bu sanırım yetiştirilme tarzi ile alakali, benim ailem hep önce insan önemli sonra maddiyat diye büyüttü bizi... annemde yillarca dişinden tırnağından arttırdığı parayi, alip alıp biriktirdiği ceyrekleri gitti bir çırpıda babama verdi emekliligini ödesin diye, kendisi sigortasız islerde çalıştı yillarca babam hep evde yattı cakismadi sonrasinda emekli oldum da sen olmadın diye anneme hava atıyor.....erkeklere iyilik yapılmıyor gercekten, bende o kisiyi sevdiğim icin zor günlerinde yardım etmek istedim ama bakiyorum da bitmiyor sonu, yüzü kızmıyordu harçlık istemeye, ben kendi annemden gucenerek para istersim mesela çalışmadığım issiz zamanlarimda...ama baktim bu adam bokunu cikariyo artik... durumunuzu cok iyi anliyorum ama birde şu yönü var bu adamlar artik geçen zamanla çok çoğaldı artik erkekler ben kadından para almam demiyor gelisen yillarla, onlar icin çok normal birşey hatta gitgide sayıları da artacak bu gidişle bilemiyorum.....
gerçekten bazi insanlar icin maddiyat herşeyden önce geliyor..
çok acı da olsa zamanla böyle olaylar ile küçük rakamlar bize gösteriyorlar... bizim ülkenin erkeklerinin genelinde de var bu simatilmak belki de...modernizm ile de kadin parasi yemek çok abes gelmiyor belki de onlara