Zor bir durum Allah kolaylık versin.. Ama ben annenlere nasıl borçlandın anlamadım.. Yani sonuçta evleniyorsun zaten bunları yapmaları gerekmiyor mu, borçlanmak ne demek?
canım sen annene borçlandıgın 1000 tlyi ödeme derdindeysen neden karşı tarafın ailesinden
yardım bekliyorsunki
bilememdim şimdi:26:
Allah razı olsun
annemler zaten çoğu şeyi yaptılar. mesela süpürge almam gerekiyordu ve bende nakıt olmadığı için parasını onlarda almam böle bi borçlenma yoksa saolsunlar nevresımlerımı örtülerimi bornoz takımlarımı vs. annemler yaptı zaten bunlar ayrıca benım aldığım seyler..
ya en basitinden tel faturalarını dahi suan nişanlım ödüyor.. iice sinirlerim gerildi.
ağustosun sonunda düğünüm var ve ben borç içindeyim. Evimizin eksikleri için alışverişe çıktık annemlere 1000 tl borçlandım 15inde maaşım yatacak ama bunun dışında daha ödemelerım var ve işin içinden çıkamıyorum. Nişanlım deseniz oda kredi ödüyor borcu var. Gelcek ayın hesabınıda yaptım kuaför parasını dahi denkleştiremiyoruz ne yapacağımı bilemiyorum. Kimseden para isteyemem öle bi huyum var hiç sevmiyorum borç almayı anneme olan borcumu bile bir an önce ayın 15 olsada ödesem diye bakıyorum. Yıne benım aılem bırz da olsa yardımda bulunuyor. Biz herşeyi kendimiz yapacağız ailelere pek yük olmayacağız die anlaştık ama nişanlımın aileside temeli eli eteği çektiler bi kuruş harcamıolar. çok sinir oluyorum şu anların tadını çıkarmam gerekırken ne yapacağım die düşünüyorum. üstelik ortada daha gelınlık ve damatlık bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?