Yol yakınken dönmek en doğrusu buzzz gibi soğudum zatenbnm bi tanıdıkta böyle bi karaktersiz için kredi cekti borclarını ödeyip evlenicektiler hesapta adam sigara parasını dahi alıyomuş ondan sonradan öğrendik . şimdi kadın milyarlarca borcla kala kaldı ortada adam yok arada arayıp naptın diyomuş. borcları ödediyse bi daha musallat olmayı düşünüyosa demek
Maalesef beni hiç tanımazken kurabildiğiniz empatiyi o çakal kuramıyor ya da işine gelmiyorOdemeye gücü yokken sizi borç altına sokan kişi sizi dusunmuyordur.. tehlikeye atiyor sizi.. siz teklif etseniz aman odeyemem falan seni riske atamam demeli.. evladınız var sizin de hersey bi yana..
Bir beklentim yoktu zaten ve evet kızım herkesten önce gelir gelmeli haklısın. Dünden sonra ve sizlerin de yorumlarınız yardımıyla en temiz nasıl sıyrılırım bu işten onu düşünüyorumHemen uzaklaş o adamdan,icralık olduğu halde borç alıp tatil yapan adamdan ileride ne bekliyorsun.kızının rıskını bu pis adama yedirme
Yani eminiz güvenilmeyeceğine... sağdan devam etsin yürüsün gitsin...Belki de şimdiye kadar akrabalarını kullanmıştır bir ben kalmışımdır.
Faturalarını ödemedim banane aynı evde bile yaşamıyoruz. Dışarı çıktığımızda hesapları ödedim sadece hazirandan beri. Ondan önce de teklif ettiğimde hayır demiyordu.Adam olsa sana teklif etmez hicmi yok başka ark ailesi bide faturalarini odemissin o kadarı bile fazla hicmi ezilmedi sen öderken resmen kullanmis dahada kullanacakmis iyiki yok demissin
Var ama bağlarını koparmış pek görüşmüyor onlarla. Artık öyle paranoyak oldum ki çalışmasam belki tanımak bile istemezdi beni diye düşünüyorumÇekmemeniz isabet olmuş
Bana kalırsa bağınızıda koparın bu adamdan
İşin içine para girince midemi bulandırıyor bu erkekler..
Ailesi yokmu sizden kredi çekmenizi istiyor
Bir de mesleğinizi öne sürüyor
kız ben valla boş oturuyorum işyerinde diye bakıyorum ama sen kadar aktif değilim HELALLLAhhahaha ben de senin gibi fazla aktifimmmm kuzum
Maaşını biliyor mu?Var ama bağlarını koparmış pek görüşmüyor onlarla. Artık öyle paranoyak oldum ki çalışmasam belki tanımak bile istemezdi beni diye düşünüyorum
bu aşamada asla kredi çekmeyin
hatta evliyken bile çekmeyin de
ama adamın çocuğu ile tatil lüks olmayabilir
zira o çocuğu yılda 15 gün görüyorsa ve onu tatile götürecekse maalesef bu sene param yok diyememiş olabilir
siz uzak durun bu aşamada
Tam bilmese de tahmin eder. Öğretmenim devlette, özel derslerim var, bunları biliyor.Maaşını biliyor mu?
tek başına ödeyebileceğin miktarda bir kredi istediyse bende çalışıyorsun diye tanımak istemiş derdim ama 1 senede uzun değil mi ya öyle plan yapıp da beklenti içine yaşamak içinTam bilmese de tahmin eder. Öğretmenim devlet de, özel derslerim var, bunları biliyor.
Çok haklısınız beni de yanıltan zaten olgunluğu, mesleği oldu. Kriter ne peki, kavun değil ki koklayasın hepsi mi kelek bunların?meydan vermeyecek biri ile şans oyunu oynamış, kazandırmamışsınız. İşini mesleğini eline almış, olgun tavırlı beyefendilerin üç kağıtçı çıkması çok zedeleyici, insanın güven hissine zarar veriyorlar.
Bende sizin gibi düşünüyorumVar ama bağlarını koparmış pek görüşmüyor onlarla. Artık öyle paranoyak oldum ki çalışmasam belki tanımak bile istemezdi beni diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?