çözümü ölmek galibaSorun ekonomi malesef
insan gibi yasamakta lüx olmuşAçlıktan ölüyorum diyosun sigarandan taviz vermiyorsun.Sigara senin için şuan lüks.Yaşıtlarından senin durumunda olanlar hem okuyor hem çalışıyor evet sen şımarıklık yapıyorsun.
Sen de herkes gibi anneni üzmemek için intihar etmeçözümü ölmek galiba
umrularında olsam boyle yapmazlardıSen de herkes gibi anneni üzmemek için intihar etme
E durumu ortada diyosun aşkım olsa niye yollamasınlar?umrularında olsam boyle yapmazlardı
Universite okuyan bi cok insan calisiyor. Hangi bolumde okuyosunuz?insan gibi yasamakta lüx olmuş
Sen nasıl üniversite okuyorsun ya bu ne biçim bir yazım ilk önce git doğru düzgün harf kullanmayı öğren sinir ettin.üni öğrencisiyim aşlem az miktar para gönderiyor duan açlıktan çlmeme rağmen para atmadılar (çok harcıyormusum) haftalık attıkları para ise 800 tl yurtta kalıyorum turt yemekleri yetmiyor bi marlete girsem 200 asağısı tutmuyor extra bu lükse girsede sigara kullanıyorum elimde kalan para 0 anlamıyorlar her aradıgımda kavga ediyoruz çalışmakta istemiyorum calısmayı deneyimledim (asırı kotu muamele gorunuyor hemen hemen heryerde böyle extra calıstıgın gun ölü gibi oluyorsun yprgunluktan) biraz sımarıklık mı bilmiyorum ama bu yaslarımıda böyle iki ğc kurus icin calısarakta gecirmek istemiyprum ailemin durumu orta ama bilmiyorum biktım onlarda haklı aöa para fusunmekten bıktım intihar düsünmeye basladım olmuyor cunku yasanmıyor
Aylık sigara masrafı şu devirde az buz para değil açlıktan ölüyorum derken.ilerde çalışıp paranı kazanınca istediğin gibi yaşarsın umarıminsan gibi yasamakta lüx olmuş
Yurt şartlarında sağlıklı beslenmek çok ütopik. Çoğu öğrenci sigara, kahve ve noodle ile midesini dolduruyor. Ben sigara içmiyorum ama noodle ve hazır çorba harici pek bir şey yiyemiyordum. Bunun sebepleri hem pratik hem uygun fiyatlı olması. Yurtlarda tost makinesi bile yasak,tüp yasak. Böyle ortamda ya sandviç ya noodle ya da dışarıdan besleneceksin. Her gün dışarıdan beslenme imkanı olmadığı için çok aç kalan öğrenci biliyorum. Konu sahibi şımarık olabilir ama yurt hayatı da giderek zorlaşıyor bu bir gerçekAçlıktan ölüyorum diyosun sigarandan taviz vermiyorsun.Sigara senin için şuan lüks.Yaşıtlarından senin durumunda olanlar hem okuyor hem çalışıyor evet sen şımarıklık yapıyorsun.
Ben de üniversite son sınıfta günlüğü 150 liraya çalışmıştım o zamanlar için günlük 150 öğrenci için iyi paraydı. Çoğu cafe saatlik 5,10 tl veriyordu.Ben lisede bile çalışıyordum 15 yaşından itibaren.. haftasonları stand hostesliği yapıyordum o şekilde çalışabilirsin harçlıgın çıkar ekmek aslanın midesinde artık. Çalışmak istemiyorum lüksü yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?