Para

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Zihniyeti iğrenç .Kınamıyorum.

Çok biliyor haspam. Bütün gün ev işleriyle uğraşıp, çocuğa bakacaksınız bir de canınız pizza isteyince yiyemeyeceksiniz öyle mi? O ne işe yarıyor peki, ne için çalışıyor? Bana bir pizzayı bile çok gören adam da otursun kendi donunu kendi yıkasın bir zahmet. Allah tüm kadınları böyle öküzlerden uzak tutsun. Siz onunla evlenmeyip işe girseniz gül gibi geçinir giderdiniz zaten. Ortak bir hayatı paylaşıyorsunuz, eşiniz evlilik kavramını çok yanlış anlamış

Biz ev hanımı olunca sanki akşama kadar yataktan çıkmıyoruz. Boyle bişey canlaniyo heralde erkeklerin kafasında kadın evde olunca. Halbuki çalışsak bu kadar yorulmayız. Çocuk, temizlik, utu, yemek bunların hepsini gunluk yapiyoruz ama gunlu para veren yok 🤣ölseeeler ödeyemezler hakkımızı bu kocalarımız.

Kocaniza ne kadar mal bir herif haysiyetsiz demek isterdim ama diyemem cunku banlanirim. Bak demiyorum demek isterdim. Cimri herif diyorum sadece.

16 aylik bir bebeğim olduğu için ben çalışamıyorum eşim çalışıyor. Fakat eşimin söyle bir söylemi var. ben çalıştığım için ben keyif yaparım ama sen çalışmadığın için hiçbirşey yapamazsın keyfi bir şeye para harcayamazsın diyor ( mesela eve bir pizza söylemem bile gözüne batıyor) sizce bu doğru mu ya da ne derece doğru?
Benim eşimde böyle 😥 kayınvalide böyle yetiştirmiş, sülalecek ben işe gireyim diye uğraşıyorlar sanki işe girsem paramı onlara vericem.

Eşim bana böyle bir laf etse, yemeğini de parayla yaparım, donlarını da parayla yıkarım ve şaka yapmıyorum yaparım bunu.
Madem is ticarete dökülecek, herkeste kafa var.

Ömrüm sağolsun annemin lokmalarımı sayması, benden yiyecek kaçırması ile geçti allah göstermesin eşim de ayni şeyi yaşatsaydı kahrolurdum..

Zaten evlenene kadar evde huzurla yemek yiyemedim diye 2 yılda 20 kg aldım tosun oldum şimdi 😂

Tam bir ahmakmış bu adam. Evlilikte senin benim param mevzusu olmamalı. Yazıklar olsun

Bu bencillik karşısında sessiz kalma gerekirse büyük olay çıkar ama onun kafasına evlilikte senin paran benim param olmadığını sok.. ilerde çocuk bişey isteyince onunda gözünü herşey de bırakır bu adam benim param der onada..

çok rezalet gerçekten. internetten yaşadığınız şehirdeki tam zamanlı çocuk bakıcısı-ev işlerini yapan kadın ilanlarına bakın, kendinize bir maaş belirleyip eşinizden talep edin.

Sensiz pizza yerse onunda boğazında kalsın o zaman.

Bu nasıl bir kafa yaa gerçekten anlamıyorum

Eşiniz hödük bildiğiniz dümdüz hödük...
Sessiz kalmayın, bırakın ev işi yapmayı, çocuğa da bakıcı tut ben çalışacağım deyin, herşeyi para vererek yaptırsın görsün nasıl oluyormuş, terbiyesiz herif

Eşiniz insanlıktan nasibini almamış evlenmeseymiş keşke bugün eşinden esirger yarın çocuğundan.

Akşama tam kendine kadar yemek yap, "yemeği ben yaptığım için lezzetine ben bakıp doyacağım" de.
Kendi çamaşırların haricinde makineye çamaşır atıp yıkama, ütü yapma. Sorunca aynı tarzda cevap ver.
Şaka yapmıyorum lütfen yap bunu.
Ve ikinci bir çocuğu şu anda düşünme, bir an önce çalışabilmek için imkan yarat.

Nasıl evlendiniz bu kafayla, geçmiş olsun..

Bir an evvel çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durun, sizi haketmeye çalışmayan bu türlerden de uzak durun derim ben..

yillardir evliyim ve evdeyim. tabiri caizse koca parasi yiyorum. arkadaslarimla kahve icmeyede cikarim, bazen kahvaltiya gideriz disari, cocuklari alip sinemaya, birlikte otuurp internetten alisveris de yapariz.
Kisaca keyfi seylere para harcariz. Peki ben bunu buraya nispet olsun "bak benim kocam coook iyi" diye mi yaziyorum.
hayir
esiniz disarda calisip eve para getiriyorsa siz de evde calisiyorsunuz , mesela eve temizlikci gelse para, asci gelse para, cocuga bakici tutulsa para… dolayisiyla keyif yapmak sizinde hakkiniz.
Mesleginiz var mi bilmiyorum ama esiniz evde otursun siz calisin, temizlige gitseniz bile evi gecindirecek parayi kazanirsiniz. esinizde görsün bakalim evde oturmak ne demekmis.
ha bu yazdigim biraz ütopik farkindayim ama ben size benim bu durumda ne yaptigimi (yapacagimi degil bakiniz bu yazacaklarimi yapmisligim var)
evde hicbir is yapmayin, sadece kendinize ve cocugunuza yemek yapin, sadece kendi camasir ve ütünüzü yapin, esiniz eve gelincede cocugu birakip yürüyüse cikin, esinizde görsün bütün gün evde durmak neymis.

Ömrüm sağolsun annemin lokmalarımı sayması, benden yiyecek kaçırması ile geçti allah göstermesin eşim de ayni şeyi yaşatsaydı kahrolurdum..

Zaten evlenene kadar evde huzurla yemek yiyemedim diye 2 yılda 20 kg aldım tosun oldum şimdi 😂

Tam bir ahmakmış bu adam. Evlilikte senin benim param mevzusu olmamalı. Yazıklar olsun
Anneniz neden yaptı peki bunu??? Çok kilolu falan mıydınız??
Bazı anneler kilolu olan çocuklarına bu saçma davranışlarla iyilik yaptığını zannediyorda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X