Param için mi benimle?

başka ne gibi tavırları var sizi şüpheye düşüren? belki cidden şaka yollu söylemiştir

Bence ciddiymiş gibi Iban no iste.. jest yapacak gibi.. sonra ıbanı alır...! Normal bir erkek böyle bir şaka yapmaz.Gerçekte seni yemliyor kuş aklıyla..

3 haftalık yeni bir ilişkide yersiz bir şaka olmuş.
keza daha 3 haftadır beraber olduğu insan için sosyal medya hesaplarını kapatması da bence anlamsız. büyük bir fedakarlık değil bu, sadece sıradan bir gövde gösterisi.
belki gerçekten sizin sınırınızı görmek için laf atmıştır ama yine de temkinli olmak da fayda var.

Yüzsuze bak arabayı benim üstüme yap bedellinin yarısını öde....
Kimsin sen acaba 3 hafta önce hayatına girmişsin kendinde hak gördüğü şeylere bak.
‘Narsisistik kişilik bozukluğu’yla ilgili okuduklarımı hatırlattı. Bazı karakteri sıkıntılı bu tipler, seçtikleri kadınların kanını emiyorlar resmen. Ama küçük de olsa bir ihtimal daha var. Patavatsız gevşeğin bayrak tutanı da olabilir.

Merhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...
3 haftadır tanıdığın kişi nasıl sevsin daha tanımıyor bile.
Önce tanı Öğren huyunu suyunu ondan sonra zaten şaka mı yapıyor ciddi mi anlarsın.

Bana göre olta atmış. Siz eğer tabi seve seve deseydiniz, bir iki gururlu görünüp sonra parayı alırdı. Ayrıca maddiyatın şakası olmaz, hiç hoşlanmam bu mevzulardan. Bence bu para konusuna biraz dikkat edin bakalım tavrı nasıl olacak?

Parası var diyorsunuz acaba o sizin için aynı şeyi düşünüp denemek mi istedi. Yoksa illa başka şekilde belli ederdi paragöz olduğunu.

ya bu adam kim ki 3 haftada bunları söyleme hakkı buluyor kendinde ? o yapsın arabasını senin üzerine görsün bakalım şakayı tersten nasıl oluyormuş.. belli ki bu kızdan ekmek çıkar mı bana diye peşinde.
doğru düzgün bir adam bunun esprisini nedn yapsın ? hem de ciddi niyetle görüşüyorsa ?

Bence şakası bile iğrenç. ..üç hafta daha...ama anladigim kadarıyla arada boyle akıl durten acaba mi dedirten olaylar var ise bir daha düşünün derim...sizin yüz ifadenizden bile hoslanmadiginizi anlamistir Ona göre rota cizmistir ☺ saf kalpli olmaya lüzum yok bu zamanda ...üzmeyin hiç kendinizi ...Bu tarz çok etrafta ...sevgiler. .iyi yillar diliyorum ☺

Bence gerçek niyetini anlamak için tepki vermek yerine tamam vereyim deseydin o da kabul ederse niyetini anlardın

bahsettiği mal varlıklarının gerçekten olduğundan eminmisiniz?Sizin durumunuz iyi diye kendi de size denk olmak adına yalan söylemiş olabilir diye düşünüyorum.3 haftada size bunu söylemesi çok saçma nabız yoklamış.Eğer verirseniz size manipülasyona başlar bu kişi daha sonra..Der ki mesela sizden yine para ister vermezseniz tamam ben beni sevdiğini sanmışım özür dilerim vs. psikolojik oynar bu defa..Evlenip eşinin üzerine kredi çektirip yurtdışına kaçan koca var bu ülkede lütfen mantıklı olun.

3 haftalık ilişkide söylenmesi gerçekten abes.
Diğer taraftan da sizin için sosyal medya hesabını kapatması da abes. Herkes açık oynasın kartları görünsün karakteri çevresi.

bu arada benim bir kız arkadaşımın durumu çok iyiydi çıktığı çocuk kızla bir yıl boyunca müthiş romantik tam seven erkek modu takıldı, sonra kız evlilik konusu gündeme getirince ayrıldı kızdan.Daha sonra ortak arkadaşlarına kız zengindi gezip tozup parasını yemek için çıktım demiş..

3 hafta once tanidiginiz, isik hiziyla sevgili oldugunuz bir adamla, hangi hayatin, hangi mustereginden bahsediyorsunuz?
Allah evlatlarimiza akil fikir versin
..

Belki ağız aradı belki şaka yaptı bilemeyiz ama sizin olur diye atlamanız daha büyük problem
Onun askerliğiyle sizin müşterekliğinizin hiçbir alakası yok

3 haftada aşk mı şaşırdım

Şaka yapmış gibi geldi. Ama yersiz. Siz biraz daha bakın. Dediği kadar durumunun iyi olduğundan emin olmaya çalışın. Temkinli yaklaşın.

Vay anasını,demek sosyal medya hesaplarını BİLE kapattı senin için.
Ne basit şeylere ne büyük anlamlar yüklüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…