param yok sevgilimden ayrılmayı bile düşündüm:(

hktrm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
34
0
16
Adana
kızlar benm 1.5 yıllık bi ilişkim var çok dertliyim sevgilimdenmi degil ilişkimzdenmi degil.ben çıkmaya başladıgımızda çalışıyodum.yaklaşık 6.7 ay çalıştım işi onunla görüşemiyorum oda belli etmesede kendi kendine sıkıntı yapıo die bıraktım.şimdi ise iş bile bulamıyorum girip çalışıcak.asıl konu şu benim aile durumum iyi degil maddi olarak zarzor geçinen bi aileyiz.ben ailemden para almıyorum inanın işi bıraktıgımdan beri kendime giysi bile almıyorum sırf yük olmamak için.elimde olanlarla yetiniyorum onlarda artık eskidi dikip bişeler yapıp onarıp giyiyorum sevgilimin ailesi maddi yönden çok iyi.ben onun yanında eziliyorum geziyoruz yiyip içiyoruz herşeyi o ödüyo tamm erkek ama karşılıklı olması gerektigini düşünüyorum.ilk başlarda bukadar sıkıntım yoktu idare ediyodum ama şimdi iyice sorun yapmaya başladım onun dogum günü yaklaşıo para biriktirip hediye bile alamıyorum.sevgililer günündede alamıcam gibi.biyerden bul biriktir demeyin gerçekten ne ailemden para alıyorum nede veren başka biri var.okumuyorumda.sevgilimi çok seviyorum birlikte gelecek planlıyoruz ama bu parasızlık beni bitiriyor.şimdi çalışıcak işte yok.napıcam bilmiyorum sevgilim param olmadıgını bilio sorun yapmıo ama mahçup oluyorum çok .bitirmeyi bile düşündüm biara okadar piskolojimi etkiledi budurm.belki size göre büyük bi sorun degil ama bana büyük sorun. kafayı yicem çalışsam onla görüşemiyorum çalışmasam maddi yönden acayip sıkıntı çekiyorum.gerçi şuanda çalışmayı düşünsemde iş bulamıyorum bu seferde

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum insan kim olursa olsun maddi olarak güçlü olmak kimsenin yanında bunun ezikliğini hissetmemek ister.

İş bulamıyorum demişsin işkura başvursan hem orda ki kurslara gider belli bi harçlığını çıkarır hatta iş kur vasitasıyla iş bile bulursun.

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz, kesinlikle böyle yap derim.

işe girmek istedim bikaç sefer ama vasıfsız oldugum için dogru düzgün iş bulamıyorum.daha önce ufak tefek yerlerde çalıştım. şuandada okadar ters zamanki açıktan lise sınavları var ocakta onlaramı hazırlanım çalışımmi napim bilemedim.çok kötü hissediyorum.sevgilim çok anlayşlı bukonuda şükür birkere bile ezmedi beni ama ben çok üzlüyorum.hatta daha önce işe girme gibi bi durum oldu istemedi ben alırım sana herşeyi gerek yok çalışmana dio.kabuledemem böyle bişeyi.özel ihtiyaçlarımı bile çok zor karşılıyorum öyle annemin verdigi ufak tefek harçlıklarla.

işkuru düşündüm daha önce ama sınav fln dio anlamadım bişey. ben bilgisayar ögrenmek istiyodum ön muhasebe fln. muhasebede flan belki çalışabilirm die ama onun kursunu alıcak durumum yok. kursa gitsem bile yine para sıkıntısı çekicem kaç ay.

İş kurun kursları diyeceğim tekrardan.Vasıfsızım diyorsun,daha iyi işte orda bi mezlek öğrenirsin günlük 20 liraydı sanırım öyle bi miktar veriyorlar kursların niteliğine göre 2-3 ay sürüyor.Hmede seni çok bağlamazlar mesela arkadaşım gitmişti yanlış hatırlamıyorsam sabah 9 öğlen 2 arası.O saatler dışı gayet derslerini de çalışırsın

ya cok sacma bir sebep yüzünden isten ayrilmissin
e bir süre görüsmeseydiniz nolcakti yani
is bulmak kolay degil keyfi birakmissin
ayrica dogum günü hediyelerinin vs manevi degeri daha cok
bi hata daha yapip sevgilinden bu sacma sebep yüzünden ayrilma bence
kusura bakma ama yanlis yapmissin

Bir yandan kadrolu bir iş ararken, biryandan da part time çalışabilirsiniz.
Bu sayede en azından kimseye yük olmadan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.
Hediye meselesine gelince, hediye denilen şey illa satın alınan değildir.
Manevi değeri oldukça yüksek, el emeğinizle de bir şeyler yapabilirsiniz hem de neredeyse sıfır maliyete.

Forumu güzelce inceleyin, ev hanımlarının eve katkı amacıyla yaptığı işler mevcut ve ne kadar güzel ki hepsi bir bri paylaşmış.
Aynı şekilde el yapımı olan hediyelerde de birçok konu var.
Siz yeter ki çözüm isteyin, onlarca yolu var.

Son düzenleme:
peki direk başvursam öyle bulabilirmiyim iş imkanı kurs fln. hiç bilgim yok. daha önce br ikikişiden duydum snav falan dediler.işkura nasıl başvurucam netten

evet yaptım bihata.

elimden bişelerde gelmio hiç beecerkli biri degilim yoksa çok düşündüm satınalmama gerek olmayan şeylerde hediye etmeyi.kafam durdu resmen.

Son düzenleme:
hediye için paraya gerek olduğunu sanmıyorum
hem illaki parayla alınan bir hedıye olması gerek mıyor.
insanın parası yok diye sevgiliden ayrıldığı nerede görülmüş?

bence bu durumu sen fazla abartıyorsun.
ayrıca
heralde hesabı o ödeyecek, ödeyecek durumu yoksa gidin bir çay bahçesinde oturun.
bu duruma fena takmışsın kafanı
iyi düşün bence.

bence bunun ezikliğini duyma.niye duyacaksın ki bir yere gittiğinde hesabı erkek ödemeli.kimse kusura bakmasın kadın erkek hiç bir konuda eşit olamaz nasıl evleneceğiniz zaman o senden bekaret bekleyecek sen ondan beklemeyeceksen.toplum kuralları bu yöndeyse kadının işine gelen yanları niye yine kadınlar değiştirmeye çalışıyorlar hiç anlamıyorum.ben cebim para dolu olsa da kalkıp hesabı ödemem ne ödeyeceğim be erkekse o ödeyecek.eve gelince kahveyi ben yapıyorsam (neden çünkü kadınım)yemekde de hesabı o ödesin bir zahmet.zor durumda olur sende de para olur istersen yardım edersin o ayrı konu ama bu işin genelgeçeri budur.boşver çatır çatır yiyeceksin erkeğin parasanı ne demişler sen yemezsen o yedirtecek başka birini bulur.

evet çok taktım kafamı sevgilimden ayrılamyı düşündm evet oda kendimi gerçekten ezik hisstmemden ama yapamadım yapmıcamda çok seviyorum.ama ailelerimz maddi yöndende kültürel yöndende farklı.bunu da düşündüm ailesi beni istemesse kendi denginde birini isterse die.hepsi birden çok otuurdu içime.bu parasızlık iyice sitrese soktu beni mantıklı düşünemiyorum.

dogu söyliyorsun.kendime okadar dert yaptımki bunu.

anlıyorum seni.
ama bu durumda ailesi önemli değil, sevdiğin insanın senı ne kadar sevdiği önemli.
evlendığınız zaman ailesini koynuna almayacak değil mi

bence sen sevgılının adına karar vermekten vazgeç.

İşi bırakarak ona iyilik ettiğinizi zannetmiyorum. Keşke iyice düşünseydiniz. Bu devirde iş bulmak imkansız oldu nerdeyse. Bi şekilde görüşürdünüz 1 saatliğine bile olsa. Hayırlısı diyelim artık.!

evet hiç iyi yapmadım çok pişman oldum sonunda.enazından görüşemiyorduk belki haftada 1 saat ama kendme güvenim vardı

Bu kadar depresyona girmeye gerek yok..

Depresyona girene kadar işe gir..

İş yok deme, illa ki bulunur bir iş..

Az da olsa harçlığın çıkar..

Ama çalışırsam az görüşüyoruz diyorsan onu bilemem, malesef herzaman herşey 4x4 lük olmuyor..hem görüşelim hem param olsun diyorsun ama senin şartlarında bu imkansız..

Mutlaka çalışman lazım..bunun ilersi de var..iş ciddiye bindi mi, sözü nişanı..daha çok ezileceksin..hiç olmazsa az da olsa yaparsın üstüne düşeni..

şimdiden işi sıkı tut..

egitim durumum yok.maddi durum kültürel olarak farklı olmamız.hepsi bi sorun bana.ama biz birbirimizi çok seviyorz.benm tek derdim mahçubiyet

canım yaa kıyamam .ama sırf bu yuzden guzel gıden ılıskı

bıtırılır mı sence ? tabiki de hayır ! boyle dusunme sakın .

sevgılınde senın ekonomık durumunu bılıyordur ,anlayıs gosterıyordur .

hem hedıye almak ıcın ılla maddı bı anlam tasımamalı .manevı anlam

tasıyan hedıyeler her zaman daha guzel ,iz bırakan ve hatırlanası olur .

kıştayız kazak ,atkı,bere örebılırsın .yada kucuk notlar yazabılırsın .

o da olmadı renklı hamurlardan şirin bır pasta yapabılırsın .

sahsen bana boyle hedıye gelse cok mutlu olurum .sonucta bır ugras

ve emek oluyor .daha degerlı oluyor boyle seyler .izde bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…