- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Wallabiktim
-
Vay cakallKendi maskesini düşürdü değil mi? Bu arada şimdi kontrol ettim bedelli askerlik başvuruları 31 aralıkta bitmiş...2020 başvuruları da henüz açıklanmamış... zaten yalanmış.. yazıklar olsun....
Geri ne zaman vereceksin gibi mi sorayim.Böyle bir konu daha vardı burada. Adam parayı alıp üstüne yattı. Sakın verme. Bu damarını dene bakalım ne olacak? Hep paralı gösterirler kendilerini ilk başta
Muhatap almamak daha bana yakışır diye düşünüyorum. Hem başıma bela falan olur. Soğuyup soğuyup gitsin...Vay cakall
Güzel bi numara cek bence
Kendini cok zeki sanıyor herhalde
Geri ne zaman vereceksin gibi mi sorayim.
Ben bir daha maddi bir konu açıldığı anda, telefonu 1 saniye diyip kapatıp, heryerden de engellemeyi yüzde yüz yapacağım...buradaki kadın aklı fikri deneyim ve dayanışması benim tamamem doğru kararı almamı sağladı.. çok özür dilerim seks için birlikte olsa daha şerefli olurdu.
Kaldı ki ben öğrenim kredimi kocama odetmedim.bireysel emekliliğimi bozup ödedim 5 aylık evli iken.biraz onur yahuÖncelikle “sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için” lafını çok kişiden duyuyorum. Sanki uzaya roket attı mübarek.
3 haftadır tanıdığı bir kadına bunun şakasını bile yapamaz kimse ya hu, ne münasebet.
Tek bir cevabim var.Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
3 hafta olmuş. Bunca gün,saat söz konusu. O bakımdan galiba.Bu adam senin kocan mı hayat müşterek ne ya
Yine de evli olmadığı adam için büyük rakamlar feda etmesin. Hiçbir şeyin garantisi yok3 hafta olmuş. Bunca gün,saat söz konusu. O bakımdan galiba.
Tabi ki. Kuruş vermesin.Yine de evli olmadığı adam için büyük rakamlar feda etmesin. Hiçbir şeyin garantisi yok
Adam dolandırıcı bunu nasıl anlamazsınız? Neden onun üstüne olacakmış. Psikopata bak Hemen engelleyin...Bunların olduğuna gerçekten inanamıyorum. Erkekler ne zaman bu kadar karaktersiz, bu kadar haysiyetsiz oldu.. ben şu an hatırladım, dikkat etmemistim.. ben araba mi değiştireceğim de, bana arabanı benim adıma alsana dedi.. ben de neden alayim senin adına bilmem kaç milyarlik arabayı dedim.. ayrıca elaleme ne diycem dedim.. kendisi de nerden bilecekler dedi, dedim bunun noteri var, vergisi var masrafı var, satısı vs var ben kime ne açıklayayım falan diye bi Saçma sapan konuşma olmuştu.. ağlamak istiyorum şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?