Para ve paylaşım sorunsalı:(

Yol yakınken dönmek en doğrusu buzzz gibi soğudum zaten

Odemeye gücü yokken sizi borç altına sokan kişi sizi dusunmuyordur.. tehlikeye atiyor sizi.. siz teklif etseniz aman odeyemem falan seni riske atamam demeli.. evladınız var sizin de hersey bi yana..
Maalesef beni hiç tanımazken kurabildiğiniz empatiyi o çakal kuramıyor ya da işine gelmiyor

Hemen uzaklaş o adamdan,icralık olduğu halde borç alıp tatil yapan adamdan ileride ne bekliyorsun.kızının rıskını bu pis adama yedirme
Bir beklentim yoktu zaten ve evet kızım herkesten önce gelir gelmeli haklısın. Dünden sonra ve sizlerin de yorumlarınız yardımıyla en temiz nasıl sıyrılırım bu işten onu düşünüyorum

Annemden başka kimseye yüzdeyüz güvenemiyorum.Şöyle gözümü kapatıp sırtımı yasayamam yani.Eşime bile.Çocuğum olduktan sonra daha da güvensiz oldum sanki. Benden önce o diyorum.Eşimde olsa kredi çekmeyi bırak çekeceği krediye kefil bile olmam.

Adam olsa sana teklif etmez hicmi yok başka ark ailesi bide faturalarini odemissin o kadarı bile fazla hicmi ezilmedi sen öderken resmen kullanmis dahada kullanacakmis iyiki yok demissin
Faturalarını ödemedim banane aynı evde bile yaşamıyoruz. Dışarı çıktığımızda hesapları ödedim sadece hazirandan beri. Ondan önce de teklif ettiğimde hayır demiyordu.

Bugün bunu kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama herkese öğretene kadar yazacağım
Erkeklerin sorumluluklarını almayın battıysa çıkmasını bilecek kesinlikle kadından para akışı olmamalı bu erkeklerde moda oldu heralde kadından para istemek aman aman dikkatli olun kendinize saygınızın bitmesine kadar gider bu. Destek falan olmayın herkes kendi sorumluluğunu bilecek kendi ayaklarının üstünde duracak

bu aşamada asla kredi çekmeyin

hatta evliyken bile çekmeyin de

ama adamın çocuğu ile tatil lüks olmayabilir

zira o çocuğu yılda 15 gün görüyorsa ve onu tatile götürecekse maalesef bu sene param yok diyememiş olabilir

siz uzak durun bu aşamada

Var ama bağlarını koparmış pek görüşmüyor onlarla. Artık öyle paranoyak oldum ki çalışmasam belki tanımak bile istemezdi beni diye düşünüyorum

Çocuğu için borç alıp tatile götürmesine laf edemedim zaten bizi de davet etti belki masrafı bana yıkacaktı bilmiyorum. Ben hayır deyince başkasından borç istemiş olabilir bilmiyorum. Borçla tatil yapmak ne olursa olsun bana çok ters.
Beni rahatsız eden kredi çekmemi istemesi!!!

meydan vermeyecek biri ile şans oyunu oynamış, kazandırmamışsınız. İşini mesleğini eline almış, olgun tavırlı beyefendilerin üç kağıtçı çıkması çok zedeleyici, insanın güven hissine zarar veriyorlar.

Tam bilmese de tahmin eder. Öğretmenim devlet de, özel derslerim var, bunları biliyor.
tek başına ödeyebileceğin miktarda bir kredi istediyse bende çalışıyorsun diye tanımak istemiş derdim ama 1 senede uzun değil mi ya öyle plan yapıp da beklenti içine yaşamak için
Garip yani
Sal ipini ötede otlansın

Çok haklısınız beni de yanıltan zaten olgunluğu, mesleği oldu. Kriter ne peki, kavun değil ki koklayasın hepsi mi kelek bunların?

Var ama bağlarını koparmış pek görüşmüyor onlarla. Artık öyle paranoyak oldum ki çalışmasam belki tanımak bile istemezdi beni diye düşünüyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum
Ailesiyle bağlarını koparma sebebi neymiş
Neden görüşmüyor acaba
Belki geçerli bi sebebi vardır ama ...
Ben çok takılırım böyle şeylere

adam tam bir cakal bu erkeklere noluyo anlamıyorum nasıl böyle rahatlıkla bayanlardan para dilenebiliyolar ne münasebet yaa istisnai durumlar haricinde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…