Paragöz kayınlar

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi akşamlar,

Eşinizin erkek kardeşleri eşinizden hep para istese ve eşinizde verme gönüllüsü olsa, siz onu uyardığınız haldede ben onların baba yarısıyım dese sizi dinlemese ne yapardınız?

Ve bu durum sürekli yaşanıyor verdikcede daha çok istiyorlar.

İyi akşamlar,

Eşinizin erkek kardeşleri eşinizden hep para istese ve eşinizde verme gönüllüsü olsa, siz onu uyardığınız haldede ben onların baba yarısıyım dese sizi dinlemese ne yapardınız?

yolacak kaz bulmuşlar niye istemesinler...

İyi akşamlar,

Benim esimde anne babasına, ablasına, kuzenlerine, amcalarına veriyor ve maalesef ben karısamıyorum artık umursamamaya basladım cunku bunu sızın soyoemenizle anlamaz maalesef

Bu kişiler genç mi çocuk mu çalışıyor mu? Calisma çağında zamanında olup da para istiyorlarsa ve eşin harclik veriyorsa hoş değil. Ama ogrencilerse olur o kadar.

Konu cok havada

Kardesler kac yasinda, ogrenci mi, calisiyor mu?

Istedikleri miktarlar ne kadar?

Geliriniz ne kadar?

Parayi ne icin istiyorlar?
Ogrenci cocuklar bir kahve sinema vs parasi isterse gerekirse ben kendimi sıkar yine de veririm mesela.

Ama yuklu miktarlarsa is degisir.

Vardi bir uye. Kayni universite mezunu. Calismiyor. Abiden iphone vs istiyor... abi de asgari ucretten biraz fazla aliyor

Bu kişiler genç mi çocuk mu çalışıyor mu? Calisma çağında zamanında olup da para istiyorlarsa ve eşin harclik veriyorsa hoş değil. Ama ogrencilerse olur o kadar.

Birisi çalışıyor diğeri öğrenci ama prt time çalışıyor, ve kayınpederim eşimin iki katı maaş alıyor yani durumları gayet iyi.

Konu cok havada

Kardesler kac yasinda, ogrenci mi, calisiyor mu?

Istedikleri miktarlar ne kadar?

Geliriniz ne kadar?

Parayi ne icin istiyorlar?
Ogrenci cocuklar bir kahve sinema vs parasi isterse gerekirse ben kendimi sıkar yine de veririm mesela.

Ama yuklu miktarlarsa is degisir.

Vardi bir uye. Kayni universite mezunu. Calismiyor. Abiden iphone vs istiyor... abi de asgari ucretten biraz fazla aliyor

İstedikleri miktar 200, 300 lira yani az para değil. İkisininde elinde son model telefon var yenisini alcaklarmış o yüzden istiyorlar.

Bize temizlikçi iki haftada bir geliyordu. Eşim bu ara gelmese olur mu elim biraz sıkışık dedi. Aynı gün kardeşine "ofise para bıraktım alırsın" yazdığını gördüm tesadüfen. Artık haftada bir alıyorum temizlikçiyi.

Bize temizlikçi iki haftada bir geliyordu. Eşim bu ara gelmese olur mu elim biraz sıkışık dedi. Aynı gün kardeşine "ofise para bıraktım alırsın" yazdığını gördüm tesadüfen. Artık haftada bir alıyorum temizlikçiyi.

Süpersin :)
Bu benimde aklıma gelmesi değil. Eve yardımcı değilde eşimi borca soksam en azından bizim için olur ;)

Back
X