- 6 Ocak 2014
- 1.415
- 733
- 333
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Abdülmecid dönemine ait olsun mümkünse, 85 bine müzayede de satılan Abdülmecid dönemine aitmiş
Abdülmecid dönemine ait olsun mümkünse, 85 bine müzayede de satılan Abdülmecid dönemine aitmiş
Ah Sephoraa yaktın bizi, bu gece rüyamda dedemle babamın paralarını görürüm artık
bir az yakindan koya bilirmisiz resmi .Eki Görüntüle 1824513
sevva7 bunlar nedir anlıyorsanız benide bilgilendirirmisiniz..
arapça olanın biri ön yüzü diğeri arka yüzü..
bir az yakindan koya bilirmisiz resmi .
400'e yakın sanırım sayıları. Bir kısmı maddi olarak değersiz onları biliyorum. Türk paralarını ya da avrupa paralarını okuyabiliyorum. Okuyamadigim 50-60 tane var sanırım. Hepsini fotoğraflamak çok zor.Elinde sadece iki tane mi vardi yoksa:)))
Konu acacak kadar merak ediyorsun arastirmak istiyorsun ama sadece iki foto koyuyorsun:)
1 kurusluk 1378 ve osmanli devri galiba
Dedemin var Osmanlı parası, kesin iyi para ediyordur, diğerlerine çaktırmadan alıp okutayım ben onu
Osmanlı paralarını müzayedeler de satıyorlarmış, 85 bin liraaababamında paraları vardı, eski para bu deyip kenara attıydık, ne yaptık biz onları acaba benim eski bunlar yaaa at gitsinciliğimden oluyor bunlar heeeeppppp
valla arapça yazan bir tane buldum ama anlamıyorum ki .. üstelik aynı paradan 5 tane var .. zenginimde haberim mi yoktu acaba
in vino veritas yaktın bizi
1 kurusluk 1378 ve osmanli devri galiba
tşk ederim..
ay bunlar para eder mi ki acaba 5 tane var bunlardan yuppiii
in vino veritas bunlardan birşey çıkarsa dile benden ne dilersen
Aklına düşürdüm dimi.. yüzde ver bari az bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?