- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Numismatic bilimde uzman biri varsa ona gösterin. Tarihi paralardan ancak onlar anlar. Bir araştırın nette filan. .
Eski para satilabiliyormuymus
Kız sep nirden buldun bu paraları, adresi yolla çabuk
Yok bu kişiler dalında uzmanlar.satmaya niyetiniz yoksa bile değerini bilirler.birkaç yer var bu bilimle ilgilenen sanırım kadıköy de bir tanesi.bir dernek galibaGüvenemiyorum işte. Gerçi satmayı düşünmüyorum dediğim gibi ama olur da satarsam diye değerini düşük söyleyebilirler.
tuh çok da ihtiyacım vardı, malum bebe geliyorUzak dur paralarımdan... Topladım canım. Doksanlı yılların ortasına kadar abim toplamış, sonrasında ben devam ettim.
Yok bu kişiler dalında uzmanlar.satmaya niyetiniz yoksa bile değerini bilirler.birkaç yer var bu bilimle ilgilenen sanırım kadıköy de bir tanesi.bir dernek galiba
(232) 484 01 57bak bu İzmirde ki numara bir ara istersen..İzmir numusmatik derneği. .İzmirdeyim ben ama
Bir iki dükkanda gösterdim içlerinden seçtiklerimi adamlar surat buruşturdu 10 lira falan veririz dediler. Satmak istemiyorum dedikçe bilgi vermek yerine 10 lira veririz deyip durdular. Şüphelendim.
Bende istanbulda babamla geziyordum biz yabanciyiz tabi cekik gozluyuz ama turkce biliyorum adam bizim parayi 10000 tugrug (15 tl ) parayi 1 liradan aliyorum dedi koleksiyon yapiyorum dedi kandirmaya calisti aslinda adama bedava verecektim paramiz turkiyede sergilensin diye adam oyle davraninca vazgectim dikkatli olun iyi bileninden yardim alin esimde koleksiyon yapiyor ama biz hic arastirmadik nerenin ve degeri ne diye sakliyoruz sadeceİzmirdeyim ben ama
Bir iki dükkanda gösterdim içlerinden seçtiklerimi adamlar surat buruşturdu 10 lira falan veririz dediler. Satmak istemiyorum dedikçe bilgi vermek yerine 10 lira veririz deyip durdular. Şüphelendim.
(232) 484 01 57bak bu İzmirde ki numara bir ara istersen..İzmir numusmatik derneği. .
Rica ederim.hayır öyle düşünme onların işi o eminim zevke yapıyorlardır.kolleslsiyoncu değiller diye sana uyduruk fiyat vermezler hem.Teşekkür ederim. Bir arayayım yarın. Çok da var, hepsine baktırmak da ayıp olacak gibi geliyor.
Rica ederim.hayır öyle düşünme onların işi o eminim zevke yapıyorlardır.kolleslsiyoncu değiller diye sana uyduruk fiyat vermezler hem.
Ben arkeoloji okudum ama anlamam hiç. Zaten anlamadım diye okulu bıraktım.
Okuldan birilerine ulaşmaya çalışayım haber veririm sep.
Çevrende sanat tarihi arkeoloji falan okuyan var mı? Fikir verebilir sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?