• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para Uctu Gitti Sanki

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
Merhabalar,
Bi sorum olacak sizlere.3 farklı e-ticaret sitesinden Y*** K**** bankasına ait banka kartı ile alışveriş yapmıştım.Ürünlerin bir kısmını iade ettim.Yaklaşık 450 liralik kısmını.Ürünler iade ücreti hesabına yansıtıldı diye 3 siteden de mesaj geldi yaklaşık 15 gün oluyor.Siteleri arıyorum biz iade ettik diyorlar dekontu gönderiyorlar, bankada harcama itirazlari birimi bölümünü aradım iadeler gözükmüyor diyorlar.Talebinizi aldık incelenecek dediler.Başına böyle bir şey gelen var mi? Paraya ne olacak?

Ben bir x firmasindan parami bir kac ayda aldim. Cozulene kadar peslerini birakma yasal hakkimi arayacagim de.

Eger taksitli aldiysaniz odemeler taksit taksit hesabiniza yansir. Bu durum alisveris sitesinin degil bankanin uygulamasi.

Onu bankanin yetkili birimine tarayarak gonderip doktor bu ne dedin mi?
Bankanın harcama itirazları birimine itirazda bulundum pzt günü 3 5 gün içinde döneceğiz dediler dekontları yeni istedim firmalardan.Bankayla dekontlar hakkında iletisime geçmek için sonucu bekliyorum.Ama verdikleri cevaplar çok saçma geliyor bana bankanın.

Bizimde iade gonderdigimiz çok şey oldu.bir sonraki ayda hesabımizda gözüktü para.sizin yaşadığınız şeyler yaşamıştık tedirgin olmuştuk .biraz daha bekleyin.bubarada bizim alışveriş yaptığınız site yıllardır kullandığımız sitelerden güvenilir yani.:KK49:

Bankanın harcama itirazları birimine itirazda bulundum pzt günü 3 5 gün içinde döneceğiz dediler dekontları yeni istedim firmalardan.Bankayla dekontlar hakkında iletisime geçmek için sonucu bekliyorum.Ama verdikleri cevaplar çok saçma geliyor bana bankanın.
E sacma olacak tabi bir sekilde top cevirmeleri lazim 3 gunde bir sıkıstır

Back
X