Param için mi benimle?

Vay cakall
Güzel bi numara cek bence
Kendini cok zeki sanıyor herhalde

Böyle bir konu daha vardı burada. Adam parayı alıp üstüne yattı. Sakın verme. Bu damarını dene bakalım ne olacak? Hep paralı gösterirler kendilerini ilk başta
Geri ne zaman vereceksin gibi mi sorayim.
Ben bir daha maddi bir konu açıldığı anda, telefonu 1 saniye diyip kapatıp, heryerden de engellemeyi yüzde yüz yapacağım...buradaki kadın aklı fikri deneyim ve dayanışması benim tamamem doğru kararı almamı sağladı.. çok özür dilerim seks için birlikte olsa daha şerefli olurdu.

Bence hemen şimdi engelle

Reactions: 000
Kaldı ki ben öğrenim kredimi kocama odetmedim.bireysel emekliliğimi bozup ödedim 5 aylık evli iken.biraz onur yahu

3 hafta once tanistigim birine 10 liralik hediye bile almam kaldi ki 15 bine yakin paradan bahsediyoruz. Zengin olmaniz sizi kullanmasini gerektirmiyor, yol verin

Tek bir cevabim var.
Ağzınızı aramış.
Sonra yan çizmiş yok olmaz diye.
Ben olsam bu adayı elerdim bana güven vermedi.
Zaten en pinti para odaklılar çoğunlukla zenginler oluyor. Maaşlı çalışan biri olsa bu lafı demezdi.
Siz de olur demişsiniz.
Neden?
Adam hem çok zengin hem sizden 15 bin istiyor.
Mantıklı mı?
Bakın soyle olur 1 2 yıllık sevgilinizdir güveninizi kazanmıştır. Durumu zordadır tabi ki olur.
Ama bu adama olmaz.

NOT: Bu arada 3 hafta önce tanistigim biri bana seni seviyorum deseydi gülerek uzaklaşırdım. Sevgi hemen oluşmaz. Siz bu adamı çok beğendiğiniz için dışarıdan tahlil edemiyorsunuz. Sanki başka biri yazmış gibi yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Bedelli askerlik başvuru süresi devam ediyor mu? Yoksa süresiz mi?

Niye tamam dediniz ki? 3 haftalık birliktelikte ne müşterek hayatı Allah aşkına?

Şimdi baktım son gün geçmiş. Ödeme günü geçmemiş olabilir. Tekrar isterse vermeyin. Şuan o yakınlıkta olmadığınızı söyleyin.

Adam dolandırıcı bunu nasıl anlamazsınız? Neden onun üstüne olacakmış. Psikopata bak Hemen engelleyin...

ünlü bir sanatçımısın arkadaşım.geçen magazin programı izlerken gördüm bekar bir şarkıcıyı .yeni sevgili yapmıştı.niye o aklıma geldi onuda bilemedim şimdiyazışmaların aynı onun konuşma diline benziyor galiba ondan.çok pardon.istemsiz gülme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…