Para ve paylaşım sorunsalı:(

O kadar kazık yedim ve çevremde örneğini gördüm ki kimseye güvenmiyorum.

Ben de bu yüzden gıcık oldum zaten. Ayranı yok içmeye.... örneği bu. Hatta aklıma krediyi çektirip ayrılacağı bile geldi. Her şey oyunmuş gibi.

Neyse ki mantıklı birisiniz, sizi kolay kolay kandıramayacağını anlaması lazım.

Cok sacma. Krediye ihtiyaci olsa bile, sizden once isteceyecek kimse mi yok? Anne, baba, kardes, kuzen vs....

Ne kadar ayip. Ne kolay boyle bir talepte bulunmak.

Kesnlkle kullanmya calışıyo baska acklması yok bosver canım bence hiç gorusme en guzeli erkek olan sana kredi ceksin allah allah adam da ki keyfe bak

bnm bi tanıdıkta böyle bi karaktersiz için kredi cekti borclarını ödeyip evlenicektiler hesapta adam sigara parasını dahi alıyomuş ondan sonradan öğrendik . şimdi kadın milyarlarca borcla kala kaldı ortada adam yok arada arayıp naptın diyomuş. borcları ödediyse bi daha musallat olmayı düşünüyosa demek

evli değilsiniz ve sizden kredi çekmenizi istiyor. bana dürüst biri gibi gelmedi. büyük konuşmayayım ne kimseye kefil olurum, ne de biri için kredi çekerim. buna annem, babam, eşim, kardeşim dahil. güveniyorsam, nakitim varsa veririm. onu da geri gelmeme ihtimalini baştan kabul ederek veririm. param yoksa, kredi çekip neden kendimi cendereye sokayım? para pis bir şey, nice ilişkiler para yüzünden bozuluyor. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bir de borç içindeyken yeni bir borç alıp tatile gitmek nedir? borçlu insan önce bunu kapatmanın derdinde olur, tatilin değil.

Bu nedir ya borcla tatile gitmeyi biliyor ama borcunu odemek icin senden kredi cekmeni istiyor yok yaaa gitsin ötede oynasin beyfendi

Odemeye gücü yokken sizi borç altına sokan kişi sizi dusunmuyordur.. tehlikeye atiyor sizi.. siz teklif etseniz aman odeyemem falan seni riske atamam demeli.. evladınız var sizin de hersey bi yana..

Ayyy bu ne yüzsüzlük hemde pişkin pişkin cevaplar veriyor.. Bence bu adamın içiyle dışı farklı .. Ne çok var yaa karaktersiz insanlar.. Kesinlikle yüz verme canm

Hemen uzaklaş o adamdan,icralık olduğu halde borç alıp tatil yapan adamdan ileride ne bekliyorsun.kızının rıskını bu pis adama yedirme

Adam olsa sana teklif etmez hicmi yok başka ark ailesi bide faturalarini odemissin o kadarı bile fazla hicmi ezilmedi sen öderken resmen kullanmis dahada kullanacakmis iyiki yok demissin

Çekmemeniz isabet olmuş
Bana kalırsa bağınızıda koparın bu adamdan
İşin içine para girince midemi bulandırıyor bu erkekler..
Ailesi yokmu sizden kredi çekmenizi istiyor
Bir de mesleğinizi öne sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…