- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
in vino veritas benim babam antikaci,istersen resimleri gonder sorarim babama.Suan sehir disinda yalnız, dondugunde sorabilirim
google amcaya niye sormuyorsun, fotoğraftan arama da yapabiliyor artık.
https://images.google.com/?gws_rd=ssl
Bende de var bir sürü. Babam biriktirmis vakti zamaninda. Öyle duruyorlar..
latin alifbasi deyilse,hangisi.kiril ve arab alifbasini okuya biliyorum.
istersen koy buraya bakalim.anlarim belkiKiril de var arap da.
Yok Benimkiler durmuyor. Denk geldikçe üstüne ufak ufak ekledim birşeyler. Ama en eskiler üzerinde hangi dilde olduğunu bile bilmediğim yazılar olanlar var mesela.
istersen koy buraya bakalim.anlarim belki
Bi fotosunu koysana buraya en eskisinin mesela merak ettim..
Bundan sonra senin adın kirli çıkı SephoraaUzak dur paralarımdan... Topladım canım. Doksanlı yılların ortasına kadar abim toplamış, sonrasında ben devam ettim.
Bundan sonra senin adın kirli çıkı Sephoraa
Bazı eksperler varmış, sadece para koleksiyonlarına değer biçen, paraların önlü arkalı fotoğraflarını yollayıp ön değerlendirme yapmalarını isteyebiliyormuşsun elinde bir hazine mi saklı yoksa bir değerleri yokta manevi değeri mi var öğrenebiliyormuşsun, anammm senin için araştırırken 250 kuruşun 85.000 liraya satıldığını okudum
Ben dememin gaymesini almaya gidiyorum
Yukarda bir iki tane var. Hepsini yollamam çok mümkün değil. Baya cok lar çünküFotoğraflarını yolla bi sordurayim
Bende koleksiyon yapıyorum .
Bundan sonra senin adın kirli çıkı Sephoraa
Bazı eksperler varmış, sadece para koleksiyonlarına değer biçen, paraların önlü arkalı fotoğraflarını yollayıp ön değerlendirme yapmalarını isteyebiliyormuşsun elinde bir hazine mi saklı yoksa bir değerleri yokta manevi değeri mi var öğrenebiliyormuşsun, anammm senin için araştırırken 250 kuruşun 85.000 liraya satıldığını okudum
Ben dedemin gaymesini almaya gidiyorum
Her şeyi biriktirebilirim mune. Tam bir kirli cikiyim.
Koş koş eski paraları kontrol et. Satmam diyorum da birine 80 bin verseler satarım
Tamam görmedim bakacağımYukarda bir iki tane var. Hepsini yollamam çok mümkün değil. Baya cok lar çünkü
Dedemin var Osmanlı parası, kesin iyi para ediyordur, diğerlerine çaktırmadan alıp okutayım ben onuHer şeyi biriktirebilirim mune. Tam bir kirli cikiyim.
Koş koş eski paraları kontrol et. Satmam diyorum da birine 80 bin verseler satarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?