param yok sevgilimden ayrılmayı bile düşündüm:(

Benimde okulum biteli 6 ay kadar oldu şu 6 ayda bi çorap bile almadım kendime desem yeridir yani :)
Bazen oluyo ki 1 hafta balkona bile çıkmadığımı farkediyorum.
Şimdi kışta geldi iyice hapsolurum eve..

Ama bak ciddi düşünüyorum diyosun.
Geleceğimiz onlar bizim. Biz de onların geleceğiyiz..
Benim sevdiğim zor durumda olsa bende paramı sakınmam. Yardım etmek isterim.
Yaptıkları çok normal. Olması gereken.
Ve bizimde kendimizi kötü hissetmemiz bi yönden bakılırsa çok güzel bişey aslında.

Hep derim çok şükür Allahıma yüzsüz menfaatçi bi insan olmadım hiç.
Sende öylesin işte...
Ben yapamıyorum ama şuan bizim iyi düşünmemiz gerek.
Çabalamamız iş bulana kadar sabretmemiz gerek..

Ben nişanlıma doğum günü için atkı örmeye karar verdim.
Çok geç olmadan başlayayım dedim beceremem falan nolur ne olmaz.
Sen de o tür bişeyler yapabilirsin..

Birde nişanlımın doğum günü aynı zamanda bizim yıl dönümümüz..
Çok özeniyorum güzel bişeyler yapmaya ama elden gelen bişey yok..
Kilometrelerce uzağındayım param olmadığı için süpriz yapıp yanına bile gidemicem doğum gününde.
Ama umutla bekliyorum bakalım o güne kadar bi mucize olur belki diye :)

çok zor bir durumu bilirim benimde senden durumum farksız biliyormusun canım bende okumuyorum ve sadece arada babam gönderir o kadar annemden istemem asla.. üsütme giyecek bir montum bile yok dogru düzgün kıyafetlerim hep kuzenlerimin teyzelerimin hep onlar verirlerdi bana .. erkek arkadaşımın durumu benden iyi .. onun yanında ona yakışmak isterdm bende herkez gibi güzel giyinmek isterdim ama olmazdı işte olmadı .. bende hep ezilip büzülürdüm ama anladım ki herşeye ragmen rabbime şükür etmek lazım herşeye ragmen ki rabbim yanımızda olsunb bu durumu eğer erkek arkadaşın yaşasaydı onun için ne kadar kötü olur düşündün mü ? ve hele senin bu yüzden ondan ayrılmayı düşünmen çok saçma canm cok saçma bende bi arada demiştim kendi kendime şu giyindiklerime bak su bu belkide sevdigim benden daha iyilerine lailktir diye .. bunu onunlada paylaştım ve öyle bir cevap aldım ki BENİM YANIMA SENDEN BAŞKA KİMSE YAKIŞAMAZ.. o an bu düşündüklerimden utandım canım sakın böyle fikirlere kapılma her zorlukta vardır bir kolaylık bak ben katipliğe hazırlanıyorum çok ta ümitliym sende öyle birşeyler denesen sansın varsa veya iş bulursun merak etme belki zamanı değildir ama hadi kendini bir toparla kendine gel bakalım . parasızlık ayıp değildir dimdik durmalısın elbet geçer bu günlerde herşey gönlünce olsun

benım durumumda harkulade degıl fakat dusunuyorumda sokakta ne paltosuzar var karınları ac yatın kalkın halınıze sukredın hepınız yok yarısmasına gırmıs gıbısınız

DUrUMUMU ÖYLE ANLATTINIZKİ SAOLUN.bende çok düşündüm o benden iyisini hakediyo die belkide ayrılmaı düşünmem bundandı.ama yapamadım çok seviyorum gerçekten.kendime yediremiyorum bu durumu iş bulucam çalışıcam bana her işe girmeyi düşünüyorum dedigmde surat asmasına görüşemicez bunu göze alıyosan demesine ragmen.allahım yardım etse.

Son düzenleme:
benım durumumda harkulade degıl fakat dusunuyorumda sokakta ne paltosuzar var karınları ac yatın kalkın halınıze sukredın hepınız yok yarısmasına gırmıs gıbısınız

halime şükrediyorum hep.evet montum bile yok kendime kışlık bi ayakkabı bile alamıyorum incecik şeyler giyip donuyorum hasta oluyorum sürekli.ama ben durumuma göre düşünüyorum aç açıkta degilim şükür ama budurumda çözülmesi gereken bi durum insanı ister istemez etkilio

rabbım kımseyı acıkta koymaz canım koyarsada vardır bır sebebı bugun olmaz yarın, gıyerken cesıt bakarız dedıgım gıbı sukretmek lazım

Eder canım merak etme.. Birde vasıfsızım falan diye düşünüp üzme kendini..
Benim vasfım varda noluyo bende evdeyim işte..Nişanlımla aynı vasıflara sahibiz.
O mezun olur olmaz buldu işini çokta iyi bi yerde. Ama ben bulamadım kaç aydır.
Birazda nasip kısmet işi diye düşünüyorum. Elbet çıkar karşımıza bi yer..
Görüşme işini bu kadar sorun ediyosa eğer, bence sende neden ısrarla çalışmak istediğini anlat ona..
Zaten canın sıkkın bir de bunu dert etmezsin. İçin rahatlar en azından..

saol cnm.morel oldu gecegece bunları yazarken bile dayanamadım agladım.dogru kısmet işi birazda mecbur çalışmam lazım benm görüşemesekte yoksa böyle çok daha skıntılı

eder canım sen hiç merak etme hadi bırak baş bu düşünceleri kendini boş yere üzme

peki bu işkur işi kafama yattı daha açıklayıcı bilgi verebilecek varmı.yani baktım ama pek anlamadım luan tamamen vasfsızım ne yapabilirim iş olarak kurs fln dio.

Canimm benim Rabbim büyüktür eminim. Tahmin edebiliyorum cok zor bir durum ama insallah yoluna giricek hersey.

Üzme kendini, eminim bigün bi kapi acilicaktir.

ben sekreterlik muhasebe fln aslında bu tarz işlerde çalışmayı çok istiyorum ama ne tecrübem var nebilgim.burda bu haldede kurs alabilirmiyim acaba bualanlarda yoksa daha önce çalışmış olmam mı lazım

yine çevreme bakıcam bişe bilmesemde belki bi iş bulurum olmadı bu işkuru araştırıcam.s heryıl kurss veriyorlarmı acaba

İşsizlikten parasızlıktan yakınmışsın.
İşi bırakmayaydın o zaman.Neden bıraktın ki.
Sevgilinle görüşmek karnını doyurur mu sandın.?

İş ararken saatlerine dikkat edeceksin o zaman.
Artık işverenle görüşmeye gittiğinde dersin saatleri benim için önemli diye.

Sen vasıftan önce saatlerine bak bundan sonra da işsiz kalma sevgilin için.

Bencede iyikotu ise gir canim

Sen ayaklarinin ustunde durmayi seven bir kizsin sanirim

Yarin bigun evlensende rahatsiz olursun

Kendi parani kazanmanin tadi baska

Oyleyada boyle iliskinide sarsmiycak bir is bulabilirsin

Sonra ideal isi ara

İnsallah yoluna girer hersey

inşallah cnm.evet başkasına bagımlı olmak istemiyorum aslında.imkanda olmuyo napıcagımı şaşırdım.kendi paran olunca insan kendini iyi hissedio

İstanbuldaysanız ismek ücretsiz kurs veriyor
Değilseniz de halk eğitimler çok makul fiyatta kurs açıyorlar
Hatta geçen hafta arkadaşım kaydoldu 30 tl almışlar

Çağrı merkezlerini düşünebilirsin
Genellikle lise mezunu alıyorlar hem yükselme şansın da olur...

saçmalama bi arkadaşım ben sevgilime hediye ararken şöyle demişti: " bi kızın verebileceği en güzel hediye bir öpücüktür gerisi faso fiso"
ayrıca her hediye maddiyat değil, alırsın güzel bir mektup yazarsın, 1 yumak ip alırsın bi atkı örersin emin ol bunlar onu daha çok mutlu eder.
herkesin zor zamanları olabilir bu yüzden ayrılacak değilsiniz ya.
ama okumamanın sebebi ne bilmiyorum ama imkanın olmasa da okumaya çalış başka türlü iş bulmak çok zor artık

biraz daha sabırlı olup iş bulmaktan başka bi şansın yok ne yazıkki...
herke4s şanslı doğmuyo işte bazıları hayatını kendisi kazanmak zorunda babasının evindede olsa...
bu yüzden ilişki bitermek çözüm değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…