param yok sevgilimden ayrılmayı bile düşündüm:(

yine çevreme bakıcam bişe bilmesemde belki bi iş bulurum olmadı bu işkuru araştırıcam.s heryıl kurss veriyorlarmı acaba

İşkur kursları yıllık değil, ihtiyaca yönelik ve her zaman bulunuyor genelde.
Önemli olan takip edip zamanında başvuru yapman. İnternetin var. Hergün
takip edebilirsin. O kursların bazıları istihdam garantili oluyor, yani kurs
bittiğinde başarılı olursan seni mutlaka eleman olarak alıyorlar.

Senin adına çok üzüldüm.. burada “sana para bul bir yerden al küçük de olsa bir hediye” diyen olmaz sanırım. Sen işini onunla görüşemiyorum diye bırakmışsın, üstelik ailenin durumu iyi değilken. O ne yaptı? Seninle bol bol görüşmek için işinden ayrıldı mı? Yine onun işinden arta kalan zamanlarda görüşüyorsunuz değil mi? Madem görüşmeniz bu kadar sıkıntılıydı birlikte fedakarlık yapsaydınız, hafta sonları ekstra zamanlar vs istedikten sonra bulunur. Bu nedenden dolayı işten çıkıyorsun o da kabul ediyor öyle mi? O zaman senin garantörün olması lazım. Çok çocukça..Şimdi iş de bulamıyorsun… para sorunun var. Alma canım sen de hediye filan. Bir de bunu kendine dert ediyorsun.

Part tıme ı ıse gırmenı onerırım boylece saatlarrı sen belırleyenılırsın meesela marks spencer bu sıralar eleman arıyor bulundugunuz sehırde varmı bılmıyorm da bı degerlendır deneyım zaten onemlı deggıl

Avm'lerde falan satış elemanlığı yapamaz mısınız? Onlar ehr daim eleman ararlar yada kasiyerlik falan. Hiç yoktan iyidir

napıcam bilmiyorum sevgilim param olmadıgını bilio sorun yapmıo ama mahçup oluyorum çok .bitirmeyi bile düşündüm biara okadar piskolojimi etkiledi budurm.

Yok birde sorun etseydi
Ne münasebet sorun edecekmişde hangi hadle?
Aksine sevgilisinin durumunu bildiği halde çalışmasına mırın kırın eden adam
Asla beklentiye giremez bir şekilde maddi anlamda yanında olur.
Para odaklı çıkarcı ilişkilerle her yönden maddi manevi herşeyi paylaşan ilişkiler bir mi?
Ben maddi zorluk çekerken kayıtsız kalan adamı sorun ederdim sadece

İşkurun kurslarına başvurabilirsiniz.
Mesala şu an işkur da şöyle bir uygulama var. İşyerinde, yerinde staj sistemi diye birşey.
İşkurun bulduğu yerde 6 ay boyunca çalışıyorsun normal işçi gibi mesala ben 8- 6 çalışıyorum cumartesi pazar tatil.
6 ay boyunca iş öğreniyorsun eğer beğenilirsen zaten işe alınıyosun.
Maaşını sigortanı işkur karşılıyo. Bu da iş verenin işine geliyor tabikide.
Bi araştırın derim. Şu an 2.ayımdayım he kalırmıyım, gidermiyim bilmem kısmet :) Ama 6 ay bile çalışmak hemde bu pozisyonda süper bişi.Çıkarsam üzülmeyeceğim çok şey kattı bana :)

Bu arada ücretide geldiğin gün kadar para alıyosun günlüğü 25 tl bizim cumartesi pazarımız olmadığı için 550 tlye denk geliyo. Cumartesi olsaydı aylık 100 tl daha fazla para alacaktık :)

yaklaşık 6.7 ay çalıştım işi onunla görüşemiyorum oda belli etmesede kendi kendine sıkıntı yapıo die bıraktım.şimdi ise iş bile bulamıyorum girip çalışıcak.

sen ciddi misin ???? hemde ailenin maddi durumu iyi degil ..
simdide hesabi sevgilin ödüyor yok yeni seyler giyemiyorum diye kendini ezik mi hissediyorsun??

Kusura bakma Çalışıcak iş yok demek bence kendini kandırmaktır Çalışmak isteyene her yerde iş var. Heee Bide Seni Seven bu halinlede Sever Durumunu anlatırsın Anlayışla karşılar herşey para demek değil herşey giyinip süslenmek değildir. Seni Gerçekten Seven Giyimine kuşamına cebindeki parana bakmaz. Ona doğum günü hediyesini kendi emeğinle ellerinle yapabilirsin.Poaca börek yapıp götürsen bile olur. Seni gerçekten Seviyorsa Zaten 1 liralık hediyeyle bi le mutlu olur Bence Sen Kendi Kendini boşu boşuna üzüyorsun.

gayet ciddi görünüyor malesef.

aslında bence güzel biliyor musun?hayatta gerçek sorunlar,rahatsızlıklar yaşamamış belli ki,sevgilisi kendi kendine sıkıntı yapıyor diye işinden ayrılmış.

yoksa gerçek hayatın acımasız tarafını görmüş olsaydı güler geçerdi sevgilisine( hoş öocuğun da bir şey dediği yok,belli etmeden sıkıntı yapmış altı üstü)

sevgilimle konuştum bu durumu.bana para gönderecegini söyledi istemedim ısrar etti.o çalışmaya başlıyor biraya kadar antebe gelicek yanıma bir aydır burda degildi.bende biiş bulup çalışıcam artık.para göndersede harcamak istemiyorum hiç bişekilde.ve 3 ay sonra söz kesmek istedigini söyledi ailemle konuşucam budurumu

teşekkür ederim herkeze.bu konuyu kafamda okadar büyüttüm ki ilişkimizi batırıyordum nerdeyse.ablamın çalıştıgı biyer var annem nekadar karşı çıksada onla konuştum şuanda zor ama işçi çıkışı oldugunda patronla konuşucam dedi ona bile söylememiştim nie sürekli morelim bozuk soruyordu dün gece anlattım herşeyi burayıda okudu kafanı takma allah büyük dedi.o nun destek çıkması ayrıca mutlu etti beni normalde ilişkimede karşı çıkıyordu aramız iyi degildi.bu olaydan sonra sanırım oda düzelicek.abimede söylcz askerde şuanda dönsün sonrada aileme anlatıcaz durumu inş iyi olur sonu.

Ne güzel iyi olmuş söylediğiniz. Yükünüz hafiflemiştir biraz..
Bende nişanlımın gönderdiği paraya dokunmuyorum. Dokunamıyo insan..
En kısa zamanda iş bulursunuz inşAllah..

Şu Yalan Dünyada Hiç bişi İçin Canınızı Sıkmayın Derim Çünkü En kötü felaketler bile anlık Kafanıza takmayın karşınızdakine kendinizi ne kadar iyi ifade ederseniz o kadar anlaşılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…