- 1 Ocak 2013
- 560
- 610
- 303
- 32
- Konu Sahibi Wallabiktim
-
‘Narsisistik kişilik bozukluğu’yla ilgili okuduklarımı hatırlattı. Bazı karakteri sıkıntılı bu tipler, seçtikleri kadınların kanını emiyorlar resmen. Ama küçük de olsa bir ihtimal daha var. Patavatsız gevşeğin bayrak tutanı da olabilir.Yüzsuze bak arabayı benim üstüme yap bedellinin yarısını öde....
Kimsin sen acaba 3 hafta önce hayatına girmişsin kendinde hak gördüğü şeylere bak.
3 haftadır tanıdığın kişi nasıl sevsin daha tanımıyor bile.Merhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...
Bunların olduğuna gerçekten inanamıyorum. Erkekler ne zaman bu kadar karaktersiz, bu kadar haysiyetsiz oldu.. ben şu an hatırladım, dikkat etmemistim.. ben araba mi değiştireceğim de, bana arabanı benim adıma alsana dedi.. ben de neden alayim senin adına bilmem kaç milyarlik arabayı dedim.. ayrıca elaleme ne diycem dedim.. kendisi de nerden bilecekler dedi, dedim bunun noteri var, vergisi var masrafı var, satısı vs var ben kime ne açıklayayım falan diye bi Saçma sapan konuşma olmuştu.. ağlamak istiyorum şu an...
Bence şakası bile iğrenç. ..üç hafta daha...ama anladigim kadarıyla arada boyle akıl durten acaba mi dedirten olaylar var ise bir daha düşünün derim...sizin yüz ifadenizden bile hoslanmadiginizi anlamistir Ona göre rota cizmistir ☺ saf kalpli olmaya lüzum yok bu zamanda ...üzmeyin hiç kendinizi ...Bu tarz çok etrafta ...sevgiler. .iyi yillar diliyorum ☺Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
3 haftada aşk mı şaşırdımKizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?