Anlıyorum insan kim olursa olsun maddi olarak güçlü olmak kimsenin yanında bunun ezikliğini hissetmemek ister.
İş bulamıyorum demişsin işkura başvursan hem orda ki kurslara gider belli bi harçlığını çıkarır hatta iş kur vasitasıyla iş bile bulursun.
işe girmek istedim bikaç sefer ama vasıfsız oldugum için dogru düzgün iş bulamıyorum.daha önce ufak tefek yerlerde çalıştım. şuandada okadar ters zamanki açıktan lise sınavları var ocakta onlaramı hazırlanım çalışımmi napim bilemedim.çok kötü hissediyorum.sevgilim çok anlayşlı bukonuda şükür birkere bile ezmedi beni ama ben çok üzlüyorum.hatta daha önce işe girme gibi bi durum oldu istemedi ben alırım sana herşeyi gerek yok çalışmana dio.kabuledemem böyle bişeyi.özel ihtiyaçlarımı bile çok zor karşılıyorum öyle annemin verdigi ufak tefek harçlıklarla.
evet yaptım bihata.ya cok sacma bir sebep yüzünden isten ayrilmissin
e bir süre görüsmeseydiniz nolcakti yani
is bulmak kolay degil keyfi birakmissin
ayrica dogum günü hediyelerinin vs manevi degeri daha cok
bi hata daha yapip sevgilinden bu sacma sebep yüzünden ayrilma bence
kusura bakma ama yanlis yapmissin
elimden bişelerde gelmio hiç beecerkli biri degilim yoksa çok düşündüm satınalmama gerek olmayan şeylerde hediye etmeyi.kafam durdu resmen.Bir yandan kadrolu bir iş ararken, biryandan da part time çalışabilirsiniz.
Bu sayede en azından kimseye yük olmadan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.
Hediye meselesine gelince, hediye denilen şey illa satın alınan değildir.
Manevi değeri oldukça yüksek, el emeğinizle de bir şeyler yapabilirsiniz hem de neredeyse sıfır maliyete.
Forumu güzelce inceleyin, ev hanımlarının eve katkı amacıyla yaptığı işler mevcut ve ne kadar güzel ki hepsi bir bri paylaşmış.
Aynı şekilde el yapımı olan hediyelerde de birçok konu var.
Siz yeter ki çözüm isteyin, onlarca yolu var.
bence bunun ezikliğini duyma.niye duyacaksın ki bir yere gittiğinde hesabı erkek ödemeli.kimse kusura bakmasın kadın erkek hiç bir konuda eşit olamaz nasıl evleneceğiniz zaman o senden bekaret bekleyecek sen ondan beklemeyeceksen.toplum kuralları bu yöndeyse kadının işine gelen yanları niye yine kadınlar değiştirmeye çalışıyorlar hiç anlamıyorum.ben cebim para dolu olsa da kalkıp hesabı ödemem ne ödeyeceğim be erkekse o ödeyecek.eve gelince kahveyi ben yapıyorsam (neden çünkü kadınım)yemekde de hesabı o ödesin bir zahmet.zor durumda olur sende de para olur istersen yardım edersin o ayrı konu ama bu işin genelgeçeri budur.boşver çatır çatır yiyeceksin erkeğin parasanı ne demişler sen yemezsen o yedirtecek başka birini bulur.
evet çok taktım kafamı sevgilimden ayrılamyı düşündm evet oda kendimi gerçekten ezik hisstmemden ama yapamadım yapmıcamda çok seviyorum.ama ailelerimz maddi yöndende kültürel yöndende farklı.bunu da düşündüm ailesi beni istemesse kendi denginde birini isterse die.hepsi birden çok otuurdu içime.bu parasızlık iyice sitrese soktu beni mantıklı düşünemiyorum.
İşi bırakarak ona iyilik ettiğinizi zannetmiyorum. Keşke iyice düşünseydiniz. Bu devirde iş bulmak imkansız oldu nerdeyse. Bi şekilde görüşürdünüz 1 saatliğine bile olsa. Hayırlısı diyelim artık.!
evet çok taktım kafamı sevgilimden ayrılamyı düşündm evet oda kendimi gerçekten ezik hisstmemden ama yapamadım yapmıcamda çok seviyorum.ama ailelerimz maddi yöndende kültürel yöndende farklı.bunu da düşündüm ailesi beni istemesse kendi denginde birini isterse die.hepsi birden çok otuurdu içime.bu parasızlık iyice sitrese soktu beni mantıklı düşünemiyorum.
anlıyorum seni.
ama bu durumda ailesi önemli değil, sevdiğin insanın senı ne kadar sevdiği önemli.
evlendığınız zaman ailesini koynuna almayacak değil mi
bence sen sevgılının adına karar vermekten vazgeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?