- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
Açlıktan ölüyorsanız önce sigarayı bırakmanız gerekiyor hem ciddi bir bütçe istiyor hemde sağlığa zararlı. Tabiki iyi şartlarda yaşamak herkesin hakkı ama hayat şartları zor ya gönderilen haftalık 800 tl ve yurt yemekleri ile idare edeceksiniz yada part time ise gireceksiniz.umrularında olsam boyle yapmazlardı
+1Sen nasıl üniversite okuyorsun ya bu ne biçim bir yazım ilk önce git doğru düzgün harf kullanmayı öğren sinir ettin.
En kötü sigaranın paketi 50 lira,ailenin durumu belli ki çok iyi değil.Evet buradan bakıldığı zaman sigara senin için lükse kaçıyor,sağlığına vermiş olduğu zararı zaten biliyorsundur.umrularında olsam boyle yapmazlardı
Bu ne şımarıklık madem yetmiyor part time çalışacaksın, başarılı olup burs kovalayacaksın. Öğrencisin sen tabiki zorluk olacak. Birde intihar düşünüyorum diyosun sırf anne babalar üzülsün diye başkada bir şey değil. Orta halli insanlarmış ne yapsınlar sigara içtiğine göre gayet iyi durumdasın. Bu yaşlarını çalışıp didinip geçireceksin ki üni bitimi 22-23 yaşlarında gez toz kendi paranlaüni öğrencisiyim aşlem az miktar para gönderiyor duan açlıktan çlmeme rağmen para atmadılar (çok harcıyormusum) haftalık attıkları para ise 800 tl yurtta kalıyorum turt yemekleri yetmiyor bi marlete girsem 200 asağısı tutmuyor extra bu lükse girsede sigara kullanıyorum elimde kalan para 0 anlamıyorlar her aradıgımda kavga ediyoruz çalışmakta istemiyorum calısmayı deneyimledim (asırı kotu muamele gorunuyor hemen hemen heryerde böyle extra calıstıgın gun ölü gibi oluyorsun yprgunluktan) biraz sımarıklık mı bilmiyorum ama bu yaslarımıda böyle iki ğc kurus icin calısarakta gecirmek istemiyprum ailemin durumu orta ama bilmiyorum biktım onlarda haklı aöa para fusunmekten bıktım intihar düsünmeye basladım olmuyor cunku yasanmıyor
Canim benim ailen olsa yollar insan çocuğunu zorda bırakmaz,bak ne güzel gençsin su gençliğin kıymetini bilin gir calis parttime hiç bişey olmaz,kötü muamele gördüm demişsin ama patron olmadıkça insanlar böyle tepeden bakarlar,bak sen bile kendine kötü muamele yapmayı göze almışsın ölmek gibi,sen böyle düşünürsen millet ne yapmaz,uygun iş bul gir calis sigara paran çıksa yeter günde 1 paket icsen ayda kaç bin yapıyor kendimden biliyorum,kimseye minnet etme aileni zorlama bu yüzden onlarida üzme,gençliğin var banamisin demez sana yorgunluk,eline para geçtikçe de daha bir hoşuna gider,okulunu bitir işine gir daha ne istiyorsun hayatın basindasin parasızlıktan şimdiden böyle düşünürsen daha kotu durumlarda ne yapacaksın,kendine inan,güçlü ol ve yoluna baküni öğrencisiyim aşlem az miktar para gönderiyor duan açlıktan çlmeme rağmen para atmadılar (çok harcıyormusum) haftalık attıkları para ise 800 tl yurtta kalıyorum turt yemekleri yetmiyor bi marlete girsem 200 asağısı tutmuyor extra bu lükse girsede sigara kullanıyorum elimde kalan para 0 anlamıyorlar her aradıgımda kavga ediyoruz çalışmakta istemiyorum calısmayı deneyimledim (asırı kotu muamele gorunuyor hemen hemen heryerde böyle extra calıstıgın gun ölü gibi oluyorsun yprgunluktan) biraz sımarıklık mı bilmiyorum ama bu yaslarımıda böyle iki ğc kurus icin calısarakta gecirmek istemiyprum ailemin durumu orta ama bilmiyorum biktım onlarda haklı aöa para fusunmekten bıktım intihar düsünmeye basladım olmuyor cunku yasanmıyor
Yetişkin insansınız, eliniz ayağınız tutuyor ne demek çalışmak istemiyorum? Üniversiteye giderken çalışan kimse servet kazanmıyor ve bu heryerde böyledir, sadece Türkiye'de değil. Şimdilerde intihar etmek trend mi oldu, kimi cezalandıracaksınız ölerek? Armut piş ağzıma düş, kimseye yattığı yerden para gelmiyor.. Madem üniversite öğrencisisiniz kendinizden alt sınıflara, liselilere vs özel ders verin elinizin harçlığı çıksın.üni öğrencisiyim aşlem az miktar para gönderiyor duan açlıktan çlmeme rağmen para atmadılar (çok harcıyormusum) haftalık attıkları para ise 800 tl yurtta kalıyorum turt yemekleri yetmiyor bi marlete girsem 200 asağısı tutmuyor extra bu lükse girsede sigara kullanıyorum elimde kalan para 0 anlamıyorlar her aradıgımda kavga ediyoruz çalışmakta istemiyorum calısmayı deneyimledim (asırı kotu muamele gorunuyor hemen hemen heryerde böyle extra calıstıgın gun ölü gibi oluyorsun yprgunluktan) biraz sımarıklık mı bilmiyorum ama bu yaslarımıda böyle iki ğc kurus icin calısarakta gecirmek istemiyprum ailemin durumu orta ama bilmiyorum biktım onlarda haklı aöa para fusunmekten bıktım intihar düsünmeye basladım olmuyor cunku yasanmıyor
2-3 kuruş için çalışmaya ailen de bayılmıyordur. Dersten kalan zamanlarında part time işe girebilirsin. Sigarayı zaten bırak, büyük bir harcama kalemi. Kendin kazanınca istediğin gibi harcarsın. Başkasının parasıyla ağalık olmaz.üni öğrencisiyim aşlem az miktar para gönderiyor duan açlıktan çlmeme rağmen para atmadılar (çok harcıyormusum) haftalık attıkları para ise 800 tl yurtta kalıyorum turt yemekleri yetmiyor bi marlete girsem 200 asağısı tutmuyor extra bu lükse girsede sigara kullanıyorum elimde kalan para 0 anlamıyorlar her aradıgımda kavga ediyoruz çalışmakta istemiyorum calısmayı deneyimledim (asırı kotu muamele gorunuyor hemen hemen heryerde böyle extra calıstıgın gun ölü gibi oluyorsun yprgunluktan) biraz sımarıklık mı bilmiyorum ama bu yaslarımıda böyle iki ğc kurus icin calısarakta gecirmek istemiyprum ailemin durumu orta ama bilmiyorum biktım onlarda haklı aöa para fusunmekten bıktım intihar düsünmeye basladım olmuyor cunku yasanmıyor
İnsan gibi yaşamak = sigara mıinsan gibi yasamakta lüx olmuş
O imlayla ne dersi verecek ?Özel ders vermeyi düşündünüz mü? Bedensel olarak çok yorulmazsınız elinize biraz para geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?