- 14 Eylül 2014
- 20.329
- 95.529
- 798
Yani ben olsam toruna takarım. Boşanırsa giden takıyı vermeme durumu oluyor. Satıp yiyor yada gitti aile yadigarı. Ben olsam torun kızsa onun 16 yaşında falan veririm.Geçen gün arkadaşlarla konuşuyoruz,üç beş mücevherim var oldukça kıymetli ve antika değeri olan. Dedim ki bunların hepsini gelinime takarım artık napayım,malum kızım yok bir oğlum var sadece. Allah ömür verir de evlenirken yanlarında olabilirsem hepsini takarım dedim. Herkes avaz avaz bağırdı “aaaa hayatta takmam senin yerinde olsam” diye
Yahu napıcam mücevheri, herşey gençlikte güzel,bari sağlığımda takayım güzelce de mezarıma gelip de pinti karı demesinler diye düşünmüştüm. Ama demek ki herkes öyle düşünmüyor,malına mülküne eşyana ölene kadar sahip çıkacaksın,ölünce gelip alsınlar. Milletin gözü açıldı,kimse salak değil demek ki diye düşündüm sonra![]()
Hatta anneannemden bana altın bir Reşat altınlı küpe kaldı. Hayatta takılmaz. Ondan ikisini tek tek kız yeğenlerime vereceğim oğlum yerime. Anneannemi tanımayan gelin o küpeyi çatır çatır yer en azından yeğenler yesin