoruna gider bütün ödemeler üstüne kalır adam alışmış zaten. Ailede kaz yolan cinstense çifter çifter çekersin kredileri

abla o para öyle böyle ödenir, ben bir daha çekmem.... ama burada paradan daha da acı bir gerçek var kulak arkasına atılan bir gerçek.. kimse saf sevgiye karşılıksız sevgiye bakmiyor artik, herşey bir cikar ve bu herkeste var... ben kötü olamiyorum, ben cantamda kedi mamasi taşıyorum diye bana deli diyor çevremdeki insanlar... bu insanı da hayatimdan cikaracam ama bir daha da kimseyi sokmayacam, hiç umudum kalmadi artik ben ömrümün sonuna kadar yalnız olacam çünkü birak evlenilecek adami artık muhattap olunacak INSAN kalmamış
29 yaşındasın , sevindim doğru yolu bulduğuna. Ben de eski nişanlım evliliğimiz için para biriktirsin diye, hastane bahçesinde oturup kantinden çay içtim, sonuç kapıma dayandı daha neler neler. Kendinden ödün verme. Bırak o paralarını kediler 🐈 mama yesin daha iyi. Ona sakın gözünün açıldığını belli etme yoksa hırslanır. O arkadaşın dediği gibi yap kredi vermiyorlar meselesi bakalım ne olacak.

Senin mesleğin ne çok merak ettim. Muhensdis adamı besledigine göre. Mühendis olduğuna eminmisin. Bana çapulcu gibi geldi. Lütfen ama lütfen kızlar su adamları beslemekten vazgeçin. Biraz akıllı olun yaaa. Erkek olan önce kendini gecindirir.
Benim eskisi de öğretmendi en seçkin okullardan birinde, lisede ama her meslekten çıkıyor

Madem mühendis ve maasi iyi neden kredi çekmesi gerekiyor? Madem kredi çekmesi gerekiyor neden kendi çekmiyor? Demek ki geçmişte karanlık sicili var bankalar vermiyor bugün yoldan geçene 3 4 bin kredi çıkar zaten , net kullaniliyorsunuz

Töbe biz niye mutsuz insan olduk durduk yere?

Güzel kardeşim dünyada çıkar üzerine kurulmayan ilişkiler de var. Azıcık gözünü açarsan görebilirsin bunu. Hatta sen bile yaşayabilirsin böyle bir ilişkiyi. Valla bak, aç gözünü.
ben size birşey demedim bir arkadaş yazmis sizin tuzunuz kuru diye ona yorum yazdım ben

Eskiden kadınlar erkeklerin paralarını yerdi, şimdi erkekler kadınların parasını yiyor. Ayrılırsan taksitleri ödemez sana kilitler, devam edersen daha çok çektirir. Biran önce ayrıl kurtul.

Madem mühendis ve maasi iyi neden kredi çekmesi gerekiyor? Madem kredi çekmesi gerekiyor neden kendi çekmiyor? Demek ki geçmişte karanlık sicili var bankalar vermiyor bugün yoldan geçene 3 4 bin kredi çıkar zaten , net kullaniliyorsunuz
kendi maaşı aldığı eve gidiyormuş

herkes dalga geçmiş benle burada.. iyi kalpli olmak suç mu? o kişi de benim acıyan biri olduğumu biliyor ki kullanmak istiyor büyük ihtimal.... ben anlamiyorum insanları 3 günlük dünyada hele de ölüp de yanında götüremeyecekleri maddiyat için.........

3 günlük dünyada ölüp de cebimizde götüremeyeceğimiz para bizi emeği geçmiş, bizim için fedakarlıklar yapmış insanlar için gözümüze gelmez.
sizin durumunuz farklı.
ne var canım 3 günlük dünya, ben seviyorum ama o beni kandırsa da para mı vereyim demek ne yazık ki akıl karı bir hareket değil.
açıkçası ben sizin bu adamdan ayrılabileceğinize de inanmadım yazdıklarınızı okuyunca. resmen içten içe hala onu ve bu durumu savunup "ama ben iyilik düşünüyorum"un arkasında duruyorsunuz.
iyilik böyle insanlara düşünülmez ki.
çünkü resmen dolandırıcı.

kendi maaşı aldığı eve gidiyormuş

allah aşkına bu kadar saf olmayın. o aldığı evde adım gibi eminim şu an görüştüğü başka bir kızla evlenip yaşayacak.
benim kuzenim 15 sene önce bu tuzağa düştü. adam ailemle aram kötü, param yok dedi. kuzenim halasının emekli ikramiyesini bile verdi.
sonuçta adam memleketinden pat diye bir nişanlı getirdi, o paraları da düğünü için çatır çutur yedi.
inşallah artık inanmayı bırakırsınız bu adama.

Acaba o mu ailesini silmiş, ailesi mı para dilenilmesinden, dolandırılmaktan bıkıp ona yol vermiş?
Konu sahibi, ani hamlelerden kaçın, kredi bitene kadar kavga çıkarma.
Yeni kredi de çekme, çok kredim olduğu için faiz oranımi yulselttiler yüzde 3ten hesapladilar falan de...

sevgiliye deger vermeyen evlenince zaten malı aldı yine değer vermiyor ki, veren de evlenince ilgiyi kesiyor, kimse evliliğinden memnun değil... benim hiç umudum yok.. 3 kuruş para icin benim duygularımı kullananlar ...........

yoo ekmeğini taştan çıkarmayı bilen erkekler var bu dünyada. kendi başına didinip hayatını, düzenini kurmuş. kimseyi kullanmadan birşeyleri elde etmiş bir sürü insan var.
o yüzden herkesin evliliği mutsuz değil.

3 günlük dünyada ölüp de cebimizde götüremeyeceğimiz para bizi emeği geçmiş, bizim için fedakarlıklar yapmış insanlar için gözümüze gelmez.
sizin durumunuz farklı.
ne var canım 3 günlük dünya, ben seviyorum ama o beni kandırsa da para mı vereyim demek ne yazık ki akıl karı bir hareket değil.
açıkçası ben sizin bu adamdan ayrılabileceğinize de inanmadım yazdıklarınızı okuyunca. resmen içten içe hala onu ve bu durumu savunup "ama ben iyilik düşünüyorum"un arkasında duruyorsunuz.
iyilik böyle insanlara düşünülmez ki.
çünkü resmen dolandırıcı.
1 yapar 2 yapar 3 cuye yapamaz.. ben bi miktar para kaybetmiş olurum belki.... ama o beni kaybetmiş olur, kimin kaybı daha büyük? ben zor durumda kaldi diye parasal yardim yapiyorsam sözüne inanıp, ama o kandiriyorsa benim ayıbım mi bu onun ayibi mi? evren, karma mutlaka herşeyin bedelini ödetir,.iyiliğin de kötülüğün de.....

merhabalar, benim sorunum şu bir erkek arkadasim var kendisi ailesini hayatindan silmis, bana hep tek ailem sensin diyor ve durmadan kredi cektirmek istiyor, 3 bin 4 bin cektim ama bri ay sonra tekrar, 15 gün sonra tekrar... hep paraya ihtiyacı var yani bana öyle söylüyor, ve simdi diyne çekmemi istiyor.. kendisinin boynunda kireclenme var, ozel hastaneye gidiyor ve ayrıca kendisi mühendis kazandığı para az degil ama tanıştığımız günden beri bana parasal sıkıntılarının oldugunu dile getirmesi beni çok yordu... ödemelerini aksatmıyor ama daha yeni başladı ödemeleri ben ya bir iki ay ödeyip sonra da ödemezse borç başıma kalırsa diye korkmuyor degilim....
3 ay sonra odemez bu adam. Kim bilir ailesi bundan nasil kacti yakasini kurtardida bu yalan soyluyor ben sildim diye. Ben babama kredi cekmiyorum millete bak ya

Back
X