Param için mi benimle?

Tesekkur ederim... zaten taviz verip herhangi birsey yapmadim, karşılıklı konuşmada geçen bir söz, insanlar birbirine destek olmalı anlamında, tabii ki hayat eşle müşterek o bile hatta boşanana kadar Allah korusun..

Hemen engeli basın. Kimin üzerine diye sorması zaten herşeyin gün gibi ortada olmasını gösteriyor ki size yavaştan yol yapmış espri falan değil bunlar. Siz duygusal baktigınız için anlamamissiniz.
Benim üzerime yap ne demek ya ? Aynı kaldırımda bile yurumeyin derim. O sosyal medya hesaplarını falan kapatması göz boyama ve belki başka kullandığı hesapları vardır bunu da bilemeyiz.

Simdi bozuldugunu belli etsen, ayagini denk alir. Maddi durumun icin bile seninle evlenebilir. Evlendikten sonra somurmeye calisabilir. Suan uzulmek ilerde uzulmekten iyidir.
Yok ben hicbirsey belli etmek niyetinde değilim. Herhangi bir açıklama ya yapmayi düşünmüyorum. Doğrudan numarayı engellemek en güzeli... vazgeçtim kimse de sevmesin beni, zaten artık gerçeği de olsa inanmam mümkün değil...

Tamam şimdi size yazdıktan sonra engelliyorum doğrudan. Konusmanin devaminda hatta yok zaten ustume almam dedi, kaza falan yaparsin basim belaya girer.. ben de ben kaza yapacagim da sen basinin belasini mi dusuneceksin dedim.. yani en yakin arkadaşı ile de boyle sacmasapan bir espri anlayisi var.. birşey söyleyip, sonra siz işte çıkınca hani erkeklik böbürlenmesi yapar gibi... artık düşünemiyorum gerçekten...

Üzülmeyin. Siz allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz. Herseyde bir hayır vardır. Onun bedelli esprisi yapması sizin şüphelenmeniz ve buraya yazmanız. Ve birşeyin aciga çıkması..
3 haftada gördünüz yüzünü. 1 2 sene geçirebilirdiniz hatta evlenebilirdiniz ve sizden para koparmaya çalışabilirdi. Bence şanslısınız. Umarım karşımiza iyi erkekler çıkar

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. Umarım karşımıza dürüst şerefli haysiyetli insanlar çıkar. Aklımda kalan tek bir soru var size özelden sorabilir miyim?

Bence tam bir dolandırıcı. Arkadaşıyla o sohbeti de sizi uyandırmamak için yapmış. O derneğe bile zengin birilerini bulmak için girmiş olabilir. Kendini zengin gibi gösteriyordur mesela. Bizim ailenin şoförü aracımız için benim diyormuş hatta eşim için 'o benim yardımcım' demiş kız arkadaşlarına. Bir gün eşimin fotoğrafını çekmişler yolda şoförün nerelerde geziyor diyecek güya kız ama eşim görmüş çektiğini. Durup polis misiniz filan diye hesap sorunca gerçek ortaya çıktı. O şahıs da yalan atıyor olabilir özetle. Ki bundan sonra da malınızı kimseye vermeyin. 3 haftada hayat müşterek olmuyor. Üzülmeyin de. Çok şükür aranızda yakınlık olmadan, para vermeden bitti. Sadaka verin :)

3 haftada hayat müşterek hale gelmiyor yalnız. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz, böyle ortak hayat hikayelerine girmek için fazlasıyla erken. Niyetini bilemem, belki gerçekten şaka yapmıştır ama çok yersiz ve sevimsiz bir şaka.

Teşekkür ederim. Haklisiniz, insanlara hemen güvenip inanmak çok eskilerde kaldı. Ağız her şeyi söylüyor malesef, inanmak isteyen kalp de hemen ikna oluyor. Yine de içime kurt düştüğü ve sizlerle paylaştığım için şanslıyım.

Teşekkür ederim. Hayat müşterek derken, insanin insana ihtiyacı var anlamında, ben yazarken özet oldun diye tek bir kelime kullandım o da evliliğe ait bir kelime oldu, yanlış izlenim uyandırdı. Şaka iyi ki yapmış ki, sizlerle herşey günyüzüne çıktı

Diğer sayfalarda yazdığınız ayrıntıları yeni okudum da bu adam gerçekten hiç güven vermeyen, para avcısı birine benziyor. Hani kestirip atmak istemiyorsanız, asla para vermeyin ve iyi gözlemleyin tabi. Ama daha ilk günlerden para şakaları yapmak, aslında şaka değil, ağız yoklamaktır. Şuan sınırlarını, sizin yaklaşımınızı keşfediyor bence.

Reactions: 000
Cok itici ya
Üc haftalık adamla annda sogurdum herhalde
Agzını yoklamıs bozuldugunu anlayıncada ehe şaka demiş
İlerleyen zamanlarda baska sebeplerden daha ufak miktarlar isteyecektir eminim
Gercekten asıkmısınız bunu düşünün derim

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için...hakli olduğunuza inanıyor ve gerçekten üzülüyorum.. o kadar zeki olduğunu sanmıyorum ama bir iki arkadaşı fazlaca kurnaz, onlar kanına girdi, kendisi de bir kaç kez benim arabamı vs sürdü diye, şeytan durttu diye inanıyorum. Kalbiyle baksaydı şeytan da durtemezdi tabii. Asla ve asla para vermek niyetinde değilim.. sagolun

Soğudum zaten.. everest gibi oldum. Bu saatten sonra bizden hiçbirşey olmaz.. aşk evet olabilir ama aptal kesinlikle değilim, kendi kendini bitirmesini keyifle izlemek istiyorum artık.

Askerliği sana mı yapacak da senden utanmadan para istiyor. Deli mi ne
Kendi maskesini düşürdü değil mi? Bu arada şimdi kontrol ettim bedelli askerlik başvuruları 31 aralıkta bitmiş... 2020 başvuruları da henüz açıklanmamış... zaten yalanmış.. yazıklar olsun....

Böyle bir konu daha vardı burada. Adam parayı alıp üstüne yattı. Sakın verme. Bu damarını dene bakalım ne olacak? Hep paralı gösterirler kendilerini ilk başta

Hayat müşterek haklısınız.
Ama ben bu cümleyi karşımdaki eşimse kurarım. Üç haftalık sevgilim için,olmaz.
Teşekkür ederim.. o kelimeyi özet bir ifade olsun diye yazmıştım.
Insanlar birbirine destek olmalı, imkanları varsa bir ihtiyaç için birbirlerine arka çıkmalı gibi konuşmaları zaten daha önce yapmıştık biz kendisiyle.. ailevi bir müşterek yaşamı kastetmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…