Paralar paralar

Bende cok merak ettim soyle tumden bi poz al.

Bir de o kadar emek var satmam diyorsun guvenilir bi yer ariyorsun anladim ben.

Bir de arap ve kiril ozellikle ayri ayri koya bilir misin.

Uzak dur paralarımdan... Topladım canım. Doksanlı yılların ortasına kadar abim toplamış, sonrasında ben devam ettim.
Bundan sonra senin adın kirli çıkı Sephoraa
Bazı eksperler varmış, sadece para koleksiyonlarına değer biçen, paraların önlü arkalı fotoğraflarını yollayıp ön değerlendirme yapmalarını isteyebiliyormuşsun elinde bir hazine mi saklı yoksa bir değerleri yokta manevi değeri mi var öğrenebiliyormuşsun, anammm senin için araştırırken 250 kuruşun 85.000 liraya satıldığını okudum
Ben dedemin gaymesini almaya gidiyorum

Her şeyi biriktirebilirim mune. Tam bir kirli cikiyim.
Koş koş eski paraları kontrol et. Satmam diyorum da birine 80 bin verseler satarım

nerde yahu bende var eski kuruşlar

Yukarda bir iki tane var. Hepsini yollamam çok mümkün değil. Baya cok lar çünkü
Tamam görmedim bakacağım
Özel dönemlerde çıkan paralar varsa onlar daha kıymetli oluyor.
Ve koleksiyoncularin eksiklerini tamamlıyorsa paran yine değerli oluyor. Ama genel olarak pek bir şe y etmiyortabi :) gündüz sordurcam

Her şeyi biriktirebilirim mune. Tam bir kirli cikiyim.
Koş koş eski paraları kontrol et. Satmam diyorum da birine 80 bin verseler satarım
Dedemin var Osmanlı parası, kesin iyi para ediyordur, diğerlerine çaktırmadan alıp okutayım ben onu
Osmanlı paralarını müzayedeler de satıyorlarmış, 85 bin liraaa babamında paraları vardı, eski para bu deyip kenara attıydık, ne yaptık biz onları acaba benim eski bunlar yaaa at gitsinciliğimden oluyor bunlar heeeeppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…