Param, para getirsin istiyorum

stikolin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
6
3
1
34
Arkadaşlar gram altın ve dolar olarak 200 bine yakın param var. Dini hassasiyetim olduğu için faize koymuyorum. Kur korumalı mantıklı gelmişti ama oda kalkmış artık. Katılım kâr payı tl de 6-7 bin anca verıyo, uzun vadede düşünüyorum. Altında mı kalsam, katılıma mı girsem, kira sertifikası mı yapsam ne yapsamda helal yoldan param para kazansa

Şu an altında kalmanızı öneririm
Paranız biraz birikip yakında imar gelecek arsa alabilirsiniz.ama bu 10 -15 sene sonrasinda size fayda olarak dönecektir
TL ye dönüştürüp o kar payını almanız hiç mantıklı gelmedi.cunku zaten altın da artış sağlıyor.
Kira sertifikası nedir onu bilmiyorum

Altın hep güvenli liman geliyor… keske altınla kâr payı yüksek olsa

Altın hep güvenli liman geliyor… keske altınla kâr payı yüksek olsa
Az çok demeyip biriktirecegiz .başka çözümü yok.kucumsedigimiz rakamlar gün gelir büyük adım artırır.hem bereketli olur bu şekilde .
O yüzden bayanlar olarak pek riskli işlere girme taraftari değilim.anlamiyoruz belli yani.fazla cesaret iyi gelmiyor bize.
O yüzden ufak ufak altın şeklinde hlguvenli limanda kalmaya devam...şimdilik...

Bese mi girsem acaba bilginiz var mı

Bese mi girsem acaba bilginiz var mı
Bes hakkında bilginiz yoksa eğer hiç girmeyin, fon takibi yapmanız lazım ve sürekli yükselme garantisi yok. Yeri gelir sürekli düşüş görürsünüz, çok iyi anlamanız lazım ki iyi yönetebilin. Borsada şuan için çok düşük firmalar var ancak anlamıyorsanız buraya da bulaşmayın derim, ciddi zararlar edebilirsiniz borsada da faizle iş yapan şirketler var bu konuda hassas olduğunuz için belirtmek istedim

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ben olsam altında kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…