Damdan genelde senin fikirlerini severim ve uyuşuruz,bu sebeple yazmak istedim sana,yanlış anlama lütfen.
Konu sahibi daha önce çok bunaldığı için gideceği 2 günlük tatil ile ilgili konu açmıştı,hatırlarmısın bilmem. Eşi onuda sorun etmişti ki,öyle 5 yıldızlı otelde konaklama değildi,pansiyonda kalınacaktı,minimal harcamalar yapılacaktı. Bu sebeple o konudada hak vermiştim şimdide veriyorum. Birde eşi konu sahibine "sen kendini eltinle bir tutma,onun babası para içinde yüzüyor"dedi ve eşinin ailesininde durumu iyi. Benim kızdığım tabiki yardım edilsin ama tek bir taraf elini taşın altına koymasın,eşinin ailesi verebilir biraz,biraz eltinin ailesi verir,birazda konu sahibinin eşi ,hallolur bir şekilde ama neden tek başına bu aile yapıyor tüm yardımı anlamadım ,ki zaten konu sahibi verme vs demiyordu tatil olayında bozuldu doğal olarak "ben ona verme demiyorum,veriyorda gayet,sorun etmiyorum ama bana 2 günlük kaçamağı çok görüyor"diyerek.
Ben bu anlamda Elif'e hak veriyorum. Eşi teşekkür edeceği yerde birde üste çıkıyor ki Elif'in okula giden kardeşine ,kendi maaşından harçlık vermesini bile sorun etmiş bir adam bu,Elif'in ailesine böyle bir parayı verdirmezdi diye düşünüyorum.