Para yoksa bakım süs arkadaş da yok :(

Öncelikle şunu söylim makyajli olup olmamanız sorun değil kendine bakan insan var afedersiniz yüzünü yikamayip dişlerini fircalamayip dışarı çıkan insanlar var üstü başı lekeli pis kokan insanlar ayrıca kimse arkadaş gözüyle bakmaz eee siz böyle olmadığınız için neden kendinizi sürekli yargılıyosunuz ağda konusuna gelince arkadaş çevreyi boşver senin için. Önemli olan tek şey kocanın yanında bakimli temiz olmalısın kötü koku diyosunuz bunu eşiniz fark etmemesi lazım bırakın çevreyi tmm para olmayınca bu dediklerimiz olmaz ama paran illaki biyerden gelecek bir kısmını kendine harca zengin değiliz diye ölecek değiliz...zengin başı kapalı bir insan getir yanıma aynı şekilde bende durim yanında ikimizde bakimliyiz kim bilecek bu paralı bu parasiz... Emin ol. İnsan önce kendinin kıymetini bilmeli ... Sizde kendinize güvenin kimseden uzak durmayin

insan bazen istediği şeyler olmayınca, istediği kıyafetleri giyemeyip istediği çantayı takamayıp istediği kiloda olmayınca iyi hissetmiyor kendini. biz kadınlar bi iki kilo fazlalıkla çirkin hissedip bi kaç parça altınla zengin hissedebiliyoruz. bunun tek çaresi odaklandığınız yeri değiştirmek. eğitiminizi düşünün farklı yönlerinizi gözünüzün önüne getirin anlatacak bi çok konunuz vardır. hayallerinizi düşünün onlara odaklanın. bazı dönemler olur insanların hayatında ama aşılacak bitecek dönemler. sizde biliyorsunuz psikolojinizi bunlarla bozmayın. eviniz de olur arabanız da güzel kıyafetleriniz de her şey zamanla olur. kendi ailemden biliyorum. her ailenin böyle dönemleri oluyor.

Haklısınız ben de o sureclerdeyim işte az ile çok şey yapabilirim orası tamam. insan ilişkilerini de pek kafaya takmamak lazım sanırım belki de ben çok onyargiliyim kendim hakkında bunu bir duaunmeliyim enjekte etmeliyim kendime kendimde bunu sorgulamaliyim sorgulayayim

Bu sorgulayiş belki de bir başlangıçtır kim bilir haklısınız doğrusu .

kendinizi üzmeyin böyle şeyler için, bir yola girmişsiniz eşinizin de durumu belli sizin de ama gelip geçici şeyler bunlar halinizi vaktinizi kabullenin ama geçeceğini de bilin. ne güzel bir evladınız var küçük çocuklu annelerle görüşün. çocuklar oynarken siz de sohbet edersiniz ki bence arkadaş şart değil olmasa da oluyor.

Canım hangi şehirdesin? Boyun kilon kaç? Yani eğer istersen hepimizin evinde bir iki fazladan kıyafeti mutlaka vardır. Gönderebiliriz. Zaten çok da olsa az da olsa hep dönüp dönüp aynı şeyleri giyiyor insan. İnşallah yanlış anlamazsın bu yazdıklarımı. Seni o kadar iyi anlıyotum ki. Ped bile alamadığım bir dönemim oldu benim de. Ben o dönem saçıma fön çekmeyi öğrendim. Evdeki şekerle tuzla limonla peeling yapardım neler neler. Kendime manikür pedikür yapmayı öğrendim. İnternetin varmış bak o zaman internette yoktu benim. Şöyle söyleyeyim telefonum bile olmadı senelerce. Nasıl atlatabilirsin bu dönemi yardımcı olmak herkes ister diye düşünüyorum canım.

Süslü değilsiniz diye mi arkadasınız yok ? Daha neler

Simdiye kadar hic kimseyi makyaj yapmis mi gosterisli giyinmis mi diye ayirmadim acikcasi makyaj yapan arkadaslarim da oldu yapmayan sade olanlar da..insanlari bu sekilde ayiran kisilerle zaten bir bag kurmayin hic gerek yok kendinizi de dislaniyormus gibi hissetmeyin

Reactions: 000
Bakımla süsle arkadaşlığın bağlantısını kuramadım Bence siz bu düşünce kompleks haline gelmeden aklınızdan atmaya çalışın. Ayrıca bakım, bir temiz bedene ve bir temiz kıyafete bakar parayla ilgisi yok.

Son düzenleme:

Ya komik gelebilir ama tavsiye vereyim. ben de bu aralar sıkıntıdayım ve pazara gidiyorum Yani 100 tl ye belki herhangi bi mağazadan 1 tane eşya alacakken sosyete pazarı gibi pazara gidiyorum.

100 tl ye 5 tane eşya alıyorum. Hem de orijinal ürünler geliyor minik defolu ya da ithal ürünler. bershka, zara, penti, lcw, mango... :)

selam bakımla para aslında çokta alakalı değil bence evet para oluna daha güzel ama cildini temizleyip bi nemlendirici sürünce de güzel olabilirsiniz çok pahalı şeyler değil.
kıyafete gelince de evlenenli 1 sene oldu henüz hiç kıyafet almadım bekarkenkiler dolap taşırıyor valla almayacağım da eskiyene kadar. sizde idare edebilirsiniz.
asıl mesele ise sizi yüzünüzdeki makyaj , sırtınızdaki cekt için seveceklerse zaten sevmesinler uzak olsunlar

Bakım, süs, güzel giyinmek evet tabiki parasız zor. Bir fön bile 25 lira.
Ama bunları arkadaşımız veya arkadaş bulmak için yapanı görmedim.
Arkadaşım beni doğal olarak seven ve kabullenendir
Doğalıktan kastım tabiki paspal, pis olalım anlamında değil.
Temiz olmayan, ter kokan birini kimse istemez zaten
Siz arkadaş bulamiyorum diyorsanız birazda sorunu kendinizde arayın derim
Hiç mi kafadengi, hoşsohbet biri yok çevrenizde
Herkese kulp bulmuşunuz, ama belkide sorun sizden kaynaklıdır?
Çocuğunuz varmış. Havalar ısınmaya başladı. Parka gidin ilaki orda başka anneler vardır. Çocuklar oynarken muhabbet sohbet derken kafalar uyuyşursa kahve içerseniz zamanla arkadaşlık ilişkisi oluşur belkide.

Gelmez tabi neden gelsinki bilgi almak icin bir suru alet var ellerinde neden sizden bilgi alsinlar insanlar dertlesmek biraz kafa dagitmak belki birlikte birseyler yapmaktan hoslanirlar bilgi almak icin seminere gideyim daha iyi neden sizden bilgi alayimki biraz eglenceli ve pozitif olmayi deneyin ise yarayacaktir

Eğlence anlayışı dedikodu mu bu mu yani. Dertleşmek ayrı konud
Sorun bende dedim zaten orayı kacirmissiniz sanırım bu kulp bulma meselesi değil benim karşıma çıkan insan tipleri böyle sizin yasantinizda olmayabilir ama ben kendimi herkesin yaşadıklarına göre değil kendime göre değerlendiriyorum herkes dedikodu yapıyor diye ben yapmak zorundaymisim gibi bir dayatma söz konusu olunca afedersiniz ama arkadaş edinicem diye insan kendi karakterinden odun vermemeli o zaman o sizin hayatınız olmuyor . Başkalarının şekillendirdiği bir hayat oluyor. Yazdığınız şeye cevap yazıyorum ki daha açık net olsun diye kimseye kulp bulma derdinde değilim yani. Kendime göre cevap veriyorum , ben onların ilgili alanlarına zaten saygı gösteriyorum ama iş sizin (kendimin yani) ilgi alanlarına gelince insanlar burun kiviriyorsa eeee noldu ben niye kendimden odun veriyorum niye suruye katılıyorum neden bu farklılıklarla kabul görmüyorum o bana göre farklı ve kabul ediyorum o zaman o da beni kabul görmeli ...

şimdi bu bakış açınız değişik

evet bunalmışsınız ama arkadaşlık ile süsün püsün ilgisi ne

onlar ergenler arasında önemlidir

makyaj yapmam düğünden düğüne

eee çevremde makyaj yapan yok mu çokkkk

mesela bir arkadaşım var hamile yüzünde yağlıboya makyaj modunda

bana kalırsa sağlıksız ve bir hamilenin makyaj yapmaması lazım ama o bunu bana sormadığı için bu görüşümü onunla paylaşmıyorum muhabbetim öğreticilik içermiyor

karşımdakine ben iyiyim, ben bilirim mesajları vermemeye çalışıyorum zira aksi durumda insanlar uzaklaşıyor

hatta ben bir olay anlatayım da gülün

oğlum küçük karşı bloktaki kadınlar ile aşağıda oturuyorum

bir konu açıldı sohbet ediliyor hepsi yorum yaptı ben sustum sonra o muhabbetin üstüne bir arkadaş daha geldi o blokta oturan ve beni tanıyan, mesleğimi bilen baktı konuşmalara bir de bana baktı susmaya devam ediyorum, bozmadı konuşulan konu direkt benim mesleğimle ilgili ama ben onların fikir yürütmesini neden keseyim ya da ama o böyledir dediğimde üstten bakıyor havası neden yaratayım konuştular oldu bitti onların yaptığı yorum ile zaten o konu değişmeyecekti

sonra ben yokken söylemiştir muhtemelen diğerlerine ki öğrendiler ne iş yaptığımı

dediğinize katılıyorum, bir ortama girdiğinizde bakımlı, iyi giyimli iseniz, insanların davranışları daha farklı oluyor, keza iş görüşmelerindede o şekilde....örneğin, araba almıştık, komşuların selam verme şekli bile değişmişti...önceden kiracıyken
komşu tavırları farklıyken, kendi evimiz olduğunda daha farklı olanlar oldu...tabiki tüm bunlar yanlış olan davranışlar, ama malesef böyle...

Makyajinizla,giyim kusaminizla ya da maddi durumuzla ilgilenip arkadaslik kuracak olan zaten kurmasin.Bakimli olmak demek,tonla makyaj, sürekli fonlu gezmek demek degildir.Temiz kiyafetler giymek,kisisel hijyene dikkat etmek de bir nevi bakimdir.Ayrica bir tarz olusturmak icin yüklü para harcamaya da gerek yok.Misal ben fular kullanmayi cok severim.Sade giyinirim ama güzel bir fularla cok şık hissederim kendimi.Siz de kendi zevkinize uygun taki vs ile şıklık olusturabilirsiniz.Ama bunu arkadas edinmek icin degil kendi ozguveniniz icin yapin.Gunluk hayatta makyaj yapmam,agir makyaji sevmem de,bir arkadas bulusmasina temiz bir blue jean ve tisortle katilabilirim ama bir suru arkadasim var.

Konu sizin anlattiginizla ne alakası var ben bilgi deyince neden bu kadar sığ düşünüyorsunuz anlamıyorum İsveç bilim adamları mı geliyor aklınıza ben de dünden beri bunu anlayamadım kulüpte kek tarifi vermek o lezzet üstüne konuşmak da bilgi değil mi hanım efendi sizin mesleginize herkes sıcak bakacak diye bir şey yok onlar fikirlerini söylerken gayet tabi aa bu benim işim ben yapıyorum deyip kek gibi atlamakda parmak kaldıran öğrenci gibi olmaz mı zaten benim konuyla iliskilendiremedim yüksekten bakmak falan demissiniz ne ayıp cidden... Üzgüdüz beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…